• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Κατασκευαστής/παραγωγός
  1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Shenzhen Tenking Tech τηρούσε πάντα την αρχή με την οποία "πρώτα η ποιότητα, μοναδικά προϊόντα, συνεχής δημιουργία", με 14 χρόνια πείρας στις εξαγωγές, αναπτύξαμε 4 παραγωγικές γραμμές και πάνω από 200 υπαλλήλους το 2022, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών πελατών παρέχοντας υπηρεσίες OEM/ODM για επώνυμες φίρμες για πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες. Τα πλεονεκτήματα των ODM και OEM: 1.Εργαστήριο συναρμολόγησης 2800 τ.μ καλά εξοπλισμένο, 4 παραγωγικές γραμμές και ικανότητα 150 000 μονάδες/μηνιαίως για την εγγύηση τις έγκαιρης παράδοσης όλων των παραγγελιών. 2. Το εργαστήριο έγχυσης 1200 τ.μ εξασφαλίζει την πιο γρήγορη, πιο οικονομική και πιο ασφαλή λειτουργία του ODM. 3. Ομάδες έρευνας και ανάπτυξης και μηχάνευσης με επαγγελματίες ώστε να υλοποιήσουν τις ιδέες σας. 4. Έλεγχος κατά 100% των τελικών προϊόντων ώστε να εξασφαλίσουμε πως η ποιότητα του προϊόντος προσφέρει την βέλτιστη αποδοτικότητα. 5. Οι μακροχρόνια μας σχέση με τις εταιρείες ταχυμεταφοράς UPS / DHL μειώνουν τα κόστη αποστολής προς την Ευρώπη σε ανταγωνιστικές τιμές, και με έγκαιρη παράδοση.

  2. CEISTA INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η CEISTA INTERNATIONAL εξειδικεύεται από το 2006 στον τομέα της ηλεκτρονικής υπεργολαβίας. Χάρη στην εγκατάσταση της στην Κίνα, η CEISTA προσφέρει υπεργολαβία σε χαμηλό κόστος για ηλεκτρονικές κάρτες. Συμμετέχουμε στις επιλογές των προμηθευτών και των συστατικών ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες των πελατών μας. Χάρη στο δίκτυο μας καταρτισμένων προμηθευτών σε όλο τον κόσμο και στα γραφεία μας για αγορές στην Ασία και στην Γαλλία, η CEISTA ελέγχει όλη την αλυσίδα παραγωγής και διαχείρισης διακίνησης, από την μελέτη και την δημιουργία πρωτοτύπων των συστατικών μέχρι την υλοποίηση των τελικών προϊόντων ή υποσυνόλων σχετικά με ηλεκτρονικές κάρτες. Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υπηρεσία και έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο προσιτές τιμές με παράδοση εντός των συντομότερων προθεσμιών. Οι ηλεκτρονικές μας κάρτες προορίζονται για πολλούς τομείς όπως ο φωτισμός LED, η αυτοκινητοβιομηχανία, οι μεταφορές, η ενέργεια ή ακόμα η τηλεφωνία. Όλες οι παραγωγές μας υλοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.

  3. GICAR SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η Gicar σχεδιάζει και παράγει πρωτοποριακά ηλεκτρονικά συστήματα, βάσει του καταλόγου ή βάσει των προδιαγραφών του πελάτη. Η Gicar προτείνει καινοτόμα προϊόντα και συνεργάζεται ενεργά με κάθε πελάτη της για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σε διάφορους τομείς της αγοράς. Στόχος της GICAR είναι να προσφέρει σε κάθε πελάτη καθολική υπηρεσία.

  4. SAITAKE ELECTRONIC (HK) CO.,LTD

    Κίνα

    Η Saitake Electronic Co., Ltd ιδρύθηκε το 2006. Έχει υποκατάστημα στην περιοχή Bao’an και μια θυγατρική εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ. Και οι εγκαταστάσεις της καλύπτουν έκταση 6.000 τετραγωνικών μέτρων. Η συνολική δύναμη του προσωπικού είναι πάνω από 150. Η Saitake έχει καταστεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό στην ηπειρωτική Κίνα μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών. Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Ασύρματος Φορτιστής συμβατός με τυποποιημένο QI, φορτιστή Qi Wireless αυτοκινήτου, Ασύρματο game pad, αγωνιστικοί τροχοί κλπ. Τα προϊόντα μας έχουν εγκριθεί από την FCC, CE, ROHS εξουσιοδότηση. Εν τω μεταξύ, τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν πιστοποίηση με διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Επιδιώκουμε πάντα επιδίωξη την αυστηρή διαχείριση, προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδοτική κατασκευή. Μέσα από ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη συνεργασία, έχουμε κερδίσει μια εξαιρετική φήμη μεταξύ των πελατών μας. Παρέχουμε επίσης αποτελεσματική υπηρεσία OEM ή ODM ανωτέρου επίπεδου στους πελάτες μας.

  5. GELIUS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία GELIUS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορτιστες μπαταριων για κινητα τηλεφωνα. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BIRAL

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία BIRAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα, Αισθητήρες για μετεωρολογικούς σταθμούς, οργανα μετεωρολογιας, και Μετεωρολογία - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bristol, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. HOPF ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOPF ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Lüdenscheid, Γερμανία.

  3. KEETOUCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEETOUCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warendorf, Γερμανία.

  4. SMART MAX GEOSYSTEMS CO.,LTD

    Σουηδία

    Η εταιρεία SMART MAX GEOSYSTEMS CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Askim, Σουηδία.

  5. GESTAS LIGHTING

    Τουρκία

    Η εταιρεία GESTAS LIGHTING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευες φωτισμου, και φωτισμός LED. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  1. BETSA WEIGHING SYSTEMS

    Τουρκία

    Η εταιρεία BETSA WEIGHING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  2. SHENZHEN HYUDA ELECTRONICS & TECHNOLOGY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SHENZHEN HYUDA ELECTRONICS & TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

  1. LCJ CAPTEURS

    Γαλλία

    Η εταιρεία LCJ CAPTEURS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vertou, Γαλλία.

  2. ELHURT EMS SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία ELHURT EMS SP. Z O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, βιομηχανικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, και Ηλεκτρονικά συστατικά με τυπωμένα κυκλώματα. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

  3. BLITZPOWER

    Τουρκία

    Η εταιρεία BLITZPOWER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητά τηλέφωνα, θηκες για κινητα τηλεφωνα, αξεσουαρ κινητων τηλεφωνων, αξεσουάρ για smartphone, και Κινητά τηλέφωνα. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. ADVANCED PLUS INT'L SHARE LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ADVANCED PLUS INT'L SHARE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

  5. ZEBRA ELEKTRONIK

    Τουρκία

    Η εταιρεία ZEBRA ELEKTRONIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  6. YUYAO OBRAUN INSTRUMENTS TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία YUYAO OBRAUN INSTRUMENTS TECHNOLOGY CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Ningbo, Κίνα.

  7. WIRCON CORP.

    Δανία

    Η εταιρεία WIRCON CORP., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πωματα για λικερ, Ασύρματες τεχνολογίες, ροομετρα, και οινοπνευματωδη. Έχει έδρα σε Greve, Δανία.

  8. TEMLOS INDUSTRY S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία TEMLOS INDUSTRY S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Praha, Τσεχία.

  1. VITROLIGHT TECHNOLOGY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία VITROLIGHT TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

  2. BOSCO

    Πολωνία

    Η εταιρεία BOSCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, συναρμολογηση καλωδιωσεων για λογαριασμο τριτων, και συναρμολογηση ηλεκτρονικων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Gdansk, Πολωνία.

  3. DANNIE.CC - ELECTRONICS DESIGN AND MANUFACTURING SERVICES

    Λιθουανία

    Η εταιρεία DANNIE.CC - ELECTRONICS DESIGN AND MANUFACTURING SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική συναρμολόγηση. Έχει έδρα σε Vilnius, Λιθουανία.

  4. SEDGEWALL LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SEDGEWALL LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπεργολαβία. Έχει έδρα σε Dunstable, Ηνωμένο Βασίλειο.

  5. NETWOBIL ELECTRONIC AND INFORMATION SYSTEM

    Τουρκία

    Η εταιρεία NETWOBIL ELECTRONIC AND INFORMATION SYSTEM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα στιγευσης για την κατεργασια λαμαρινων, και μηχανηματα για την ηλεκτροδιαβρωση των μεταλλων με ψηφιακο ελεγχο. Έχει έδρα σε Izmir, Τουρκία.

  6. E A SOWTER LTD - AUDIO TRANSFORMERS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία E A SOWTER LTD - AUDIO TRANSFORMERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, και Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές. Έχει έδρα σε Ipswich, Ηνωμένο Βασίλειο.

  7. OTAVA LLC

    Ουκρανία

    Η εταιρεία OTAVA LLC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, συσκευες μετρησης υγρασιας, οργανα για ηλεκτρονικες μετρησεις, μετρητες, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kyiv, Ουκρανία.

  8. STERELA

    Γαλλία

    Η εταιρεία STERELA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pins-justaret, Γαλλία.

  9. THOSLI S.R.O.

    Τσεχία

    Η εταιρεία THOSLI S.R.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται τζουκ-μποξ, τζουκ-μποξ, και τζουκ-μποξ με cd. Έχει έδρα σε Praha 19, Τσεχία.

  10. IMPRETECH INTERNATIONAL GROUP SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία IMPRETECH INTERNATIONAL GROUP SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικα συστηματα διαγραφης αρχειων σε αναμονη, και ρολα αριθμημενων εισιτηριων για συστηματα ουρας αναμονης. Έχει έδρα σε Roma, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής Παραγωγός - Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

425 Επιχειρήσεις

Kατηγορια