• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Οδικές μεταφορές
  1. IMV SPEDITION LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η IMV SPEDITION LTD είναι μια εταιρεία διαμετακόμισης φορτίων που εξειδικεύεται στην διοργάνωση διεθνών αποστολών, με έδρα στην Σόφια, Βουλγαρία.Είμαστε μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με δραστηριότητα στην βιομηχανία του εξοπλισμού μεταφοράς και οχημάτων και εισαγωγής- εξαγωγής. Δραστηριοποιούμαστε επίσης στις διεθνείς ναυλώσεις, στις αποθήκες και στην διεθνή διαμετακόμιση. Η αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε, στους πελάτες μας, μια αξιόπιστη και ασφαλής μεταφορά. Παρέχουμε διάφορες κατηγορίες υπηρεσιών: Συναποστολές, πλήρεις φορτία, υπερμεγέθη φορτία, προϊόντα υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, επικίνδυνα φορτία (ADR). Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !

  2. AGATE TRASPORTI SRL

    Ιταλία

    Η Agate Trasporti srl δραστηριοποιείται στον τομέα των εθνικών και διεθνών μεταφορών τροφίμων και αναλώσιμων εμπορευμάτων σε ελεγχόμενη θερμοκρασία (-20° +1). Στόλος οχημάτων που αποτελείται από 7 οχήματα τελευταίας γενιάς, τα οποία παρακολουθούνται με δορυφορικό σύστημα. Πραγματοποιούμε τακτικές μεταφορές σε όλη την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία και συντονίζουμε τις μεταφορές σε διεθνές επίπεδο, με πλήρη φορτία ή με συναποστολές.

  3. DELIORMAN TRANSPORT OOD.

    Τουρκία

    Η εταιρεία DELIORMAN TRANSPORT OOD., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Οδικές μεταφορές, διεθνεις μεταφορες, Διεθνή φορτία, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Razgrad, Τουρκία.

  4. GATIS-CO D.O.O.

    Σλοβενία

    Η εταιρεία GATIS-CO D.O.O., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Sempeter Pri Gorici, Σλοβενία.

  5. MUPO

    Λιθουανία

    Η εταιρεία MUPO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές, και Οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Panevezys, Λιθουανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WORLD LOGISTIK KFT

    Ουγγαρία

  2. ROMEUR S R L

    Ρουμανία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις