• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι

ΙταλίαΟρθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί
  1. DWE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DWE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Pesaro, Ιταλία.

  2. MECTRONIC MEDICALE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MECTRONIC MEDICALE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Grassobbio, Ιταλία.

  3. ELBA ELETTROMEDICALI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELBA ELETTROMEDICALI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε San Zeno Naviglio, Ιταλία.

  4. GEPA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GEPA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bollate, Ιταλία.

  5. ORVIM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORVIM S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Paderno Dugnano, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. G.P.S. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G.P.S. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mozzo, Ιταλία.

  2. ERGON SUTRAMED S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ERGON SUTRAMED S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Magliano De' Marsi, Ιταλία.

  3. ELTECH S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ELTECH S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Treviso, Ιταλία.

  4. TECNOBODY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TECNOBODY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dalmine, Ιταλία.

  5. LEN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LEN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Chiavari, Ιταλία.

  1. G. COMM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία G. COMM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cornate D'adda, Ιταλία.

  2. ANDROMEDA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ANDROMEDA S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sirtori, Ιταλία.

  1. GOLDEN STAR S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GOLDEN STAR S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

  2. BERTOCCHI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BERTOCCHI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Cremona, Ιταλία.

  3. MEDINET S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDINET S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  4. BIONEN S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIONEN S.A.S., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Firenze, Ιταλία.

  5. RIMEC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία RIMEC S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Monzuno, Ιταλία.

  6. FISIOLINE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία FISIOLINE S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Verduno, Ιταλία.

  7. AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AUDIO TECHNOLOGIES S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gossolengo, Ιταλία.

  8. BIACCABI

    Ιταλία

    Η εταιρεία BIACCABI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Padova, Ιταλία.

  1. GIMA S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIMA S.P.A., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Gessate, Ιταλία.

  2. O.L.T. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία O.L.T. S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικός εξοπλισμός, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Torino, Ιταλία.

  3. DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DRIVE AIR S.A.S. DI ROCCABIANCA LUCA & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  4. DIATEK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIATEK S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bari, Ιταλία.

  5. BREVETTI BASILICO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BREVETTI BASILICO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Piacenza, Ιταλία.

  6. SAMAS S.A.S. DI GALLI MASSIMO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAMAS S.A.S. DI GALLI MASSIMO & C., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Colle Umberto, Ιταλία.

  7. POLYMED S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία POLYMED S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Barberino Tavarnelle, Ιταλία.

  8. DAS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DAS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Palombara Sabina, Ιταλία.

  9. HAEMOTRONIC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία HAEMOTRONIC S.P.A., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mirandola, Ιταλία.

  10. TOSOH BIOSCIENCE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOSOH BIOSCIENCE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rivoli, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

486 Επιχειρήσεις