• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Πολωνία

ΠολωνίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LOOK FOOD RAW MATERIALS

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας είναι ένας σημαντικός παραγωγός και διανομέας συμπυκνωμένων φρουτοχυμών στην κεντρική Ευρώπη. Εργαζόμαστε με πάθος για περισσότερα από 25 χρόνια. Χάρη στην πολυετή εμπειρία, τη γνώση και την επιμέλεια στη διαδικασία παραγωγής αναπτυσσόμαστε δυναμικά δημιουργώντας προϊόντα άριστης ποιότητας. Ειδικευόμαστε σε συμπυκνωμένους χυμούς σκουρόχρωμων φρούτων και ειδικότερα στα εξής: σε χυμούς •σμέουρων •οξύκοκκου •φράουλας •κουφοξυλιάς •μαύρων και κόκκινων φραγκοστάφυλων. Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν με επιτυχία τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας για την παραγωγή: •σιροπιών •χυμών •τσίχλας •παγωτού •ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα συμπυκνωμένα προϊόντα μας είναι διαυγή και συσκευάζονται σε ασηπτικές σακούλες, βαρέλια των 250 kg ή κάνιστρα. Διακρινόμαστε στην αγορά για τις ανταγωνιστικές τιμές μας που διασφαλίζουμε για ολόκληρη τη διάρκεια της σύμβασης (και για διαστήματα άνω της μίας σεζόν), την ικανότητα να προσαρμόζουμε προϊόντα στις ανάγκες και στις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και για τη μεγάλη διαθεσιμότητα πρώτων υλών και την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Διαθέτουμε μονάδες παραγωγής στη Βουλγαρία, στην Ουκρανία και αποθήκες στην Πολωνία με τις οποίες είμαστε σε θέση να παραδίδουμε γρήγορα προϊόντα σε οποιαδήποτε περιοχή στην Ευρώπη και στον κόσμο. Εξυπηρετούμε πελάτες τόσο από την Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και από πιο απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε, μ. ά., στη Βόρεια Αμερική, στη Νότια Αμερική, στην Ινδία και στην Κίνα. Η ποιότητα των συμπυκνωμένων προϊόντων μας πιστοποιείται με πολλά πιστοποιητικά και τη συμμετοχή μας σε οργανισμούς: ISO, AIJN, FDA, Εθνική Ένωση Παραγωγών Χυμών και Ένωση Πολωνών Εξαγωγέων.

  2. PPZ SŁAWA SP.Z O.O

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PPZ SŁAWA SP.Z O.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λοβοφόρα λαχανικά, λαχανικα χονδρικης, Φασόλια, Λοβοφόρα λαχανικά, Προμηθευτής ξηρών φασολιών, Ξηρά φασόλια, Λευκά ξηρά φασόλια, Κόκκινα ξηρά φασόλια, και Προμηθευτής ξηρών φασολιών. Έχει έδρα σε Tomaszow Lubelski, Πολωνία.

  3. GPO TOP-SAD SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Είμαστε παραγωγός φρούτων υψηλής ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη μήλων: Champion, Idared, Gloster, Golden Delicious, Mutsu, Ligol, Lobo και Cortland. Διανέμουμε φρούτα υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αγορές της Ανατολής. Επίσης, διαθέτουμε εκτεταμένες εγκαταστάσεις για την αποθήκευση των φρούτων σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα ULO, καθώς και δικό μας μηχάνημα διαλογής υψηλής απόδοσης. Μπορούμε να εκτελέσουμε μεγάλες παραγγελίες για αγαθά υψηλής απόδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  4. TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES

    Πολωνία

    Η εταιρεία TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φραγκοσταφυλα, αχλαδια, και μηλα. Έχει έδρα σε Warka, Πολωνία.

  5. RAJSKI SMAK

    Πολωνία

    Η εταιρεία RAJSKI SMAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kraków, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INTERMAX. PRZETWÓRSTWO CEBULI

    Πολωνία

    Η εταιρεία INTERMAX. PRZETWÓRSTWO CEBULI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανικα, εξαγωγες λαχανικων, κοφτης λαχανικων, και λαχανικα χονδρικης. Έχει έδρα σε Poniec, Πολωνία.

  2. GPOIW GRÓJECKI OWOC SP. Z.O.O

    Πολωνία

    Η εταιρεία GPOIW GRÓJECKI OWOC SP. Z.O.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Sobolew, Πολωνία.

  3. P.H.U.MSAD S.C.

    Πολωνία

    Η εταιρεία P.H.U.MSAD S.C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, συσκευασμενα μηλα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Goszczyn, Πολωνία.

  4. KOPYTOWSKI WIESLAW GOSPODARSTWO ROLNE

    Πολωνία

    Η εταιρεία KOPYTOWSKI WIESLAW GOSPODARSTWO ROLNE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λαχανο, μπροκολα, βατομουρα, και αγγουρια. Έχει έδρα σε RYCERZEWKO, Πολωνία.

  5. BERRYLAND

    Πολωνία

    Η εταιρεία BERRYLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, κόκκινα φρούτα, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dobrzyn Nad Wisla, Πολωνία.

  1. GREEN UNION

    Πολωνία

    Η εταιρεία GREEN UNION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Łaźniew,ul.błotna 2, Πολωνία.

  2. RUN CHLODNIA WE WLOCLAWKU

    Πολωνία

    Η εταιρεία RUN CHLODNIA WE WLOCLAWKU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ετοιμα κατεψυγμενα γευματα. Έχει έδρα σε Wloclawek, Πολωνία.

  1. MIROSŁAW ŁĄKOWSKI - SKUP I SPRZEDAŻ PŁODÓW ROLNYCH

    Πολωνία

    Η εταιρεία MIROSŁAW ŁĄKOWSKI - SKUP I SPRZEDAŻ PŁODÓW ROLNYCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, συσκευασμενα φασολια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Telatyn, Πολωνία.

  2. SADOWNICTWO PIETRZYCCY

    Πολωνία

    Η εταιρεία SADOWNICTWO PIETRZYCCY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενα μηλα, και φρεσκα φρουτα. Έχει έδρα σε Warka, Πολωνία.

  3. FRUTY S.A.

    Πολωνία

    Η εταιρεία FRUTY S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, φρεσκα φρουτα, εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, και μηλα. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

  4. AGROSTAR SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGROSTAR SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηλα, και εισαγωγές - εξαγωγές μήλων. Έχει έδρα σε Grójec, Πολωνία.

  5. CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL

    Πολωνία

    Η εταιρεία CENTRUM HANDLOWE S.C HENRYK I WOJCIECH WRÓBEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πατατες, κερασια, αχλαδοσχημοι διακοπτες, και μηλα. Έχει έδρα σε Obrazów, Πολωνία.

  6. SARAGROUP IMPORT-EXPORT

    Πολωνία

    Η εταιρεία SARAGROUP IMPORT-EXPORT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, κοκτέιλ από κατεψυγμένα φρούτα, σφαγειο, και Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  7. POLVEG SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία POLVEG SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρουτα και λαχανικα. Έχει έδρα σε Lublin, Πολωνία.

  8. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zelazkow, Πολωνία.

  1. MAZURSKIE GRZYBKI SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία MAZURSKIE GRZYBKI SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Jedwabno, Πολωνία.

  2. GP RAJ-FRUIT SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία GP RAJ-FRUIT SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bledow, Πολωνία.

  3. PANTAREI SP.ZOO.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία PANTAREI SP.ZOO.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Wawrzenczyce, Πολωνία.

  4. EM-MAR

    Πολωνία

    Η εταιρεία EM-MAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Inowrocław, Πολωνία.

  5. APPLESEED MOHAMED DAWOOD

    Πολωνία

    Η εταιρεία APPLESEED MOHAMED DAWOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warszawa, Πολωνία.

  6. AGAMIX

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGAMIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Poniec, Πολωνία.

  7. GOSPODARSTWO ROLNE KONRAD NOWAK

    Πολωνία

    Η εταιρεία GOSPODARSTWO ROLNE KONRAD NOWAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nowe Brzesko, Πολωνία.

  8. ADAM GNIADZIK GREEN-SAD

    Πολωνία

    Η εταιρεία ADAM GNIADZIK GREEN-SAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Mogielnica, Πολωνία.

  9. SP Z.O.O

    Πολωνία

    Η εταιρεία SP Z.O.O, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bioeko Nord Sp Z.o.o, Πολωνία.

  10. INTER CODE

    Πολωνία

    Η εταιρεία INTER CODE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Grójec, Πολωνία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κατασκευαστής Παραγωγός - Πολωνία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις