• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Πάροχος Υπηρεσιών - Κίνα

ΚίναΠάροχος υπηρεσιών
  1. XIAMEN ARABELT TRADING & CONSULTING CO.,LTD

    Κίνα

    Η εταιρεία XIAMEN ARABELT TRADING & CONSULTING CO.,LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες διαπραγματευσης εμπορευματων. Έχει έδρα σε Xiamen, Κίνα.

  2. STAR POWER ONE

    Κίνα

    Η εταιρεία STAR POWER ONE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών. Έχει έδρα σε guangzhou, Κίνα.

  3. APOX TRADING

    Κίνα

    Η εταιρεία APOX TRADING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαμεσολαβηση για εισαγωγεσ-εξαγωγες, και Εξαγωγές στο εξωτερικό. Έχει έδρα σε Zhuhai, Κίνα.

  4. INTERSPAIN

    Κίνα

    Η εταιρεία INTERSPAIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφραστες εμπορικων κειμενων. Έχει έδρα σε Yiwu, Κίνα.

  5. COMPRAS EN CHINA

    Κίνα

    Η εταιρεία COMPRAS EN CHINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Shenzhen, Κίνα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING

    Κίνα

    Η εταιρεία ARTWORK TRADE CO. FOR SOURCING, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τμήμα πωλήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι, Υπηρεσίες εισαγωγών - εξαγωγών, υφαντουργικα εξαρτηματα, Ενέργεια και πρώτες ύλες εισαγωγές-εξαγωγές, και Διεθνείς εμπορικές συναλλαγές - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Guangdong, Κίνα.

  2. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.