• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Διανομέας
  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. SHADI TRADING

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Shadi Trading: ειδικευόμαστε στη διαλογή και την εξαγωγή ενδυμάτων από δεύτερο χέρι, υποδημάτων, πανιών για σκούπισμα, παλιών κοστουμιών και βιντάζ που πωλούνται σε χονδρέμπορους και παγκόσμιους εισαγωγείς ενδυμάτων από δεύτερο χέρι από το 1998. Τα εμπορεύματα μας εξάγονται προς την Αφρική, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Πουλάμε χονδρικής και λιανικής και διαθέτουμε μια αποθήκη 2000 m2.

  4. CLORE NEW PRODUCTS IN STOCK

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Αγοράζουμε και πουλάμε εμπορεύματα σε stock. Διανέμουμε το 90% των προϊόντων εκτός Ιταλίας σε περισσότερες από 60 χώρες χάρη στην ομάδα διεθνών πωλητών μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διεθνείς μάρκες μόδας για να μειώσουμε τις σπατάλες και να επιτρέψουμε την επαναχρησιμοποίηση, αποφεύγοντας κάθε σπατάλη. Διαθέτουμε μια αποθήκη 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν εκθεσιακό χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, συναντάμε επιχειρηματικούς πελάτες απευθείας στην έδρα ή μέσω εικονικών επισκέψεων μέσω σύνδεσης βίντεο.

  5. SHELDON INTERNATIONAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η SHELDON INTERNATIONAL Ltd. είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους χονδρέμπορους και προμηθευτές βρεφικών ρούχων και βρεφικών κλινοσκεπασμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προμηθεύοντας χονδρέμπορους, ανεξάρτητους λιανοπωλητές καθώς και αλυσίδες καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής. Η Sheldon International ιδρύθηκε από το 1992 με την αποθήκη και τα γραφεία της να βρίσκονται στο Leicester. Η εκτεταμένη γκάμα των βρεφικών προϊόντων μας αποτελείται από τις δικές μας μάρκες NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK και JUST FOR ME (βρεφικά σετ, ριχτάρια, φόρμες ύπνου, βρεφικά φορέματα, ζακέτες, πλεκτά ισπανικού στυλ, χιονοφόρα, σαλιάρες, σετ δώρων, παπούτσια και κάλτσες), SNUGGLE BABY (σετ κλινοσκεπασμάτων, κουβέρτες, σεντόνια, περιτυλίγματα, σάλια, πετσέτες με κουκούλα και μαλακά παιχνίδια), TINY BABY και TINY CHICK (βρεφικά ρούχα για πρόωρα μωρά). Τα περισσότερα είδη σχεδιάζονται στο σπίτι μας και κατασκευάζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής καθώς και στην Ευρώπη. Νέα ρούχα και σχέδια προστίθενται συνεχώς στην ήδη εκτεταμένη γκάμα μας (συνήθως, προσθέτουμε περισσότερες από 300 νέες σειρές κάθε χρόνο- οι περισσότερες από αυτές θα είναι μεμονωμένες παραγωγές, καθώς σχεδιάζουμε νέες συλλογές κάθε χρόνο).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. 1&1 SHOP

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία 1&1 SHOP, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, τζιν (παντελονια), γυναικεια ενδυματα, και υποδηματα. Έχει έδρα σε Amilly, Γαλλία.

  2. IANNONE INDUMENTI USATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IANNONE INDUMENTI USATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, αξεσουαρ για μεταχειρισμενα ενδυματα, μεταχειρισμενα υποδηματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  3. NEW COM.IND.USA. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEW COM.IND.USA. SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  4. THERMIDORSADOU

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THERMIDORSADOU, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παιδικά ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βρεφικά ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεία ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, και ενδυματα. Έχει έδρα σε Le Port-Marly, Γαλλία.

  5. HOUSE STYLE

    Γερμανία

    Η House Style είναι μια εταιρεία χονδρικής πώλησης για μεταπωλητές με τις πιο μοντέρνες τάσεις και στιλ στον τομέα της μόδας για νέους. Γυναικεία ενδύματα, μοντέρνα και κομψά ενδύματα, σέξι βραδινά γυναικεία φορέματα, φορέματα μίνι, γυναικεία σακάκια, γυναικεία πουλόβερ, γυναικείες μπλούζες, γυναικεία μπλουζάκια, γυναικεία πουκάμισα, γυναικεία παντελόνια, ενδύματα τζιν, γυναικεία υποδήματα, γυναικείες φούστες, γυναικείες μίνι φούστες, γυναικεία σορτς, γυναικεία κοστούμια, γυναικεία εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά εξωτερικά ενδύματα, ανδρικά σακάκια, ανδρικά παντελόνια τζιν, ανδρικά πουλόβερ, ανδρικά μπουφάν, ανδρικά σορτς, ανδρικά πουκάμισα, ανδρικά υποδήματα. Χονδρική πώληση ενδυμάτων, χονδρική πώληση υποδημάτων, μπικίνι, παντελόνια, σακάκια, φορέματα, παντελόνια, υποδήματα, πουλόβερ, ενδύματα θαλάσσης, κομψά πουκάμισα, μπλούζες, σέξι κορσάζ, παλτό, μπλέιζερ, μπολερό, φόρμες εργασίας, είδη καλτσοποιίας, κομψά βραδινά ενδύματα, ανδρικά μπλουζάκια, γυναικεία και ανδρικά σορτς, κολάν, μπουφάν, κοντά γυναικεία και ανδρικά παντελόνια, ανδρικά μπουφάν, κλασικά ενδύματα, γυναικεία σακάκια και παλτό, βιομηχανία ένδυσης – είδη τρίτων προμηθευτών, μοντέρνα και κομψά είδη.

  1. CUCITEX2 SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CUCITEX στο Ercolano στην επαρχία της Νάπολης επιλέγει, εισάγει και εξάγει μεταχειρισμένα ενδύματα και υποδήματα, καθώς και πρώτες ύλες υφαντουργίας σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου υπάρχει ζήτηση για αυτά τα είδη. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στις αγορές της Αφρικής, της Αλβανίας, της Ρωσίας, της Αλγερίας, της Ρουμανίας και της Λιθουανίας, στην ανατολική Ευρώπη και στην Ασία. Ασχολούμαστε με διάφορους τύπους εμπορευμάτων και ταυτόχρονα κατορθώνουμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με βέλτιστο τρόπο, όντας μια δυναμική επιχείρηση, έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες.

  2. SPORT WEISS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως επιχείρηση εμπορίας στοκ αθλητικών ενδυμάτων κατά προτίμηση ειδών Adidas, τροφοδοτούμε επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής πώλησης στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτουμε σε μεγάλες ποσότητες στοκ αθλητικών υποδημάτων και ενδυμάτων για γυναίκες, άνδρες και παιδιά των εταιρειών Adidas, Puma, Nike, Reebok, Quicksilver, Roxy και Asics. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα αθλητικών υποδημάτων Adidas για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και κάθε είδους στοκ αθλητικών ειδών. Επίσης διαθέτουμε στοκ ανδρικών και γυναικείων αθλητικών ενδυμάτων, παιδικών αθλητικών υποδημάτων, μπαλών και υποδημάτων ποδοσφαίρου. Ανήκουμε στις γνωστότερες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης στοκ αθλητικών ενδυμάτων και ειδών των μεγαλύτερων εταιρειών στη Γερμανία. Λόγω της συνεχώς ανανεωνόμενης γκάμας, αξίζει πάντοτε τον κόπο να μας επισκέπτεστε. Η ποιότητα των προϊόντων και η αυστηρή τήρηση των προθεσμιών παράδοσης συμβάλλουν στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών μας.

  1. SHOES&CLOTHES BY LM

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της το 1995 η εταιρία εξελίχθηκε σε μια από τις ηγετικές ευρωπαϊκές εταιρίες διανομής επώνυμων στοκ ρούχων στις κατηγορίες των αντρικών, γυναικείων, παιδικών στοκ και second hand ρούχων καθώς και στις κατηγορίες αθλητικό, παπούτσι και αξεσουάρ. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται κοντά στο Düsseldorf, στην πόλη Viersen. Σε μια συνολική έκταση 30.000 m² στεγάζονται το κέντρο διανομής, οι αποθηκευτικοί χώροι και τα κεντρικά γραφεία. Το παγκόσμιο δίκτυο αγορών μας εξειδικεύεται στην επιλογή εξαιρετικής ποιότητας στοκ ρούχων από περιζήτητους οίκους μόδας. Η τεχνογνωσία και η δυναμικότητα της εταιρίας έχει ως αποτέλεσμα να είναι βασικός προμηθευτής πελατών στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο σε πάνω από 53 χώρες παγκοσμίως. Το εμπόρευμα μας αποτελείται από κομμάτια της περασμένης σεζόν, πλεονάσματα παράγωγης, πλεονάσματα αποθήκης αλλά και επιστροφές καινούργιων ρούχων. Κατά την διαλογή ξεχωρίζονται οι οδηγοί κατά ποιότητα και brand και συσκευάζονται σε λοτς τα όποια αντιπροσωπεύουν ποσοστιαία την collection και το στήσιμο που έχει η κάθε εταιρία στα μαγαζιά της. Τα εμπορεύματα είναι κατά κανόνα το πολύ 6 μηνών και ανανεώνονται κάθε μήνα με 1-2 εκατομμύρια καινούργια κομμάτια, έχοντας πάντα διαθέσιμα προς πώληση πάνω από 4 εκατομμύρια κομμάτια 61 διαφορετικών ευρωπαϊκών εταιριών σε όλες τις κατηγορείς και όλες τις σεζόν. Βεβαιωθείτε και μόνοι σας επισκέπτοντας μας στις εγκαταστάσεις μας.

  2. ABF INTERNATIONAL ABITI USATI

    Ιταλία

    Η Abf international θέτει τις δεξιότητες και την πείρα της στη διάθεση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στον πελάτη. Εκμεταλλευόμενοι μια εξειδικευμένη δομή και προσωπικό με αποδεδειγμένη ικανότητα να εργάζονται με βάση την ακρίβεια και την αξιοπιστία, βασικές ιδιότητες, η Aff International μπόρεσε να φτάσει στόχους με κύρος κυρίως στις εξαγωγές προς τις χώρες της Αφρικής, του Μαγκρέμπ, της Κεντρικής Αμερικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

  3. BE-FASH E.K.

    Γερμανία

    Η Be-Fash είναι μια επιχείρηση χονδρικής πώλησης Online ειδών μόδας για Young Fashion και Clubwear. Διαθέτουμε σε εβδομαδιαία βάση νέα στιλ νεανικής μόδας της τρέχουσας σεζόν για μεταπράτες B2B. Με την έδρα μας στην Φρανκφούρτη/Main είμαστε εδώ και πέντε χρόνια μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης Online γυναικείων ενδυμάτων στη Γερμανία. Ανακαλύψτε Ladies Young Fashion και σύγχρονες τάσης των ευρωπαϊκών μητροπόλεων μόδας της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

  4. LES AKI'S

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LES AKI'S, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Έτοιμα ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, και τσαντες. Έχει έδρα σε Namur, Βέλγιο.

  5. ACCS EFEL SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ACCS EFEL SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αθλητικά ρούχα, extreme σπορ, Κάλτσες σκι, Αθλητικά ρούχα, και στρατιωτικα υποδηματα. Έχει έδρα σε Torrelodones-Madrid, Ισπανία.

  6. PROSTOCKS SPAIN 2000, S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία PROSTOCKS SPAIN 2000, S.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dosrius, Ισπανία.

  7. FC ORGANIZATION

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC ORGANIZATION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμεσο μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες αγοραπωλησιων εμπορικων αδειων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και σχεδιασμος εμπορικων σηματων. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

  8. ALGODÓN DE INDIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ALGODÓN DE INDIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συνολα για μωρα, και γυναικεια ταγιερ. Έχει έδρα σε Tarragona, Ισπανία.

  1. PT MODE DISTRIBUSI INDONESIA

    Ινδονησία

    Η εταιρεία PT MODE DISTRIBUSI INDONESIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λευκα ειδη, και Κοσμήματα φανταιζί. Έχει έδρα σε Seminyak Bali, Ινδονησία.

  2. TIGERTRADE

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία TIGERTRADE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε New York, Ηνωμένες Πολιτείες.

  3. HLM IND. CONFECÇÕES LTDA

    Βραζιλία

    Η εταιρεία HLM IND. CONFECÇÕES LTDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε José Bonifácio, Βραζιλία.

  4. MODA TOOFAY SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία MODA TOOFAY SL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  5. GIBON D.O.O

    Σλοβενία

    Η εταιρεία GIBON D.O.O, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υψηλη ραπτικη, γυναικεια ειδη υψηλης ραπτικης, και κρεμαστα επιπλα απο γυαλι. Έχει έδρα σε Ljubljana-Šentvid, Σλοβενία.

  6. PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία PULERO - MALHAS E CONFECÇÕES LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μόδα - στυλίστες, Μόδα - στυλίστες, γυναικεία πλεκτά είδη, Γυναικεία πλεκτά ενδύματα, πουλόβερ, και δημιουργία ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Barcelos, Πορτογαλία.

  7. SUNMAN EXPORT

    Τουρκία

    Η εταιρεία SUNMAN EXPORT, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη, επιμελητεια, Προϊόντα για τον κλάδο της υφαντουργίας, και συμβουλοι για τον τομεα της υφαντουργιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. PRIMEIRO NINHO DAMORE

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία PRIMEIRO NINHO DAMORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουνιες. Έχει έδρα σε Alges, Πορτογαλία.

  9. NIV

    Γαλλία

    Η εταιρεία NIV, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυναικεία ενδύματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και υφαντουργικα εξαρτηματα. Έχει έδρα σε Lyon, Γαλλία.

  10. BARI PARTNERS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BARI PARTNERS, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Βαμβάκι - κλωστές και νήματα, μηχανηματα και εξοπλισμος κατασκευης και συντηρησης σιδηροδρομικων γραμμων, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, και Βαμβάκι - κλωστές και νήματα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διανομέας - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

465 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ