• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικοι εξοπλισμοι

Αποτελέσματα για

Ιατρικοι εξοπλισμοι

ΙσπανίαΟρθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί
  1. GERIALINE

    Ισπανία

    Η εταιρεία GERIALINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Έπιπλα οικιακής χρήσης, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, αρθρωτά κρεβάτια, ορθοπεδικα προϊοντα, και Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

  2. CUIDDO - ASEVIME S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία CUIDDO - ASEVIME S.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, βρεφικα καροτσια, εργοθεραπεια, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Getafe, Ισπανία.

  3. BIO VAC ESPAÑA SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία BIO VAC ESPAÑA SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη, και Ορθοπεδικα τεχνητά μέλη. Έχει έδρα σε Paterna, Ισπανία.

  4. REHAGIRONA S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία REHAGIRONA S.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Girona, Ισπανία.

  5. AYUTECDIST

    Ισπανία

    Η εταιρεία AYUTECDIST, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες, και Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει έδρα σε Boadilla Del Monte, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VENTUBEL SA

    Ισπανία

    Η εταιρεία VENTUBEL SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Leganes, Ισπανία.

  2. CENTRE ESPECIAL D OCUPACIO DEL MARESME DE MATARO

    Ισπανία

    Η εταιρεία CENTRE ESPECIAL D OCUPACIO DEL MARESME DE MATARO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Mataro, Ισπανία.

  3. PLANTAS ANATOMICAS SL

    Ισπανία

  4. ASOCIACION PARA LA ATENCION A LAS PERSONAS CON RETRASO MENTAL DE ALBACETE

    Ισπανία

  5. IRAITXA SL

    Ισπανία

  1. SOCIEDAD TECNICA PARA LA INVESTIGACION DE COMPONENTES ORTOPEDICOS SL

    Ισπανία

  2. PROORTO SL

    Ισπανία

  1. HERSILL SL

    Ισπανία