• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα

Αποτελέσματα για

Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα

ΙταλίαΚηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός
  1. NIEDDU MARIA GRAZIA

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIEDDU MARIA GRAZIA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Alghero, Ιταλία.

  2. AGRINOVAC S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRINOVAC S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε San Martino Siccomario, Ιταλία.

  3. BMA MACCHINE PER IL VERDE

    Ιταλία

    Η εταιρεία BMA MACCHINE PER IL VERDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nanto, Ιταλία.

  4. SANNI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANNI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Certaldo, Ιταλία.

  5. TARABORI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TARABORI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Montecarlo, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MGM S.N.C. DEI F.LLI MARCONI GIANNI E MARIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Recanati, Ιταλία.

  2. CORMAF S.R.L.

    Ιταλία

  3. DI CARLO S.R.L.

    Ιταλία

  4. GIACCIO TRATTORI S.R.L.

    Ιταλία

  5. MAURO GIUSEPPE

    Ιταλία

  1. AGRI GARDEN DI BARONI LORETTA

    Ιταλία

  2. GIOVANNI MAGGIO E FIGLI S.R.L.

    Ιταλία