• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα

Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός
  1. SANZ GMBH & CO. KG

    Αυστρία

    Η εταιρεία SANZ GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wiener Neustadt, Αυστρία.

  2. DEVENTER & CIE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DEVENTER & CIE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Φυτοκομία και κηπουρική - μηχανές και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, ανταλλακτικα και εξαρτηματα για αργαλειους, και γεωργικος βιομηχανικος εξοπλισμος. Έχει έδρα σε Sombreffe, Βέλγιο.

  3. LELY NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LELY NEDERLAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Σπορά και φύτευση - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Maassluis, Κάτω Χώρες.

  4. BMA MACCHINE PER IL VERDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία BMA MACCHINE PER IL VERDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nanto, Ιταλία.

  5. BRESTON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BRESTON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nieuwe Tonge, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIEDDU MARIA GRAZIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Alghero, Ιταλία.

  2. AGRINOVAC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRINOVAC S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Martino Siccomario, Ιταλία.

  3. PARKLAND MASKINFABRIK A/S

    Δανία

    Η εταιρεία PARKLAND MASKINFABRIK A/S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Μηχανές και εξοπλισμός συγκομιδής, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Μηχανές και εξοπλισμός συγκομιδής. Έχει έδρα σε Herlufmagle, Δανία.

  4. SANNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Certaldo, Ιταλία.

  5. MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Recanati, Ιταλία.

  1. EGE TARMAS EGE TARIM MAKINALARI TICARET VE SANAYI A S

    Τουρκία

    Η εταιρεία EGE TARMAS EGE TARIM MAKINALARI TICARET VE SANAYI A S, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπευτικά εργαλεία, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  2. TARABORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TARABORI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Montecarlo, Ιταλία.

  1. ETS JUILLARD CONDAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETS JUILLARD CONDAT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπευτικά εργαλεία, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Seilhac, Γαλλία.

  2. CORMAF S.R.L.

    Ιταλία

  3. AGRI GARDEN DI BARONI LORETTA

    Ιταλία

  4. MICRORIEGO SL

    Ισπανία

  5. DI CARLO S.R.L.

    Ιταλία

  6. ROTAR D.O.O.

    Σλοβενία

  7. ETS CAPELLE

    Γαλλία

  8. GIACCIO TRATTORI S.R.L.

    Ιταλία

  1. MAURO GIUSEPPE

    Ιταλία

  2. RAIFFEISEN-LAGERHAUS NIEDERÖSTERREICH SÜD REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAF

    Αυστρία

  3. GIOVANNI MAGGIO E FIGLI S.R.L.

    Ιταλία