• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Έμπορος χονδρικήςΜηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης
  1. HAAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAAS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

  2. PERFECT FINISH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERFECT FINISH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neunkirchen-Seelscheid, Γερμανία.

  3. UV-TOP LTD. & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UV-TOP LTD. & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. BINDESYSTEME-JETBIND® E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BINDESYSTEME-JETBIND® E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  5. GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAPHISCHE OKKASIONEN KARAKUS E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wassenberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D & S METALLTECHNIK INH. STEFAN STAUCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Tarmstedt, Γερμανία.

  2. RM-PRINT GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία RM-PRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diessenhofen, Ελβετία.

  3. BAUMGARTNER TRADING AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BAUMGARTNER TRADING AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rümlang, Ελβετία.

  4. GERHARD PÜCHNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD PÜCHNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heroldsberg, Γερμανία.

  5. LA-POSTPRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA-POSTPRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering B. München, Γερμανία.

  1. GTW-FORMULARMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GTW-FORMULARMASCHINEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hilden, Γερμανία.

  2. HAKRO HANS KROSEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKRO HANS KROSEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Langenfeld, Γερμανία.

  1. SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYSTEM GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG PRODUKTIONSSYSTEME UND SERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  2. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berndorf, Αυστρία.

  3. SPYDER TRADE

    Αυστρία

    Η εταιρεία SPYDER TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dornbirn, Αυστρία.

  4. REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία REISER GRAFISCHE MASCHINEN GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  5. HANS WITTICH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία HANS WITTICH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Χρώματα και βερνίκια, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Gottlieben, Ελβετία.

  6. WÖSS & CO.

    Αυστρία

    Η εταιρεία WÖSS & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  7. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MKS MASCHINEN HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Wasserberg, Γερμανία.

  8. DRUGEMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUGEMA GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Postbauer-Heng, Γερμανία.

  1. HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIDELBERG POSTPRESS DEUTSCHLAND GMBH WERK LEIPZIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  2. UNISYSTEMS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNISYSTEMS S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Monza, Ιταλία.

  3. KRONES S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία KRONES S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Garda, Ιταλία.

  4. AXTER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AXTER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι πληροφορικής, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Guanzate, Ιταλία.

  5. DUEMME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DUEMME S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Reggello, Ιταλία.

  6. TRADEX S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TRADEX S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Gallarate, Ιταλία.

  7. ETICAM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ETICAM S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Giovinazzo, Ιταλία.

  8. SAV S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAV S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Falconara Marittima, Ιταλία.

  9. ETIBERG S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ETIBERG S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

  10. COMBITRADING, S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία COMBITRADING, S.R.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Praha 2, Τσεχία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

49 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ