• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά
  1. SMART CLAUPACK SRL

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SMART CLAUPACK SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίες για τρόφιμα, Συσκευασία, Συσκευασίες επί παραγγελία, Μπαχαρικά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Παξιμάδια, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Targoviste, Ρουμανία.

  2. SCA ALINEA

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCA ALINEA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Καρυκεύματα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, εμπόριο όσπριων, και πεπονια. Έχει έδρα σε Beaumont De Lomagne, Γαλλία.

  3. PAPPAS IMPORT GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PAPPAS IMPORT GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  4. MANGAT & CO OG

    Αυστρία

    Η εταιρεία MANGAT & CO OG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  5. FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS

    Πολωνία

    Η εταιρεία FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWA PAULA ADAM RADAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα τροφίμων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Zelazkow, Πολωνία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. L HERMITAIL

    Γαλλία

  2. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Με πάνω από 20 χρόνια πείρας στο εμπόριο τροφίμων, η Bernis Food σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα μοναδικά και οργανικά αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά στο τραπέζι σας. Τα αποξηραμένα μας τρόφιμα παράγονται τοπικά από τοπικούς γεωργούς και αποξηραίνονται με το χέρι. Σας εγγυόμαστε πως, χάρη στα αποξηραμένα μας φρούτα, θα ξαναβρείτε τις γεύσεις των παιδικών σας αναμνήσεων. Η γεύση των 100% φυσικής παραγωγής και τοπικής καλλιέργειας αποξηραμένων φρούτων θα σας εντυπωσιάσει. Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται στα γόνιμα εδάφη της Ανατολία, και τα αποξηραίνουμε στον ήλιο. H διαδικασία μας αποξήρανσης προέρχεται από τον ήλιο, με φυσικό τρόπο, και τηρούμε τις πιο αυστηρές μεθόδους υγιεινής.Στην Bernis Food, παραδίδουμε τα προϊόντα μας στις κουζίνες σας χωρίς να αλλοιώσουμε την φρεσκάδα και την φυσικότητα τους. Παρέχουμε τα προϊόντα μας βέλτιστης ποιότητας σε όλο τον κόσμο και στις καλύτερες τιμές. Διαθέτουμε έναν εκτενές χαρτοφυλάκιο προϊόντων για αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά. •Αποξηραμένες ντομάτες •Ξηρά σύκα • Αποξηραμένα πράσινα φασόλια •Αποξηραμένες μπανάνες •Αποξηραμένα μήλα •Αποξηραμένες φράουλες • Αποξηραμένα σταφύλια •Αποξηραμένες μελιτζάνες •Αποξηραμένα μανιτάρια, ανακαλύψτε ακόμα περισσότερα στον κατάλογο μας στον ιστότοπο μας! Τα προϊόντα μας καλλιεργούνται και αποξηραίνονται χωρίς χημικά ή εντομοκτόνα. Σε εμάς, θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες γεύσεις της φύσης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. BERG TRADING COMPANY

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Berg Trading Co. είναι μια δυναμική και καινότομη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων εμπορικών λύσεων στην παγκόσμια αγορά. Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην αποτελεσματικότητα, στην αξιοπιστία και στην ικανοποίηση του πελάτη, και καθιερώθηκε ως έμπιστος εταίρος επιχειρήσεων για την εύκολη πλοήγηση στην σύνθετη διεθνή αγορά. Η Berg Trading Co., εξειδικεύεται στην διευκόλυνση της ανταλλαγής διαφόρων εμπορευμάτων, όπως γεωργικά προϊόντα, πηγές ενέργειας, μέταλλα και άλλες πρώτες ύλες. Η ποικιλόμορφη μας γκάμα προϊόντων καλύπτει μια ευρεία επιλογή φρούτων, λαχανικών, δημητριακών, σπόρων, κατεψυγμένων/ ζωντανών/ φρέσκων θαλασσινών που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια εκτενής ποικιλία φρέσκων προϊόντων ανώτατης ποιότητας όπως μήλα, μπανάνες, πορτοκάλια, φρέσκους καρπούς, τομάτες, αγγούρια, σαλάτες, καρότα, πατάτες, κρεμμύδια και πολλά άλλα. Ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία, υιοθετούμε αυστηρά βιώσιμες πρακτικές και λειτουργούμε με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Αναζητούμε προμηθευτές που τηρούν αυστηρά περιβαλλοντολογικά πρότυπα, προωθώντας τον βιώσιμο πορισμό και τις υπεύθυνες παραγωγικές μεθόδους. Είτε είστε παραγωγός, προμηθευτής ή αγοραστής, η Berg Trading Co. προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις μοναδικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες παρέχοντας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, γρήγορη εκτέλεση και ανώτερη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της εμπορικής διαδικασίας. Μαζί μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε στην σύνθετη διεθνή αγορά και να επιτύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη.

  5. AROMSA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AROMSA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια και μαγειρικά λίπη, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmerich, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις