• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - γυαλί και προϊόντα γυαλιού

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - γυαλί και προϊόντα γυαλιού - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η Balkan Luxury Supply είναι οργανισμός που προσφέρει ευρεία γκάμα πολυτελών ειδών. Είμαστε αξιόπιστη εταιρεία εφοδιασμού προϊόντων ομορφιάς, όπως αρώματα (επώνυμα αρώματα και εξειδικευμένα), καλλυντικά (ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων περιποίησης δέρματος, κρέμες, μακιγιάζ, κ.λπ.), γυαλιά (επώνυμα γυαλιά ηλίου, πολυτελείς σκελετοί, οπτικά), ρολόγια, κοσμήματα και μόδα για λιανέμποροι και χονδρέμποροι σε όλο τον κόσμο. Εισάγουμε- εξάγουμε παγκοσμίως (Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, κ.λπ). Η ροή των ειδών απευθείας από το απόθεμα μας κάνει γρήγορους και αξιόπιστους εταίρους. Η Balkan Luxury Supply προσφέρει όχι μόνο μοντέρνα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, αλλά και μια εμπεριστατωμένη λύση για τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευματικών μεταφορών, γρήγορη παράδοση, τελωνειακές υπηρεσίες και ασφάλιση. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης. Κρατάμε υψηλότερα επίπεδα αποθεμάτων για την κάλυψη περιόδων εποχικής ζήτησης εμπορικών σημάτων, όπως: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Giorgio Armani, Hermes, Yves Saint Laurent, Gucci, , Lancome, Montale,

  2. LLC ASL OYNA

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η «ASL OYNA» LLC είναι το κορυφαίο εργοστάσιο παραγωγής γυαλιού στην κεντρική Ασία και ιδρύθηκε το 2009. Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Δημοκρατία του Ουζμπεκιστάν, στην συνοικία του Sergeli, Tashkent. Άμμος χαλαζία και δολομίτη για την παραγωγή προϊόντων ASL OYNA προέρχονται από τα ιδιόκτητα μας λατομεία. Η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου βασίζεται στον εξοπλισμό ευρωπαϊκής προέλευσης: • Κλίβανος αρ. 1 - Heye Int. Gmbh (Γερμανία) • Μηχανήματα IS 8-τμημάτων - Heye Int. Gmbh • Κλίβανος αρ. 2 - Stara Glass S.p.A. (Ιταλία) • Μηχανήματα IS 6-τμημάτων - Bottero S.p.A. (Ιταλία) Η συνολική ημερήσια ικανότητα των κλιβάνων είναι 270 τόνους γυαλιού, δηλ. 560 000 φιάλες την ημέρα και 200 εκατ. φιάλες το χρόνο. Η προηγμένη τεχνολογία NNPB εγκαταστάθηκε από το 2014, βοηθά στην μείωση του βάρους των κατασκευασμένων φιαλών κατά 15-20% σε μέσο όρο. Μέχρι σήμερα, έχουν παραχθεί πάνω από 450 διάφορα σχήματα γυάλινων δοχείων μαζί με τους συνδυασμούς τους. Το 2018, το εργοστάσιο γυαλιού αναπτύχθηκε και υλοποίησε τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλεια τροφίμων και από τότε διαθέτει πιστοποιήσεις κατά : ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018, και ISO 14001: 2015. Τ0 2022, ξεκίνησε τις διακοσμητικές γραμμές υάλινων ειδών, με πιο ασφαλή και πιο οικολογικά διακοσμητικά με τους συνδυασμούς τους: - σταμπάρισμα λαμαρίνας εν θερμώ - μεταλλοποίηση φιαλών εν κενώ - επικάλυψη γυάλινων δοχείων - διακόσμηση φιαλών με μεταξοτυπία. Επιλέξτε υψηλή ποιότητα και καινότομη τεχνολογία με την ASL OYNA!

  3. ETSE PROTECTIVE EQUIPEMENT

    Γαλλία

    Η ETSE συνοδεύει τους επαγγελματίες στην Γαλλία και στον κόσμο για τις ανάγκες τους εφοδιασμού σε εξοπλισμούς ατομικής προστασίας. Το ιατρικό τμήμα της ETSE προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που ικανοποιούν τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πρότυπα εν ισχύ: Μάσκες προστασίας μίας χρήσης, Μάσκες αναπνευστικής προστασίας, Γάντια, Μπλούζες προστασίας και ιατρικής μιας χρήσης, Φόρμες μιας χρήσης, Γυαλιά προστασίας, Απολυμαντικό τζελ και αντιγενικό γρήγορο τεστ. Η άνω των 10 ετών εμπειρογνωμοσύνη μας στον τομέα του πορισμού στις εισαγωγές εξαγωγές μας δίνει την δυνατότητα να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, κατάλληλα σε κάθε περίσταση. Σας συμβουλεύουμε ως προς την επιλογή των εξοπλισμών ατομικής προστασίας. Σας προσφέρουμε μια ολική προσφορά πολλαπλών υπηρεσιών (συμβουλή στην επιλογή του προϊόντος, προμήθεια υλικού, ειδική συσκευασία, έλεγχος ποιότητας, διαχείριση διακίνησης). Ο εξοπλισμός ατομικής προστασίας που σας προσφέρουμε προορίζεται για αστική, επαγγελματική ή ιατρική χρήση.

  4. GRISTIREN LIMITED

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

  5. EMN SARL

    Μάλι

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMN SARL, η οποία βρίσκεται στην Μπαμακό, στο Μαλί, εξελίσσεται στον τομέα των εισαγωγών - εξαγωγών τοπικών προϊόντων. Ειδικευόμαστε στην μεταποίηση και στην εξαγωγή τροπικών προϊόντων όπως ξηρές καυτερές πιπεριές, ιβίσκος, πιπερόριζα, μπαομπάμπ, σπόροι από σουσάμι, κόμμι καράγια, αραχίδες, φυστίκια κάσιους και πολλά άλλα. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο και μπορούμε να προμηθεύσουμε εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες..Οι παραγωγικοί μας χώροι βρίσκονται στην δυτική Αφρική, κυρίως στο Μαλί. 'Έχουμε δύο γραφεία για να σας υποδεχτούμε, ένα στο Παρίσι και το δεύτερο στο Μαλί, στην πόλη Μπαμακό. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. 2002 FRASCOS S.L.

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Δραστηριοποιούμαστε στο εμπόριο χονδρικής αρωμάτων και καλλυντικών προϊόντων παγκοσμίως και προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πολυτελείας στην καλύτερη τιμή. Προμηθεύουμε αξιόπιστα προϊόντα ομορφιάς, όπως για παράδειγμα: αυθεντικά επώνυμα αρώματα και αρώματα σχεδιαστών, καλλυντικά προϊόντα, κρέμες και λοσιόν, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, περιποίησης μακιγιάζ, φροντίδας μαλλιών σε χαμηλές τιμές. Είμαστε εξειδικευμένοι στις εισαγωγές-εξαγωγές και στο εμπόριο σε εθνικό επίπεδο (Ισπανία), αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ, Αφρική...). Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε απόθεμα

  3. OPTIMIR LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία OPTIMIR LLC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλιά όρασης - αξεσουάρ, φακοι επαφης, Γυαλιά όρασης - αξεσουάρ, σκελετοι, και γυαλια. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  4. QINHUANGDAO YAOJING GLASS CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία QINHUANGDAO YAOJING GLASS CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα απο σκληρυμμενο γυαλι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Qinhuangdao, Κίνα.

  5. TEZCANLARES LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία TEZCANLARES LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊοντα απο σκληρυμμενο γυαλι για οικοδομες, γυαλινα ραφια για λουτρα, και επιπεδο διαμαντε γυαλι. Έχει έδρα σε Eskisehir, Τουρκία.

  1. COUNTRY HOUSE

    Αίγυπτος

    Η εταιρεία COUNTRY HOUSE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπεδο γυαλι. Έχει έδρα σε Cairo, Αίγυπτος.

  2. APERTE, UAB

    Λιθουανία

    Η εταιρεία APERTE, UAB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Μονωτικά τζάμια, Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες, Υαλουργία, Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, Μονωτικά τζάμια, Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες, και Υαλουργία. Έχει έδρα σε Kaunas, Λιθουανία.

  1. AUGUSTA SOLAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUGUSTA SOLAR GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καταστήματα λιανικής πώλησης, Ζωγραφική σε γυαλί, Καταστήματα λιανικής πώλησης, και Ζωγραφική σε γυαλί. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

  2. SIG SOLAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIG SOLAR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καταστήματα λιανικής πώλησης, Ζωγραφική σε γυαλί, Καταστήματα λιανικής πώλησης, και Ζωγραφική σε γυαλί. Έχει έδρα σε Stuhr, Γερμανία.

  3. MYCOLOURGLASS UK

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία MYCOLOURGLASS UK, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, χρωματισμενα γυαλια, χρωματιστο γυαλι, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε London, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. AYS ZÜCCACIYE

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYS ZÜCCACIYE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, ζωα αναπαραγωγης, ειδη δωρου απο γυαλι, και φλιτζανια για καφε. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  5. SHANDONG BAOLUDA GLASS TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Η Shandong Baoluda Glass Technology CO., LTD.Is βρίσκεται στην πόλη Ζibo στην επαρχία Shandong στην Gaoqing, πρόκειται για μια επιχείριση υψηλής τεχνολογίας εισαγωγής εξαγωγής γυαλιού, βαθιάς επεξεργασίας γυαλιού, ιδιοκτήτρια της victor trading co., LTD. Το κύριο της προϊόν συμπεριλαμβάνει γυαλί μονό- ασήμι χαμηλού E, γυαλί διπλό- ασήμι χαμηλού E, γυαλί τριπλό χαμηλού E, μονωμένο γυαλί, σκληρυμένο γυαλί, εξελασμένο γυαλί, πυρίμαχο γυαλί, αλεξίσφαιρο γυαλί, χρωματιστό γυαλί, κυρτό γυαλί και άλλα είδη γυαλιού βαθιάς επεξεργασίας.

  6. AVIRUNION, A.S.

    Τσεχία

    Η εταιρεία AVIRUNION, A.S., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοίλο γυαλί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυάλινες φιάλες και δοχεία, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Γυάλινες φιάλες και δοχεία, και Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει έδρα σε Dubi, Τσεχία.

  7. BEREZHANSKY GLASS FACTORY

    Ουκρανία

  8. ZILMET DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZILMET DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καταστήματα λιανικής πώλησης, Ζωγραφική σε γυαλί, Καταστήματα λιανικής πώλησης, και Ζωγραφική σε γυαλί. Έχει έδρα σε Wenden-Gerlingen, Γερμανία.

  1. SHANGHAI ZHUOSHI CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία SHANGHAI ZHUOSHI CHEMICAL TECHNOLOGY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χαραξη σε γυαλι, και λειανση σε γυαλι. Έχει έδρα σε Nanxiang Town, Jiading, Κίνα.

  2. DOBROVIČ GLASS

    Τσεχία

    Η εταιρεία DOBROVIČ GLASS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσητό γυαλί, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, Κρυστάλλινα ποτήρια, Φυσητό γυαλί, Κοίλο γυαλί, Γυάλινα σκεύη, διακοσμητικά, και Κρυστάλλινα ποτήρια. Έχει έδρα σε Zahrádky, Τσεχία.

  3. SELÇUK GRUP

    Τουρκία

    Η εταιρεία SELÇUK GRUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυαλια για οικοδομες, τεντοπανα κατα παραγγελια, περγκολα, και ειδη ξυλουργικης απο πλαστικο. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. TILLMAN GLASS S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία TILLMAN GLASS S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρυστάλλινα ποτήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Υαλουργία, καλλιτεχνικο γυαλι, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, και Υαλουργία. Έχει έδρα σε Praha 4, Τσεχία.

  5. STRONGLASAS, UAB

    Λιθουανία

    Η εταιρεία έχει αναλάβει την παραγωγή επίπεδου ενισχυμένου γυαλιού, την κοπή, σκλήρυνση και θραύση επίπεδου γυαλιού. Επεξεργαζόμαστε κάθε είδους επίπεδου γυαλιού : διαφανές, ματ, χρωματιστό, με επένδυση, με σχέδιο και άλλα είδη γυαλιού. Οι κύριοι χρήστες της παραγωγής είναι κατασκευαστές υαλοπινάκων και γυάλινων χωρισμάτων, κατασκευαστές μονωτικού γυαλιού, κατασκευαστές ειδών από μέταλλο και γυαλί, μπαλκόνια, φυτώρια καθώς και κατασκευαστές επίπλων, οικιακών συσκευών και θαλάμων ντους.

  6. BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHER GLASHANDEL KARL ARNOLDT GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες, και Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

  7. SAINT-GOBAIN VETROTEX DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAINT-GOBAIN VETROTEX DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υαλονήματα και υαλοβάμβακας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Γυαλί βιομηχανικής χρήσης, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, και Γυαλί βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Herzogenrath, Γερμανία.

  8. STEKLO EXPORT

    Ρωσία

    Η LLC Vladimir Glass ("StekloEksport") επεξεργάζεται το γυαλί, εξάγει και εισάγει γυαλί και γυάλινα προϊόντα, σχεδιάζει και κατασκευάζει γυάλινες νταμιτζάνες και φιάλες. Ο κατασκευαστής και προμηθευτής γυάλινων δοχείων, επίπεδου γυαλιού και καθρεφτών ανώτατης ποιότητας αναλαμβάνει τον εφοδιασμό χονδρικής σε: — διαφανής και αδιαφανής επίπεδο γυαλί, — γυαλί για παράθυρα, προθήκες, έπιπλα, προστατευτικό επίπεδο γυαλί (triplex) με πάχος από 1, 3 ως 12 χιλ., — καθρέπτες, — ανάγλυφο, έγχρωμο και διακοσμητικό γυαλί, — γυάλινα δοχεία για την δημόσια κατανάλωση, Η Vladimir Glass παρέχει υπηρεσίες επεξεργασίας γυαλιού όλων των ειδών, — κοπή στα μέτρα του πελάτη, —σκλήρυνση, — λείανση, — διάτρηση, — λάξευση και πολλές άλλες υπηρεσίες.Η εταιρεία αναπτύσσει τεχνικά έγγραφα, σχεδιάζει φιάλες και δοχεία, παράγει αυθεντικά γυάλινα δοχεία και τα αντίστοιχα τους πώματα, ετικέτες και διακοσμητικά στοιχεία. Εκτελώντας όλα τα στάδια της διαδικασίας κατασκευής γυάλινων δοχείων σε ένα και μοναδικό εργοστάσιο, εξασφαλίζουμε την υψηλή τους ποιότητα. Τα διακριτά γυάλινα δοχεία και φιάλες που έχουμε σχεδιάσει μετατρέπονται σε φημισμένο και αξιομνημόνευτο σύμβολο του εμπορικού σήματος των πελατών μας και τους βοηθά στην περαιτέρω προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά.Η ομάδα της εταιρείας κατέχει εμπεριστατωμένη εμπειρία στην εγκατάσταση γυάλινων δομών σε κατασκευαστικά αστικά και βιομηχανικά έργα. Η μηχανική εμπειρογνωμοσύνη της ομάδας της Vladimir Glass καθώς και η συνεχής υιοθέτηση νέων τεχνολογιών δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία να επεκτείνει την γκάμα των γυάλινων ειδών που προσφέρει ώστε να ικανοποιήσει της απαιτήσεις της αγοράς.

  9. VITREA OY

    Φινλανδία

    Η εταιρεία VITREA OY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Υαλότουβλα, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, και Υαλότουβλα. Έχει έδρα σε Espoo, Φινλανδία.

  10. MARISTIKA, UAB

    Λιθουανία

    Η εταιρεία MARISTIKA, UAB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επίπεδο γυαλί και καθρέφτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υαλοπίνακες ασφαλείας, Σκληρυμμένο γυαλί, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες, Υαλοπίνακες ασφαλείας, Σκληρυμμένο γυαλί, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, και Γυαλί - χωρίσματα και πόρτες. Έχει έδρα σε Alytus, Λιθουανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - γυαλί και προϊόντα γυαλιού - Εισαγωγές εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

45 Επιχειρήσεις