• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική - Κίνα

Κίνα
  1. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η Nutralong Pharmachem Co., Ltd. είναι μια εταιρεία παροχής πρώτων υλών ανώτατης ποιότητας για τρόφιμα και ποτά, συμπληρώματα διατροφής και την αγορά ζωοτροφών. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει φυσικά γλυκαντικά, υγεία των αρθρώσεων, βιταμίνες, ανόργανα συστατικά, αμινοξέα και φυτικά εκχυλίσματα. Tηρούμε τους κανονισμούς της EC και FDA και παρέχουμε λύσεις και φινιρισμένα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών. Ως επαγγελματίας προμηθευτής θειικής χονδροϊτίνης, προσφέρουμε όλες τις σειρές της χονδροϊτίνης με πιστοποιητικά για την ανθρώπινη κατανάλωση. Τα προϊόντα μας αποθηκεύονται στην ΕΕ με πιστοποιητικό υγείας και εργαστηριακή αναφορά δοκιμών. Όχι μόνο παρέχουμε σκόνη χονδροϊτίνης αλλά και δοκιμές κατ. 98%, 95%, και 85% καθώς και άμεσης συμπίεσης (DC).Η ποιότητα και η εγγύηση του προϊόντος αποτελούν τις βασικές προτεραιότητές μας.Παρακολουθούμε τους τελευταίους κανονισμούς της EC και της FDA και παρέχουμε μηνιαίες αναφορές ποιότητας. Κατέχουμε εμπειρία είκοσι ετών στην μετατροπή των ιδεών σε πραγματική παραγωγή με βάση πάνω από 1000 συνθέσεις. Προσφέρουμε διάφορους τρόπους εξόφλησης στους πελάτες με ικανοποιητικό ιστορικό εξόφλησης. Αγοράζουμε επίσης ασφάλεια ευθύνης προϊόντων $2 εκατ. για όλα τα προϊόντα ώστε να προστατεύσουμε τους πελάτες από απαιτήσεις στην μετέπειτα επιχείρηση. Διαθέτουμε οχτώ επαγγελματικές αποθήκες στις ΗΠΑ, στην ΕΕ και στην Κίνα με σταθερό απόθεμα ώστε τα προϊόντα μας να παραδίδονται γρήγορα. Το κέντρο εξυπηρέτησης μας για την διαχείριση διακίνησης, 600 000 τ.μ., στην Κίνα μας εξυπηρετεί για τις εξατομικευμένες συσκευασίες, τις ετικέτες, παλέτες και εμπορευματοκιβώτια για πελάτες. Επιλέξτε μας για την ποιότητα, αξιοπιστία και συνοχή μας.

  2. GM CHEMICAL CO., LTD

    Κίνα

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GM CHEMICAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικά και φαρμακευτικά, χημικοι απορροφητηρες, χημικά προϊόντα, χημικα προϊοντα για την βιομηχανια ηλεκτρονικων, χημικα προϊοντα για εργαστηρια, Βενζόλιο, Χημικά προϊόντα, χημικα προϊοντα βιομηχανικης χρησης, και μεταφορές χημικών προϊόντων. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

  3. JQC (HUAYIN) PHARMACEUTICAL CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία JQC (HUAYIN) PHARMACEUTICAL CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασπιρινη, και σαλικυλικο οξυ. Έχει έδρα σε Huayin City, Κίνα.

  4. LABSEEKER INC

    Κίνα

    Η εταιρεία LABSEEKER INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χημικο εργαστηριο για εμπορευματα, συσκευες συνθεσης συχνοτητων, εγκαταστασεις για φαρμακευτικη δειγματοληψια, και αντιδραστηρια για εργαστηρια. Έχει έδρα σε Wujiang, Κίνα.

  5. BIDE PHARMATECH LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία BIDE PHARMATECH LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αμινοξύ. Έχει έδρα σε Shanghai, Κίνα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NANJING TRUST CHEM CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία NANJING TRUST CHEM CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nanjing, Κίνα.

  2. BETAPHARMA(SHANGHAI)CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία BETAPHARMA(SHANGHAI)CO.,LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Suzhou, Κίνα.

  3. PRIMECHEM CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία PRIMECHEM CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια. Έχει έδρα σε Hefei, Κίνα.

  4. JINAN DEXINJIA BIO&TECH CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία JINAN DEXINJIA BIO&TECH CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Jinan, Κίνα.

  5. SANTAI LABS INC

    Κίνα

    Η εταιρεία SANTAI LABS INC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα για φαρμακευτικα εργαστηρια, και βασικα φαρμακευτικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Changzhou, Κίνα.

  1. HUBEI HONCH PHARMACEUTICAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HUBEI HONCH PHARMACEUTICAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Huanggang City, Κίνα.

  2. LIANYUNGANG RUNHOU INTERNATIONAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία LIANYUNGANG RUNHOU INTERNATIONAL CO.,LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Lianyungang, Κίνα.

  1. JINAN CHENGHUI-SHUANGDA CHEMICAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία JINAN CHENGHUI-SHUANGDA CHEMICAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα - εισαγωγές / εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Jinan,shandong, China, Κίνα.

  2. SHENYANG SUNNYJOINT CHEMICALS CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία SHENYANG SUNNYJOINT CHEMICALS CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Shenyang, Κίνα.

  3. BEILI CHEMICALS CO LTD.,

    Κίνα

    Η εταιρεία BEILI CHEMICALS CO LTD.,, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Zhangjiagang, Κίνα.

  4. JINAN AN-DM CHEMICAL CO,.LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία JINAN AN-DM CHEMICAL CO,.LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Jinan, Κίνα.

  5. TIANJIN NWS BIOTECHNOLOGY AND MEDICINE CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία TIANJIN NWS BIOTECHNOLOGY AND MEDICINE CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Tianjin, Κίνα.

  6. KANGXIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία KANGXIN IMPORT & EXPORT CO.,LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Lianyungang, Κίνα.

  7. DIGUOCHEMICALS CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία DIGUOCHEMICALS CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Rizhao, Κίνα.

  8. TIANJIN NWS BIOTECHNOLOGY CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία TIANJIN NWS BIOTECHNOLOGY CO.,LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Tianjin, Κίνα.

  1. ZIBO HONGHE CHEMICAL CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία ZIBO HONGHE CHEMICAL CO., LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Zibo, Κίνα.

  2. YUANFU INDUSTRY CO.,LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία YUANFU INDUSTRY CO.,LTD., είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική, και χημικά και φαρμακευτικά. Έχει έδρα σε Hefei, Κίνα.

  3. RIZHAO MEIBONDA BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία RIZHAO MEIBONDA BIOLOGICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υαλουρονικο οξυ. Έχει έδρα σε Rizhao, Κίνα.

  4. SUNRISE NUTRACHEM GROUP CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία SUNRISE NUTRACHEM GROUP CO., LTD., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Qingdao,shandong, Κίνα.

  5. YASHENGTE CHEMICAL COMPANY

    Κίνα

    Η εταιρεία YASHENGTE CHEMICAL COMPANY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε shijiazhuang, Κίνα.

  6. TIANJIN YUANGANG CHEM CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία TIANJIN YUANGANG CHEM CO.,LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Tianjin, Κίνα.

  7. HANGZHOU DANGKANG CHEMICALS IMP&EXP CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία HANGZHOU DANGKANG CHEMICALS IMP&EXP CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Hangzhou, Κίνα.

  8. DE KEDA SHIJIAZHUANG CHEMICAL CO., LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία DE KEDA SHIJIAZHUANG CHEMICAL CO., LTD, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Hebei, Κίνα.

  9. G.N. CHEMICALS CO., LTD.

    Κίνα

    Η εταιρεία G.N. CHEMICALS CO., LTD., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει έδρα σε Hedong, Κίνα.

  10. QINGDAO EDIL CHEMICAL CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία QINGDAO EDIL CHEMICAL CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρόσθετα και χρωστικές ουσίες, και επεξεργασια υδατων. Έχει έδρα σε Qingdao City, Κίνα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν