• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Μαρόκο

ΜαρόκοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OTISIN SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία OTISIN SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, υπηρεσιες μεταφορων, και επιχείρηση συνοδευτικών εγγράφων για εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kénitra-Dakar, Μαρόκο.

  2. FRAMACO

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FRAMACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marrakech, Μαρόκο.

  3. FRESHARVEST MOROCCO EXPORT FRUITS ET LÉGUMES

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FRESHARVEST MOROCCO EXPORT FRUITS ET LÉGUMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  4. KORAMI NÉGOCE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KORAMI NÉGOCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Fès, Μαρόκο.

  5. IM FRUITS SUD AFRIQUE SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία IM FRUITS SUD AFRIQUE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOFRESH AGRICOLE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SOFRESH AGRICOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, συσκευασία φρούτων και λαχανικών, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  2. SORHAJAR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SORHAJAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rabat, Μαρόκο.

  3. NISANOOR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία NISANOOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dlalha Moullay Bousselham, Μαρόκο.

  4. LUX FRUITS

    Μαρόκο

    Η εταιρεία LUX FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Aitmelloul, Μαρόκο.

  5. KYIEMAR IMPORT EXPORT

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KYIEMAR IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ouled Teima, Μαρόκο.

  1. MAROC DIRECT PRODUCTEUR EXPORT (M.D.P.E)

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MAROC DIRECT PRODUCTEUR EXPORT (M.D.P.E), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε El Jadida, Μαρόκο.

  2. BERRY CAMPO

    Μαρόκο

    Η εταιρεία BERRY CAMPO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Larache, Μαρόκο.

  1. TOUSFRUITSLEGUMES

    Μαρόκο

    Η εταιρεία TOUSFRUITSLEGUMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  2. TAKADAGRI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία TAKADAGRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βραβεια ποιοτητας. Έχει έδρα σε Sidi Bibi, Μαρόκο.

  3. ALIYAH KOTIK INVEST S.A.R.L

    Μαρόκο

    Η εταιρεία ALIYAH KOTIK INVEST S.A.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  4. SOPRAIFI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SOPRAIFI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ait Melloul, Μαρόκο.

  5. LYMOUNA MATYSHA

    Μαρόκο

    Η εταιρεία LYMOUNA MATYSHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσπεριδοειδή, Συσκευασία, πρωιμοι καρποι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Εσπεριδοειδή, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  6. BRIGHT SUN, LLC

    Μαρόκο

    Η εταιρεία BRIGHT SUN, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, Έλαια φυτικά, και σαρδελες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  7. MARIFOUR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MARIFOUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.