• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα - Λιθουανία

Λιθουανία
  1. FIRE EXPERTS, JSC

    Λιθουανία

    Η εταιρεία FIRE EXPERTS, JSC, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πυροπροστασίας, παροχη συμβουλων σχετικα με την προστασια και την προληψη πυρκαγιων, πυραντοχα προϊοντα, και εγκαταστασεις αναρροφησης καπνων πυρκαγιας. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  2. DOLGA

    Λιθουανία

    Η εταιρεία DOLGA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  3. DASFA IR KO

    Λιθουανία

    Η εταιρεία DASFA IR KO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πλακακια και πλακες για δημοσιους χωρους, και πλακακια και πλακες για οικιες ρουστικ. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  4. TECE BALTIKUM UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

    Λιθουανία

    Η εταιρεία TECE BALTIKUM UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θερμαντικά σώματα και καλοριφέρ οικιακής χρήσης, Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα, Θερμαντικά σώματα και καλοριφέρ οικιακής χρήσης, και Εισαγωγές-εξαγωγές - δομικά και δημόσια έργα. Έχει έδρα σε Kaunas, Λιθουανία.