• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. SOMANI - SOCIEDADE TEXTIL, S.A.

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η Somani είναι παραγωγός κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων από την Πορτογαλία που ιδρύθηκε το 1986. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ εταιρεία με κάθετη οργάνωση και συνεπώς ελέγχουμε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. Από την παραγωγή του υφάσματος (υφαντό, πλεκτό, μη υφασμένο και πετσετέ) έως την εργασία, το κέντημα, το καπιτονάρισμα και την εκτύπωση, παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής ενδυμάτων στους πελάτες μας. Η Somani παράγει προϊόντα για 3 επιχειρηματικούς τομείς Πετσέτες και προϊόντα οικιακής χρήσης, ενδύματα – γυναικεία, παιδικά και βρεφικά, καθώς προϊόντα νηπίων (αξεσουάρ, διακοσμητικά είδη, λευκά είδη, είδη λουτρού και βρεφικά ενδύματα) Στον τομέα των βρεφικών και νηπιακών προϊόντων παρέχουμε μοναδική εξυπηρέτηση. Στον τομέα αυτό το έργο μας καλύπτει 360º παράγοντας από αξεσουάρ, μαλακά παιχνίδια, διακοσμητικά είδη έως ενδύματα, ένα ευρύ φάσμα προϊόντων με τη δυνατότητα συνδυασμού διαφόρων υφασμάτων, τεχνικών και προϊόντων στο ίδιο σενάριο/σχέδιο. Η Somani διαθέτει εσωτερική ομάδα σχεδιασμού που εργάζεται συνεχώς με νέα υλικά, υφάσματα, σχήματα και προϊόντα βοηθώντας τους πελάτες να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες και συντονισμένες κολεξιόν. Η βιωσιμότητα είναι ενταγμένη σε όλες τις δραστηριότητες, τις διαδικασίες και τις στρατηγικές μας. Απορρίπτουμε κάθε κοινωνική πρακτική και πρακτική πράσινου ξεπλύματος και θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή οικονομικών αξιών σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας στον άνθρωπο, στον πλανήτη, στην υποστήριξη της κοινωνίας, στην καινοτομία και στη διακυβέρνηση. Η Somani ερευνά και χρησιμοποιεί αειφόρες πρώτες ύλες συμπεριλαμβανομένων ανακυκλωμένων και βιολογικών νημάτων, με πιστοποιήσεις όπως GOTS, OCS, RCS, GRS, FSC και το πρότυπο Oeko-tex 100. Περιορίζουμε τις επιπτώσεις της παραγωγής μας για την προώθηση της βιοποικιλότητας.

  2. ISTANBUL FACTORY

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Δραστηριοποιούμαστε στην βιομηχανία της μόδας από το 2001 και λειτουργούμε ως εταιρεία πώλησης υφασμάτων στην πόλη Saarland, στην Γερμανία. Ως εργοστάσιο στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε εξειδικευτεί στην παραγωγή υφασμάτων στον τομέα των πλεκτών και υφαντών προϊόντων, κυρίως στην ανδρική και γυναικεία μόδα (ανδρική και γυναικεία ένδυση) στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία από το 2005. Προμηθεύουμε παγκοσμίως! κύριος προορισμός είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως: Σύγχρονη ανδρική και γυναικεία ένδυση, φούτερ, παντελόνια εργασίας, αθλητικά παντελόνια, μπλούζες, τσάντες και καλσόν, πανωφόρια, κοντομάνικα και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Ως Γερμανό-Τουρκική εταιρεία μόδας με γερμανικές αρχές εργασίας, στοχεύουμε να παράγουμε προϊόντα σε οικονομικές τιμές με 100% ανώτατη ποιότητα. Χάρη στην μακροχρόνια μας πείρα στην βιομηχανία της μόδας, είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι όσον αφορά την παραγωγή. Η γερμανική μας ευαισθησία όσον αφορά την ποιότητα μικά για παραγωγή και ενδύματα υψηλής ποιότητας. Η επαγγελματική μας ομάδα εξασφαλίζει την γρήγορη παράδοση στους πελάτες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. FASARDI

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Farsadi, όπου η μόδα συναντά την ισχυροποίηση. Η μεγάλη μας ποικιλία επιλογών μόδας που συμπεριλαμβάνει φορέματα, σετ, ολόσωμα, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Στην Farsadi, πιστεύουμε πως η ένδυση εκφράζει την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Η δημιουργική μας ομάδα δημιουργεί συνεχώς πρωτότυπα σχέδια ένδυσης που ενσαρκώνει την σύγχρονη μόδα. Με την Farsadi, οι γυναίκες αποκτούν πρόσβαση σε πρωτότυπη ένδυση πολλαπλής χρήσης, από ενδύματα που κεντρίζουν το βλέμμα μέχρι επαγγελματικά σύνολα. . Η επιλογή μας σε πολυτελείς μπλούζες, φούστες, άνετα φούτερ και κομψά σύνολα εξασφαλίζει την ικανοποίηση του πελάτη με υλικά πρώτης ποιότητας και έμπειρη εργασία. Απλοποιώντας την παράδοση, η Farsadi προσφέρει μια εύκολη επιλογή σε όσους προτιμούν το ηλεκτρονικό εμπόριο. Εντάξετε την ευρεία μας επιλογή στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και αφήστε μας να αναλάβουμε την γρήγορη επεξεργασία και ασφαλή παράδοση, ώστε εσείς να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Ανακαλύψτε φορέματα, σύνολα, ολόσωμα που ξεχωρίζουν, σακάκια, σορτσάκια, φούστες, μπλούζες και φούτερ, εξατομικευμένα ώστε να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την μόδα. Κάθε τεμάχιο υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας, εξασφαλίζοντας βιωσιμότητα και εξαιρετικό ντιζάιν. Η αφιερωμένη μας ομάδα υποστήριξης πελατών προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση και γρήγορη επίλυση. Είτε είστε αποστολέας, χονδρέμπορος ή λιανέμπορος, η Farsadi είναι ο ιδανικός σας εταίρος. Δώστε ένα νέο στυλ με την εκλεκτή μας επιλογή γυναικείων ενδυμάτων σε όλη την Ευρώπη και παραπέρα.Ενωθείτε σήμερα με την Farsadi και ισχυροποιήστε τις γυναίκες μέσα από την μόδα.

  4. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  5. SC AKITEX NET SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η Akitex Net είναι Ρουμανική επιχείρηση εξειδικευμένη στην παραγωγή προστατευτικού εξοπλισμού, ιατρικές στολές, και προϊόντα εξατομικευμένα για αλυσίδες ξενοδοχείων. Με εξαίσια εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα, η Akitex Net ξεχωρίζει προσφέροντας εξατομικευμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις για διάφορες βιομηχανίες. Με μια πλούσια ιστορία στην παραγωγή ενδυμάτων, η Akitex Net έχει συνεργαστεί με επώνυμες φίρμες όπως οι Moncler, Naf Naf, και Asos, αποδεικνύοντας την ικανότητα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Οι συνεργασίες αυτές τεκμηριώνουν την ικανότητα της Akitex Net να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των κύριων της πελατών στην βιομηχανία της μόδας, του προστατευτικού εξοπλισμού και στην σύγχρονη ένδυση. Η εταιρεία αριστεύει στην παραγωγή μιας ποικιλόμορφης γκάμας προϊόντων, εκ των οποίων προστατευτική ένδυση, ιατρικές στολές, προστατευτικές φόρμες και ένδυση μόδας. Με μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών και παραγωγικές τεχνολογίες αιχμής, η Akitex Net μπορεί να δημιουργήσει εξατομικευμένα προϊόντα για οποιαδήποτε ειδική ανάγκη του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MODAFIT TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η MODAFIT ιδρύθηκε το 2013, είναι μια κορυφαία εταιρεία κατασκευής πλεκτών ενδυμάτων με εξειδίκευση στα αθλητικά είδη ένδυσης με έδρα στην Τουρκία. Χάρη στο έμπειρο μας προσωπικό, στην ευέλικτη δομή της εταιρείας, στην γρήγορη παραγωγή και στα ανθεκτικά μας συστήματα ποιότητας, είμαστε περήφανοι που ικανοποιούμε τις διάφορες ανάγκες των εκλεκτών μας πελατών. Στην MODAFIT, η φιλοσοφία μας κινείται γύρω από την συνεχή ανάπτυξη, με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη. Δίνουμε προτεραιότητα στην αποτελεσματική αμοιβαία επικοινωνία ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας και να τις ικανοποιήσουμε, εξασφαλίζοντας πως τα προϊόντα μας ξεπερνούν πάντα τις προσδοκίες τους. Οι διάφορες μας ομάδες προϊόντων συμπεριλαμβάνουν εξατομικευμένες προσφορές, όπως : •Κοντομάνικα •Φούτερ •Πόλο με γιακά • Προϊόντα αθλητικής ένδυσης. Στόχος μας να κατακτήσουμε το ανώτατο επίπεδο ικανοποίησης για τους πελάτες, προμηθευτές και υπαλλήλους μας. Συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κλωστοϋφαντουργίας μέσα από την απασχόληση, συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας. Δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του πελάτη μέσα από διαδικασίες παράδοσης άριστης ποιότητας, οικονομικές, εντός προθεσμιών και με ευέλικτη παραγωγή. Ως εταίρος παροχής λύσεων για φίρμες στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας με επίκεντρο την μόδα, φημιζόμαστε για το επιχειρησιακό μας πνεύμα, την καινοτομία μας και έχουμε αξιόλογη φήμη στην βιομηχανία. Η MODAFIT εξελίσσεται συνεχώς ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά στην αγορά, να είναι πάντα η πρώτη επιλογή στην Τουρκία και να αναπτύσσεται παγκοσμίως. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς στιγμιαίος. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  2. FAVORI TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Favori Textile που ιδρύθηκε το 2010, είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος παραγωγός χονδρικής με έδρα την Σαμψούντα της Τουρκίας που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας σχολικές στολές, φούτερ με κουκούλα και αθλητικές φόρμες. Ως αποκλειστικοί συνεργάτες φημισμένων παγκόσμιων εταιρειών, όπως οι H&M, LC Waikiki και DeFacto, διαθέτουμε τεκμηριωμένο ιστορικό παράδοσης κορυφαίων έτοιμων ενδυμάτων σε διάφορες αγορές παγκοσμίως. Η προσανατολισμένη στη χονδρική πώληση προσέγγισή μας διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας αποκομίζουν όφελος από αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Μη μια αφοσιωμένη ομάδα άνω των 150 εργαζομένων και μεγάλο χώρο παραγωγής 3.500 m2, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα ενδυμάτων χονδρικής για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Εξερευνήστε τη γκάμα προϊόντων χονδρικής της εταιρείας μας που περιλαμβάνει: • Κολεξιόν σχολικών ενδυμάτων: Πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και γυμνάσια, σετ αθλητικών φορμών • Γυναικεία κολεξιόν: Παντελόνια, πουκάμισα, κιλότες, φούστες • Ανδρική κολεξιόν: Μπλουζάκια, μπλουζάκια με κουκούλα, πλεκτές ζακέτες με κουκούλα, μπλουζάκια Polo, φούτερ με κουκούλα, φούτερ φλις, παντελόνια, φούτερ. Χρησιμοποιούμε κατά προτεραιότητα υλικά ανώτερης ποιότητας για τις σχολικές στολές της γκάμας χονδρικής διασφαλίζοντας την αντοχή και την άνεση, ενώ οι ποικίλη κολεξιόν μας προσθέτει στιλ για τη δημιουργία ενός λαμπρού σχολικού περιβάλλοντος. Επιπλέον των σχολικών, παιδικών, γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων χονδρικής ειδικευόμαστε στην παραγωγή ιατρικών ενδυμάτων, συμπεριλαμβανομένων απαραίτητων ειδών μίας χρήσης για νοσοκομεία και κλινικές, όπως ποδιές μίας χρήσης. Παραδίδουμε χωρίς προβλήματα σε όλο τον κόσμο καλύπτοντας τις ειδικές ανάγκες των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  3. SC NORBERTO FASHION SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η NORBERTO FASHION συγκαταλέγεται για περισσότερα από 15 χρόνια μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που παράγουν επιχειρηματικά και κάζουαλ ενδύματα. Τα δύο εμπορικά σήματά μας NPH και Norberto Tailor έχουν γνωρίσει επιτυχία λόγω της γρήγορης προσαρμογής στην συνεχώς μεταβαλλόμενη μόδα. Εργαζόμαστε με καλά εξοπλισμένες, επαγγελματικές, βιομηχανικές ραπτικές μηχανές και λογισμικό τελευταίας γενιάς. Η γκάμα των προϊόντων μας ενδείκνυται για έτοιμα ενδύματα. Η εταιρεία μας απασχολεί περισσότερα από 60 άτομα, μεταξύ αυτών, όχι μόνο εξαιρετικές μοδίστρες, αλλά και τους πλέον σχολαστικούς ράπτες, έτσι ώστε να εργαζόμαστε με ακρίβεια, υψηλή ποιότητα και απόδοση. Μπορούμε να επεξεργαστούμε όλους σχεδόν τους τύπους κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και αξεσουάρ, καθώς διαθέτουμε διατρητήρα για κουμπότρυπες (Durkopp ADLER), κουμπιά, κοπτοράπτη, κοπτοράπτη πέντε νημάτων, μηχανή για τσέπες, μηχανή βελονιάς αλυσίδας, μηχανή κόλλησης κλπ. Χάρη στην ακρίβεια του σχεδιογράφου, το λογισμικό Gemini, τον κόπτη λωρίδων, τη μηχανή κοπής και κόλλησης και τον επαγγελματισμό του προσωπικού μας, η ακρίβεια είναι εγγυημένη! Η μηνιαία παραγωγική μας ικανότητα, ανάλογα με την παραγγελία, μπορεί να είναι χιλιάδες τεμάχια/μήνα. Αναζητούμε συνεργάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο κατάλογος των δραστηριοτήτων μας είναι μακροσκελής και χωρίς να θεωρούμε ότι είναι ολοκληρωμένος: - Ενδύματα ασφαλείας στην εργασία (ιατρικές ποδιές, μάσκες, ποδιές μίας χρήσης, ενδύματα εργασίας κλπ.) - Ενδύματα μόδας (παντελόνια, πουκάμισα, σακάκια, κοστούμια, γυναικεία ενδύματα κλπ.) - Καλύμματα σιδερώστρας, μαξιλαροθήκες, σετ κλινοσκεπασμάτων, φουλάρια, τραπεζομάντιλα κλπ. Αναλαμβάνουμε την παραγωγή εύκολων και δύσκολων ενδυμάτων!

  4. MAXI FASHION TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Maxi Fashion Textile που ιδρύθηκε το 2015, ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών προϊόντων, υφασμένων ενδυμάτων και μεικτών πλεκτών/υφασμένων προϊόντων. Η μηνιαία παραγωγική μας ικανότητα περιλαμβάνει 30.000 τεμάχια πλεκτών ειδών και 15.000 τεμάχια υφασμένων ενδυμάτων. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 4, 5 έως 8 εβδομάδες. Στις ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής μας στεγάζεται εξειδικευμένο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, τμήμα δειγματοληψίας και τμήμα κοπής. Τις διαδικασίες ραφής και φινιρίσματος διαχειρίζεται με εξειδικευμένο τρόπο μια εξωτερική ομάδα υπό τον αυστηρό έλεγχο της δικής μας επαγγελματικής ομάδας ελέγχου ποιότητας (QC). Στην Maxi Fashion Textile επικεντρωνόμαστε κυρίως στην παραγωγή και στη διάθεση υψηλής ποιότητας πλεκτών ενδυμάτων και ενδυμάτων ζέρσεϋ στη λιανική αγορά. Ειδικευόμαστε σε ενδύματα που παράγονται από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων βαμβακερών, μειγμάτων βαμβακιού, πολυεστέρα, βισκόζης και άλλων μειγμάτων νημάτων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα στιλ, από προϊόντα βαμμένο νήματος έως πλήρως εκτυπωμένων προϊόντων, ζακάρ κλπ. Η ποικιλία των διατιθέμενων προϊόντων περιλαμβάνει παιδικά και γυναικεία ενδύματα, όπως μπλουζάκια, φούτερ, περικνημίδες, φορέματα, παντελόνια και σακάκια. Αυτά τα είδη εξάγονται σε φημισμένες εταιρείες στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στη Δανία, στη Σουηδία και στη Νορβηγία.

  5. GENC BURSA TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Genc Bursa Textile, μια εξαιρετική εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με έδρα την πόλη Μπούρσα στην Τουρκία. Για πάνω από δύο δεκαετίες, φροντίζουμε να προσφέρουμε αριστεία στην παραγωγή έτοιμων ανδρικών, γυναικείων, βρεφικών και παιδικών ενδυμάτων. Η εμπειρογνωμοσύνη μας εκφράζεται μέσα από την δημιουργία μια ευρείας γκάμας καθημερινής ένδυσης, από μονόχρωμα σε τυπωμένα και κεντητά είδη, φούτερ, κοντομάνικα, σορτσάκια, παντελόνια, φούστες και πολλά άλλα. Η δέσμευση μας είναι να προσφέρουμε τα επιλεγμένα σχέδια των πελατών μας στην αγορά. Αυτό που μας ξεχωρίζει πραγματικά είναι η επικέντρωση μας στην εξατομίκευση. Παράγουμε υπό το σήμα των πελατών μας και ακολουθούμε τις μοναδικές τους επιθυμίες και προδιαγραφές. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που εισάγουμε το καταχωρημένο μας σήμα, MONMIEL©, ως απόδειξη της απαράμιλλης μας αφοσίωσης στην ποιότητα και καινοτομία. Η διαδικασία μας είναι προσεγμένη. Ξεκινάμε αξιολογώντας την δυνατότητα υλοποίησης των σχεδίων που επιλέξατε και προσφέρουμε μια προκαταρκτική κοστολόγηση.Αφού λάβουμε την απάντηση σας, περνάμε ομαλά στα στάδια δειγμάτων και παραγωγής, εξασφαλίζοντας πως το όραμα σας θα γίνει πραγματικότητα.Ο ποικιλόμορφος μας χαρτοφύλακας υφασμάτων ανώτατης ποιότητας σχηματίζει την βάση των έτοιμων μας ενδυμάτων, που συμπεριλαμβάνει πολλές επιλογές όπως παντελόνια, πουκάμισα, φορέματα, σακάκια, μπλούζες, φούστες και πολλά άλλα. Παράγουμε, έπειτα από την ζήτηση των πελατών μας, πλεκτά και υφαντά υφάσματα με βισκόζη, βαμβάκι, λινό, πολυεστέρας, πολυαμίδιο, και μείγματα από αυτά, προσφέροντας υφάσματα με βαμμένο νήμα, μονόχρωμο νήμα και τυπωμένα. Είμαστε ο έμπιστος σας εταίρος για άριστα υφάσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα!

  1. KNITTEX SP. Z O.O. SP. K.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Knittex, επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στην Πολωνία, ηγείται της κλωστοϋφαντουργικής βιομηχανίας από την ίδρυση της το 1982. Ιδρύθηκε από τον Krzysztof Szarski, η εταιρεία ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση με επίκεντρο την παραγωγή πλεκτών. Χάρη στην βούληση της για καινοτομία και στην δέσμευση της για ποιότητα, η Knittex μετέφερε την παραγωγή της απέκτησε μηχανήματα αιχμής, και έπαιξε πρωταρχικό ρόλο στην παραγωγή καλσόν υψηλής ποιότητας για την γυναίκα, το παιδί και τον άνδρα. Είμαστε περήφανοι για την ποικιλία της γκάμας μας, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορα σημεία στην Πολωνία. Επιπλέον, τα προϊόντα μας εμπλουτίζουν τα ράφια πολλών πολυκαταστημάτων και αποθηκών σε όλη την Πολωνία και διανέμονται παγκοσμίως. Στο βασίλειο των γυναικείων καλσόν, η Knittex ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετική γραμμή καλσόν με σχέδια, δημιουργημένα με τρισδιάστατη τεχνολογία αιχμής. Η προηγμένη αυτή τεχνική εξασφαλίζει μια απαράμιλλη ευελιξία, μια τέλεια εφαρμογή στο σώμα και μια ασύγκριτη λεία υφή. Για τα παιδιά, η Knittex ειδικεύεται σε καλσόν από βισκόζη, με το αγαπημένο προϊόν ορόσημο: Agatka. Φημισμένα για την απαλότητα τους, την ευκολία τους να φορεθούν και στην ευρεία γκάμα των χρωμάτων τους, τα καλσόν αυτά έχουν κατακτήσει την νέα γενιά.Πέρα από την ποιότητα, η Knittex ξεχωρίζει υιοθετώντας το εξαιρετικό, περιπλανώμενη ορισμένες φορές στο βασίλειο της χειροτεχνίας για να δημιουργήσει προϊόντα που ξεπερνούν την λειτουργικότητα, προσφέροντας μια καλλιτεχνική νότα στην καθημερινή ένδυση.

  2. DONNA POLAND

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η DONNA ιδρύθηκε το 1993 στην Κρακοβία της Πολωνίας. Έκτοτε είμαστε ταγμένοι στον κόσμο των νυχτικών και σήμερα είμαστε η κορυφαία επιχείρηση μεταξύ των καλύτερων παραγωγών. Διαθέτουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής με σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων που μας παρέχει απεριόριστες δυνατότητες παραγωγής και ανάπτυξης. Οι πελάτες έχουν εκτιμήσει πολλές φορές το έργο μας, γεγονός που απέφερε για εμάς πολλά βραβεία που επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Εμπειρία άνω των 30 ετών, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, εξαιρετική ποιότητα και πρωτότυπα έργα, αυτή είναι μια σύντομη περιγραφή που συνοψίζει καλά την εταιρεία μας. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει •νυχτικά •νυχτικιές •πυτζάμες. Ειδικευόμαστε σε κομψά νυχτικά που ράβονται από υλικά και ελαστικές δαντέλες άριστης ποιότητας. Τα πρωτότυπα έργα μας διακρίνονται για την καλαισθησία και την κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την εξαιρετική άνεση για τον ύπνο. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι δηλώνοντας ότι παρέχουμε τα πάντα στην παραγωγή μας – δημιουργώντας κολεξιόν μεγάλων μεγεθών αρχίζοντας από 46/3XL έως 52/6XL. Αυτά τα είδη παράγονται κατά τρόπον που διασφαλίζει ότι όλες οι γυναίκες θα αισθάνονται άνεση και ομορφιά, ανεξαρτήτως μεγέθους. Το κύριο υλικό που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των νυχτικών μας είναι η βισκόζη, αλλά εμπλουτίζουμε επίσης την κολεξιόν μας με κομψό σατέν, ενώ όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε εντυπωσιακά κουτιά. Εάν θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί μας και να καταστείτε επιχειρηματικός εταίρος μας, σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να σάς παράσχουμε περισσότερες πληροφορίες.

  1. DAMIJA SIA

    Λετονία

    Verified by europages badge

    Η Damija Sia βρίσκεται στην Λετονία και λειτουργεί ως πεπειραμένη επιχείρηση εισαγωγών- εξαγωγών από το 2000. Οι βασικές ικανότητες της εταιρείας αφορούν το εμπόριο ειδών από δεύτερο χέρι, τροφίμων, κρέατος και λουκάνικων. Η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά και εξάγει περίπου 300 τόνους ειδών από δεύτερο χέρι στην Ουκρανία και στην Αφρική και 100- 140 τόνους τροφίμων στην Ευρώπη κάθε μήνα. Η Damija Sia όχι μόνο ειδικεύεται στην επαγγελματική αγορά αλλά εφοδιάζει επίσης διάφορους δήμους στην Ουκρανία με προϊόντα από δεύτερο χέρι υψηλής ποιότητας. Επίσης, η Damija Sia λειτουργεί κέντρο διαλογής μεταχειρισμένων ενδυμάτων στην Λετονία. Οι υπηρεσίες της Damija Sia συμπεριλαμβάνουν, πέρα από τις εισαγωγές- εξαγωγές εμπορευμάτων, την οργάνωση αξιόπιστης μεταφοράς και αποτελεσματικού εκτελωνισμού για λογαριασμό των πελατών της. Η εταιρεία συνεργάζεται στενά με διάφορους παραγωγούς και συλλέκτες μεταχειρισμένων προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αναζητάμε πάντα νέους εταίρους στους τομείς των υφασμάτων από δεύτερο χέρι και των τροφίμων, κυρίως για κρέας.

  2. HAJ TEX GROUP

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η HAJ TEX ιδρύθηκε το 2018 στο Ουζμπεκιστάν και είναι μια εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας με ολοκληρωμένη κάθετη οργάνωση που εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατηρεί την φήμη της αξιοπιστίας. Η ιδέα της “Cot Cluster Economy” είναι να καλλιεργεί υπεύθυνα βαμβάκι και εν βάθος όλα τα συστατικά της διαδικασίας, να βελτιστοποιεί την προστιθέμενη αξία και να ελαχιστοποιεί την αρνητική επίδραση στο περιβάλλον χάρη στην επαναχρησιμοποίηση των απορριμάτων παραγωγής και με την υποστήριξη μιας βοηθητικής τεχνολογικής επεξεργασίας ενδυμάτων. Τα απορρίματα από το βαμβάκι χρησιμοποιούνται ως βάση για την βάση χορτονομής για το κτηνοτροφικό μας χώρο μας, καθώς και το εργοστάσιο βαμβακέλαιου. Το σύμπλεγμα αποτελείται από μια ομάδα ολοκληρωμένων επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε όλη την αλυσίδα της επεξεργασίας, εκοκκισμού, κλώσης βαμβακιού και παραγωγής και φινίρισμα υφασμάτων και παρασκευή ενδυμάτων. Τα προϊόντα μας διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά STANDARD 100 από την OEKO-TEX®, BSCI, ISO 14001 - 2015, ISO 9001 - 2008, ISO 45001 - 2018, COM4, ORGANIC EU, GOTS. Με το παράδειγμα μας, θέλουμε να αποδείξουμε πως η βιομηχανία του βαμβακιού στο Ουζμπεκιστάν είναι σε θέση να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφαλείας όσον αφορά τις εργασιακές συνθήκες. Έχουμε προσελκύσεις εξαιρετικά καταρτισμένους ειδικούς και επαγγελματικός εξοπλισμός από παγκόσμια αναγωρισμένες φίρμες ώστε να υλοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο κύκλο παραγωγής, ξεκινώντας από το φύτευα το βαμβακιού στα χωράφια και τελειώνοντας με την παραγωγή των πρωτότυπων πλεκτών μας ενδυμάτων υπό το δικό μας εμπορικό σήμα. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορα είδη βαμβακερών νημάτων, βαμβακερά υφάσματα, πλεκτά υφάσματα και φινιρισμένα προϊόντα.

  3. BLACK MODA PORTUGAL, LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Το εργοστάσιο παραγωγής κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μας βρίσκεται στην Πορτογαλία και ειδικεύεται στην παραγωγή πλεκτών ενδυμάτων για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άντρες. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008, βρίσκεται στη βόρεια Πορτογαλία και επί του παρόντος απασχολεί 68 εργαζόμενους σε χώρους 2, 000 τ.μ. Από την πρώτη αρχή συνεργαζόμαστε κυρίως με την Φινλανδία, αλλά σκοπεύουμε να επεκτείνουμε τις αγορές και τη βάση πελατών. Διαθέτουμε πιστοποιητικό Oeko Trex κατηγορίας 1. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα Black Moda (www.blackmoda.fi) θα βρείτε ορισμένα από τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά πολυδιάστατη δομή με ένα τεράστιο δίκτυο συνεργατών στην Πορτογαλία που μας παρέχει κάποια ευελιξία ως προς τις ελάχιστες ποσότητες, τις διαφορετικές ποιότητες και τις σύντομες προθεσμίες παραγωγής. Είμαστε διαθέσιμοι να υποστηρίξουμε τον πελάτη σε όλα τα στάδια και τις πτυχές της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μπορούμε να συνδράμουμε στην ανάπτυξη ενδυμάτων, στη σχεδίαση, στην αναζήτηση υλικών ή στην παραγωγή προϊόντων που έχουν ήδη καθοριστεί από τον πελάτη. Ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα, ακόμη και όταν κάποιο από αυτά δεν είναι εφικτό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

  4. TIGER EYE APPARELS PTY LTD.

    Μπανγκλαντές

    Verified by europages badge

    Η Tiger Eye Apparels Pty Ltd, ξεκινά την πορεία της το 1998 στο Μπαγκλαντές ως προμηθευτής ενδυμάτων. Το 2016 ξεκινάμε την δραστηριότητα μας ως οίκος αγοράς ενδυμάτων. Χάρη στην επιρροή της φιλόδοξης καινότομης μας φύσης δημιουργήσαμε το 2021 το προσωπικό μας εμπορικό σήμα ένδυσης, "Tiger Eye" και εγκαινιάσαμε την φίρμα μας με κοντομάνικα, πόλο, φλις, σακάκια, λέγκινγκ, φούτερ, παντελόνια τζιν, Terry Towel, ρόμπες, μπλούζες και πολλά άλλα για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Προσφέρουμε υπηρεσία OEM για εξατομικευμένη επωνυμία ενδυμάτων.

  5. WEST HUNGARY TEXTIL KFT.

    Ουγγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία μας εργάζεται στον τομέα των φρένων και συμπλεκτών από το 1994. Έχουμε βάση τη Zalaegerszeg, Ουγγαρία και έχουμε εμπορικό γραφειό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για διαλογή, αγοράζουμε την πρώτη ύλη από τις αναπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης: Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Συνήθως αγοράζουμε απευθείας από τους συλλέκτες και αυτό εγγυάται την καλή ποιότητα. Απασχολούμε 100 εργαζομένους και παράγουμε 300 διαφορετικά προϊόντα σε 6.500 τ.μ. ιδιοκτησίας.

  6. SHELDON INTERNATIONAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Verified by europages badge

    Η SHELDON INTERNATIONAL Ltd. είναι ένας από τους κορυφαίους ανεξάρτητους χονδρέμπορους και προμηθευτές βρεφικών ρούχων και βρεφικών κλινοσκεπασμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, προμηθεύοντας χονδρέμπορους, ανεξάρτητους λιανοπωλητές καθώς και αλυσίδες καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής. Η Sheldon International ιδρύθηκε από το 1992 με την αποθήκη και τα γραφεία της να βρίσκονται στο Leicester. Η εκτεταμένη γκάμα των βρεφικών προϊόντων μας αποτελείται από τις δικές μας μάρκες NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK και JUST FOR ME (βρεφικά σετ, ριχτάρια, φόρμες ύπνου, βρεφικά φορέματα, ζακέτες, πλεκτά ισπανικού στυλ, χιονοφόρα, σαλιάρες, σετ δώρων, παπούτσια και κάλτσες), SNUGGLE BABY (σετ κλινοσκεπασμάτων, κουβέρτες, σεντόνια, περιτυλίγματα, σάλια, πετσέτες με κουκούλα και μαλακά παιχνίδια), TINY BABY και TINY CHICK (βρεφικά ρούχα για πρόωρα μωρά). Τα περισσότερα είδη σχεδιάζονται στο σπίτι μας και κατασκευάζονται από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας σε διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής καθώς και στην Ευρώπη. Νέα ρούχα και σχέδια προστίθενται συνεχώς στην ήδη εκτεταμένη γκάμα μας (συνήθως, προσθέτουμε περισσότερες από 300 νέες σειρές κάθε χρόνο- οι περισσότερες από αυτές θα είναι μεμονωμένες παραγωγές, καθώς σχεδιάζουμε νέες συλλογές κάθε χρόνο).

  7. OLIVE TEXTILES LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OLIVE TEXTILES LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάλλινες μπλούζες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Βρεφικά ενδύματα, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, ενδυματα κατα παραγγελια, μαξιλαροθηκες, ενδυματα για αγορια, και ρουχα για τζογκινγκ. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  8. ASPINA TEKSTIL

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ASPINA TEKSTIL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Φούτερ, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, Παλτά και αδιάβροχα, και Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. GS7 CO.

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GS7 CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανδρικά ενδύματα, Ανδρικά έτοιμα ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, δειγματα προϊοντων, ραπτης κοστουμιων, και γυναικειες φουστες. Έχει έδρα σε Plovdiv, Βουλγαρία.

  2. CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CLICK TEXTIL / SLAMMANTI UNIP LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικειες πιτζαμες, παιδικες πιτζαμες, εκτυπωση σε υφαντουργικα προϊοντα, και ψηφιακες εκτυπωσεις. Έχει έδρα σε Braga, Πορτογαλία.

  3. DENIMTEK TEKSTIL VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DENIMTEK TEKSTIL VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τζιν και ενδύματα σπορ, Έτοιμα ενδύματα, γυναικεια τζην, ανδρικα τζην, παντελονια, πουκαμιζα τζιν, Τζιν και ενδύματα σπορ, ανδρικα ενδυματα κατα παραγγελια, και ενδυματα κατα παραγγελια για παιδια και εφηβους. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. CIELLE CONFEZIONI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIELLE CONFEZIONI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, ενδυματα χονδρικης, παλτα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, μπουφαν, Ανδρικά ενδύματα, αδιαβροχα, και ανδρικα - γυναικεια ενδυματα φασον. Έχει έδρα σε Martina Franca, Ιταλία.

  5. EFFA TEXTILE

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EFFA TEXTILE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάλλινες μπλούζες, Έτοιμα ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Τσάντες, αθλητικά ενδύματα, Μάλλινες μπλούζες, Έτοιμα ενδύματα, Φανέλες και μακώ, και παντελονια. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  6. EVENMOD ACTIVEWEAR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EVENMOD ACTIVEWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Αθλητικά ρούχα, Μάλλινες μπλούζες, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, Γυμναστική - ενδύματα, Φανέλες και μακώ, ανδρικα ενδυματα, Ταινίες μικρού μήκους, και ανδρικα πλεκτα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  7. KARDELEN WORKWEAR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARDELEN WORKWEAR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φανέλες και μακώ, Ενδύματα εργασίας και προστασίας, φόρμα εργασίας, Φανέλες και μακώ, φουτερ, υποδηματα εργασιας, ποδιες εργασιας, παντελονια εργασιας, και σακακια εργασιας. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  8. V4TAILOR

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία V4TAILOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούτερ, Παπούτσια ανδρικά, Ανδρικά ενδύματα, Φανέλες και μακώ, Υψηλή ραπτική για άνδρες, Μάλλινες μπλούζες, εκτυπωσεις σε λουτρινα κουκλακια, Φούτερ, και επιδιορθωσεις ενδυματων. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  9. CENTRAL WAY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CENTRAL WAY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, Πουκάμισα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Φανέλες και μακώ, παντελονια, και Πουκάμισα. Έχει έδρα σε Paris, Γαλλία.

  10. TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRAÇOS FIDALGOS UNIPESSOAL LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υψηλή ραπτική για γυναίκες, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Γυναικεία ενδύματα, Γυναικεία έτοιμα ενδύματα, Αθλητικά ρούχα, στολες εργασιας, Πλέγματα, Υψηλή ραπτική για γυναίκες, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Matosinhos, Πορτογαλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.703 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες