• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Κατασκευαστής/παραγωγόςΜηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης
  1. LOMBARDI CONVERTING MACHINERY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOMBARDI CONVERTING MACHINERY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Brescia, Ιταλία.

  2. ACCRAPLY EUROPE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

  3. DECIMO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία DECIMO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Piedimonte San Germano, Ιταλία.

  4. FMR- FRANCISCO M. ROCHA UNIP. LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FMR- FRANCISCO M. ROCHA UNIP. LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, ετικετες, εκτυπωτες για ετικετες, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και αυτοκολλητα. Έχει έδρα σε Vila Nova De Gaia, Πορτογαλία.

  5. THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THEODOR ATTENBERGER BUCHBINDEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SPS TECHNOSCREEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPS TECHNOSCREEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wuppertal, Γερμανία.

  2. DGR GRAPHIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DGR GRAPHIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Espelkamp, Γερμανία.

  3. UV-TOP LTD. & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UV-TOP LTD. & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. ST DRUCKSYSTEME

    Ελβετία

    Η εταιρεία ST DRUCKSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schaffhausen, Ελβετία.

  5. SCHMID MACHINES S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία SCHMID MACHINES S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Courtelary, Ελβετία.

  1. SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  2. RM-PRINT GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία RM-PRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diessenhofen, Ελβετία.

  1. DWORSCHAK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DWORSCHAK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  2. ALFA TOOLS SPEZIALMASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFA TOOLS SPEZIALMASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Westerheim, Γερμανία.

  3. SYSTEC GRAFISCHE MASCHINENSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEC GRAFISCHE MASCHINENSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bielefeld, Γερμανία.

  4. DRUCKMASCHINEN GEILING

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKMASCHINEN GEILING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Euerbach, Γερμανία.

  5. BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖTTCHER SIEBDRUCK-SERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Chemnitz, Γερμανία.

  6. AEOON TECHNOLOGIES GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία AEOON TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kramsach, Αυστρία.

  7. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Tarmstedt, Γερμανία.

  8. RS-DRUCKMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RS-DRUCKMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Kreuznach, Γερμανία.

  1. KOENIG & BAUER AG (KBA)

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOENIG & BAUER AG (KBA), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wuerzburg, Γερμανία.

  2. PADTOOLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PADTOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  3. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  4. HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  5. HSM-TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HSM-TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Oeynhausen, Γερμανία.

  6. DELTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DELTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

  7. ETICAP SYSTEM

    Ιταλία

    Η εταιρεία ETICAP SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε San Marzano Oliveto, Ιταλία.

  8. CAVAGNINO E GATTI S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία CAVAGNINO E GATTI S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Canelli, Ιταλία.

  9. PALAZZO DI ANTONIO PALAZZO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALAZZO DI ANTONIO PALAZZO & C. S.N.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Nova Milanese, Ιταλία.

  10. EUROETIK S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία EUROETIK S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε CARONNO PERTUSELLA, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

62 Επιχειρήσεις