• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κένυα

Κένυα
  1. VFOOD INDUSTRIES LTD

    Κένυα

    Η εταιρεία VFOOD INDUSTRIES LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  2. KENYA GREEN HARVESTERS

    Κένυα

    Η εταιρεία KENYA GREEN HARVESTERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  3. FRESH GREEN GROWERS (K) LIMITED

    Κένυα

    Η εταιρεία FRESH GREEN GROWERS (K) LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και φασολια. Έχει έδρα σε 00100, Κένυα.

  4. TRANSONIC LOGISTICS LIMITED

    Κένυα

    Η εταιρεία TRANSONIC LOGISTICS LIMITED, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιμελητεια. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  5. I SHOP

    Κένυα

    Η εταιρεία I SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SPIRIAS INTERNATIONAL LIMITED

    Κένυα

    Η εταιρεία SPIRIAS INTERNATIONAL LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  2. AMEER TRADING LIMITED

    Κένυα

    Η εταιρεία AMEER TRADING LIMITED, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη φρουτων, και φρεσκα λαχανικα. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  3. FARMGROWN (K) LTD

    Κένυα

    Η εταιρεία FARMGROWN (K) LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  4. HIGHLANDS AROMA FRESH LIMITED

    Κένυα

    Η εταιρεία HIGHLANDS AROMA FRESH LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nakuru, Κένυα.

  5. MAINA VEGETABLES

    Κένυα

    Η εταιρεία MAINA VEGETABLES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nairobi, Κένυα.

  1. PROFRESH EXPORT LTD

    Κένυα

    Η εταιρεία PROFRESH EXPORT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τροπικά φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγες λαχανικων, και Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Nairbi, Κένυα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές - Κένυα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις

Χ'ωρες