• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί
  1. NETRACO & SERVICES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Netraco & Services είναι διεθνής προμηθευτής ιατρικών υλικών με έδρα την πόλη Villenave d’Ornon, Γαλλία. H επιχείρηση μας διαθέτει μακροχρόνια πείρα στον τομέα, προσφέρει την υπηρεσία της πώλησης ιατρικού εξοπλισμού στην Γαλλία και στην Ευρώπη. Τα προϊόντα του καταλόγου μας φημίζονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους καθώς και της μακροχρόνιας τους διάρκειας ζωής.'Ολη η γραμμή μας τηρεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες ιατρικές συνθήκες.Χάρη σε μια επαγγελματική και ανταποκριτική ομάδα, ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις σας το συντομότερο δυνατόν και παραδίδουμε σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Οι ειδικοί μας θα χαρούν να συνοδεύσουν και να συμβουλέψουν τα εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων, τα οδοντιατρικά εργαστήρια, κτηνιάτρους, νοσοκομεία, τοπικά κέντρα, φαρμακεία, γηροκομεία, κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ανακαλύψτε την γκάμα των προϊόντων μας!

  2. ALFA-MED LLC

    Ρωσία

    Η Alfa-Med κατασκευάζει ιατρικό εξοπλισμό για ηλεκτρονική διάγνωση του ανθρώπινου σώματος. Η ηλεκτρονική διάγνωση βασίζεται στην κυμαινόμενη φύση βιολογικών αντικειμένων. Η συνεργασία με παγκόσμια κορυφαία ινστιτούτα ιατρικής και έρευνας και ανάπτυξης επιτρέπει στην Alfa-Med να κατασκευάζει διαγνωστικό εξοπλισμό με την χρήση σύγχρονων μεθόδων έρευνας: Ο σύνθετος διαγνωστικός έλεγχος SensitivE επιτρέπει μια ολοκληρωμένη ιατρική διάγνωση του σώματος με υψηλή ακρίβεια ως 97%. Το Sensitiv imago είναι μια συσκευή για στιγμιαία αξιολόγηση της υγείας και βοηθητικές δοκιμές. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει ιατρικές ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές και εξοπλισμό από το 2001. Η εργασία έρευνας και ανάπτυξης της Alfa-Med παρέχεται από την MD και τους καλύτερους ειδικούς με πτυχία PhD ιατρικής, βιολογίας και τεχνικών επιστημών. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε και να αναπτύξουμε συσκευές και εξοπλισμό για την υγεία, ηλεκτροιατρικό εξοπλισμό ικανό να ανιχνεύσει προκλινικά στάδια οργανικής δυσλειτουργίας. Είμαστε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία που προσφέρει ευνοϊκές συνθήκες συνεργασίας.

  3. BEYAZGRUP SAĞLIK ÜRÜNLERİ İMALAT SAN. VE. TİC. LTD STI

    Τουρκία

    Η εταιρεία BEYAZGRUP SAĞLIK ÜRÜNLERİ İMALAT SAN. VE. TİC. LTD STI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, ορθοπεδικοι κορσεδες, και ιατρικοι εξοπλισμοι. Έχει έδρα σε Ankara, Τουρκία.

  4. INTERNATIONAL MEDICAL (HK) LIMITED

    Κίνα

    Η εταιρεία INTERNATIONAL MEDICAL (HK) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, νοσοκομειακες προμηθειες, ιατρικοι εξοπλισμοι, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, και ιατρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Kowloon, Hong Kong, Κίνα.

  5. P. PRINZ CONSULTING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία P. PRINZ CONSULTING GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιατρικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Engelskirchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. DWE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DWE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

  2. MECTRONIC MEDICALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECTRONIC MEDICALE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

  3. POLYMED S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLYMED S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Barberino Tavarnelle, Ιταλία.

  4. MICROMED S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MICROMED S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mogliano Veneto, Ιταλία.

  5. O.L.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.L.T. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικός εξοπλισμός, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  1. ERGON SUTRAMED S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERGON SUTRAMED S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Magliano De' Marsi, Ιταλία.

  2. DOMINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DOMINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Codogne', Ιταλία.

  1. FISIOLINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FISIOLINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verduno, Ιταλία.

  2. BIONEN S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIONEN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  3. PLAN 1 HEALTH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PLAN 1 HEALTH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Amaro, Ιταλία.

  4. DIATEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIATEK S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bari, Ιταλία.

  5. STM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία STM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gaggiano, Ιταλία.

  6. BERTOCCHI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTOCCHI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cremona, Ιταλία.

  7. G.P.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.P.S. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mozzo, Ιταλία.

  8. GEPA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEPA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bollate, Ιταλία.

  1. RIMEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIMEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Monzuno, Ιταλία.

  2. TECNOBODY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOBODY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dalmine, Ιταλία.

  3. AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gossolengo, Ιταλία.

  4. BIACCABI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIACCABI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  5. ANDROMEDA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANDROMEDA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sirtori, Ιταλία.

  6. DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  7. LED S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LED S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

  8. GIMA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIMA S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gessate, Ιταλία.

  9. BREVETTI BASILICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BREVETTI BASILICO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Piacenza, Ιταλία.

  10. TOSOH BIOSCIENCE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOSOH BIOSCIENCE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν