• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Μαρόκο

ΜαρόκοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OTISIN SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία OTISIN SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, υπηρεσιες μεταφορων, και επιχείρηση συνοδευτικών εγγράφων για εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kénitra-Dakar, Μαρόκο.

  2. FRAMACO

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FRAMACO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Marrakech, Μαρόκο.

  3. FRESHARVEST MOROCCO EXPORT FRUITS ET LÉGUMES

    Μαρόκο

    Η εταιρεία FRESHARVEST MOROCCO EXPORT FRUITS ET LÉGUMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  4. KORAMI NÉGOCE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KORAMI NÉGOCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Fès, Μαρόκο.

  5. SOFRESH AGRICOLE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SOFRESH AGRICOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγες λαχανικων, συσκευασία φρούτων και λαχανικών, συσκευασιες για τον κλαδο των οπωροκηπευτικων, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IM FRUITS SUD AFRIQUE SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία IM FRUITS SUD AFRIQUE SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  2. SORHAJAR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SORHAJAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rabat, Μαρόκο.

  3. LUX FRUITS

    Μαρόκο

    Η εταιρεία LUX FRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Aitmelloul, Μαρόκο.

  4. NISANOOR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία NISANOOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dlalha Moullay Bousselham, Μαρόκο.

  5. MAROC DIRECT PRODUCTEUR EXPORT (M.D.P.E)

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MAROC DIRECT PRODUCTEUR EXPORT (M.D.P.E), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε El Jadida, Μαρόκο.

  1. KYIEMAR IMPORT EXPORT

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KYIEMAR IMPORT EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ouled Teima, Μαρόκο.

  2. TOUSFRUITSLEGUMES

    Μαρόκο

    Η εταιρεία TOUSFRUITSLEGUMES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  1. BERRY CAMPO

    Μαρόκο

    Η εταιρεία BERRY CAMPO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Larache, Μαρόκο.

  2. TAKADAGRI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία TAKADAGRI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βραβεια ποιοτητας. Έχει έδρα σε Sidi Bibi, Μαρόκο.

  3. ALIYAH KOTIK INVEST S.A.R.L

    Μαρόκο

    Η εταιρεία ALIYAH KOTIK INVEST S.A.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  4. SOPRAIFI

    Μαρόκο

    Η εταιρεία SOPRAIFI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ait Melloul, Μαρόκο.

  5. LYMOUNA MATYSHA

    Μαρόκο

    Η εταιρεία LYMOUNA MATYSHA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσπεριδοειδή, Συσκευασία, πρωιμοι καρποι, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, Εσπεριδοειδή, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.

  6. BRIGHT SUN, LLC

    Μαρόκο

    Η εταιρεία BRIGHT SUN, LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, Έλαια φυτικά, και σαρδελες. Έχει έδρα σε Casablanca, Μαρόκο.

  7. MARIFOUR

    Μαρόκο

    Η εταιρεία MARIFOUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπόριο φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Agadir, Μαρόκο.