• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Ηνωμένο ΒασίλειοΜηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης
  1. ACCRAPLY EUROPE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Ανεξάρτητα από το πως συσκευάζεται το προϊόν σας, φιάλη, κονσέρβα, κουτί, εύκαμπτη συσκευασία κ.λπ. η Accraply κατέχει την βιομηχανική ετικετέζα που σας αντιστοιχεί. Είμαστε μια εταιρεία της Barry-Wehmiller Packaging Systems και παρέχουμε εξοπλισμό ετικετοποίησης και συρρίκνωσης, ειδικευόμαστε σε ετικετογράφους που ανταποκρίνονται στην πίεση, στα συστήματα ετικετοποίησης σε ρολό και στην τεχνολογία της εφαρμογής ετικετοποίησης σε συρρικνωμένο κύλινδρο. Τα εμπορικά μας αναγνωρισμένα σήματα ετικετέζων, Accraply, Harland, Trine και Graham & Sleevit – εξυπηρετούν μια μεγάλη γκάμα βιομηχανιών, συμπ. την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, την φαρμακοβιομηχανία, οικιακά και καταναλωτικά αγαθά ή ακόμα την βιομηχανία υγείας και ομορφιάς. Ο εξοπλισμός μας μετατροπής σε συρρικνώμενο κύλινδρο Stanford μας επιτρέπει να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας με εμπιστοσύνη σε όλες τις τεχνολογικές μορφές της ετικετοποίησης συρρικνωμένων κυλίνδρων. Οι λύσεις Accraply έχουν σχεδιαστεί ώστε να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων αγορών προσφέροντας συμβατότητα κατά URS, δυνατότητα σειριοποίησης, τεκμηρίωση/ έγκριση, συμβατότητα CFR21 και αποτελούν λύσεις εντοπισμού και απόρριψης/ ιχνηλάτησης.

  2. WEYFRINGE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία WEYFRINGE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Redcar, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. COMPU, INC. (U.K.) LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία COMPU, INC. (U.K.) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Hull, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. MARTIN MULLIGAN (U.K.) LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MARTIN MULLIGAN (U.K.) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Solihull, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. UNION CHEMICAR U.K. LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. A D S WORLDWIDE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

  2. LABEL SYMBOLOGY LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις