• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία - Νορβηγία

Νορβηγία
  1. AS VI

    Νορβηγία

    H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  2. NG SPAR VEST AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία NG SPAR VEST AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Bergen, Νορβηγία.

  3. OLUF LORENTZEN AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία OLUF LORENTZEN AS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oslo, Νορβηγία.

  4. GILBERG ENGROS MENYPARTNER AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία GILBERG ENGROS MENYPARTNER AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Brumunddal, Νορβηγία.

  5. PAUL OLIVERSENS KOLONIAL AS

    Νορβηγία

    Η εταιρεία PAUL OLIVERSENS KOLONIAL AS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sandnes, Νορβηγία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COOP OST BA

    Νορβηγία

  2. TRYGVE HOLLUP AS

    Νορβηγία

  3. VARE-CONSULT AS

    Νορβηγία

  4. CARL B. PRØSCH A/S

    Νορβηγία

  5. IDEAL WASA AS

    Νορβηγία

  1. GUNNAR VOLDEN AGENTURER AS

    Νορβηγία

  2. ASKO NORD AS

    Νορβηγία

  1. HUSBY SALG AS

    Νορβηγία

  2. J KRISTIANSENS GARTNERI AS

    Νορβηγία

  3. ASKO DRAMMEN AS

    Νορβηγία

  4. FONN EGERSUND AS

    Νορβηγία

  5. BJØRNSTAD & JENDAL AS

    Νορβηγία

  6. NYBRÅ AGENTUR AS

    Νορβηγία

  7. MØRESALG AS

    Νορβηγία

  8. ORCAN BEVERAGE AS

    Νορβηγία

  1. BALLENA AS

    Νορβηγία

  2. ASKO ROGALAND AS

    Νορβηγία

  3. KJELL PETTERSEN AS

    Νορβηγία

  4. JOHAN BERENTSENSVEI 63 AS

    Νορβηγία

  5. RÅEL INVEST AS

    Νορβηγία

  6. HAVI LOGISTICS AS

    Νορβηγία

  7. VESTLANDSKE AGENTURER AS

    Νορβηγία

  8. JAN ATLE JAKOBSEN ENGROS AS

    Νορβηγία

  9. DAGLIGVARESERVICE AS

    Νορβηγία

  10. WD JORDAN AS

    Νορβηγία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν