• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Κάτω Χώρες

Κάτω ΧώρεςΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WASABI4YOU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WASABI4YOU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Zutphen, Κάτω Χώρες.

  2. MACHINEFABRIEK D.T. DIJKSTRA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK D.T. DIJKSTRA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  3. MACHINEFABRIEK RUSTHOVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK RUSTHOVEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Groningen, Κάτω Χώρες.

  4. DUOTANK PRESSURE SOLUTIONS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUOTANK PRESSURE SOLUTIONS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Waalre, Κάτω Χώρες.

  5. MACHINEFABRIEK DOUNA B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK DOUNA B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Leeuwarden, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MACHINE- EN APPARATENFABRIEK COMBIMAC B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINE- EN APPARATENFABRIEK COMBIMAC B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Emmen, Κάτω Χώρες.

  2. LEERING HENGELO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEERING HENGELO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Hengelo Ov, Κάτω Χώρες.

  3. B EN W KLAVER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B EN W KLAVER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Ijhorst, Κάτω Χώρες.

  4. MACHINEFABRIEK G. JANSEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK G. JANSEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Valkenswaard, Κάτω Χώρες.

  5. MACHINEFABRIEK BERENDS VAN LOENEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MACHINEFABRIEK BERENDS VAN LOENEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Apeldoorn, Κάτω Χώρες.

  1. RUCATHO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    H RuCaTho B.V. είναι μια διεθνής παρασκευαστική εταιρεία 100% εξευγενισμένου έλαιο μαγειρικής σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ένας περήφανος ενεργός φορέας στην παρασκευή/ προμήθεια τροφίμων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι τα εξής: - Εξευγενισμένο ηλιέλαιο - Εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο - Σιτάρι, Κριθάρι - Κίτρινο καλαμπόκι - Ηλιόσποροι - Φακές. Η εταιρεία βρίσκεται στην Ολλανδία. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλεπτυσμένου αραβοσιτέλαιο καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Η RuCaTho B.V. χαρακτηρίζεται από την ευελιξία της, τον πραγματισμό της και την γρήγορη της ανταπόκριση στις μεταβλητές συνθήκες της αγοράς. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. AZA GLOBAL IMPEX B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η AZA Global Impex BV εξειδικεύεται στην εισαγωγή μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων που προέρχονται από όλο τον κόσμο. Είτε αναζητάτε να μετατρέψετε μια μοναδική ιδέα σε πραγματικότητα ή υποστήριξη στην κατασκευή ενός συγκεκριμένου προϊόντος, η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας. Η λέξη "όχι" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βρούμε εξατομικευμένες λύσεις που ικανοποιούν ακριβώς τις απαιτήσεις σας. Οι ικανότητες μας εκτείνονται στον πορισμό αποκλειστικών προϊόντων αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας όφελος. Ο ποικιλόμορφος μας κατάλογος προϊόντων συμπ. είδη όπως λουλούδια, καλλυντικά, Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες και μια μεγάλη γκάμα καταναλωτικών αγαθών ταχείας κυκλοφορίας (FMCG). Υιοθετούμε την διαπραγμάτευση συμφωνιών που ικανοποιούν τις μοναδικές προδιαγραφές κάθε επιχείρησης. Στην δέσμευση μας για βιωσιμότητα, παίζουμε επίσης έναν σημαντικό ρόλο στην ανακύκλωση. Μετατρέπουμε μεταχειρισμένα ρούχα σε καινούργια, καινότομα προϊόντα όπως τσάντες ή εξατομικευμένη ένδυση. Για τις ανάγκες σας σε συσκευές ιατρικής και οδοντιατρικής χρήσης, μπορείτε να βασιστείτε στο εξειδικευμένο τμήμα για να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις. Στον τομέα των προϊόντων διατροφής, το τμήμα είναι εξοπλισμένο ώστε να παρέχει μια μεγάλη γκάμα ειδών, φρέσκα ή κατεψυγμένα, συμπ. φρούτα και λαχανικά και ψάρια. Εμπορευόμαστε προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά ηθικά, εξασφαλίζοντας πως δεν εμπλέκουν παιδική εργασία και πως εγγυώνται για δίκαιες αμοιβές σε όλους τους εργάτες τους. Πέρα από αυτό, προσπαθούμε ενεργά να δημιουργήσουμε εργασιακές ευκαιρίες για οικογένειες και συμβάλλουμε στην οικονομική ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες λειτουργούμε.

  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  3. WATERMAN ONIONS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WATERMAN ONIONS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, κρεμμυδια, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  4. HENDRIK VEDER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HENDRIK VEDER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  5. DU PONT DE NEMOURS (NEDERLAND) B.V.

    Κάτω Χώρες

  6. NEVILLE CHEMICAL EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NEVILLE CHEMICAL EUROPE B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Uithoorn, Κάτω Χώρες.

  7. KONINKLIJKE VOPAK N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία KONINKLIJKE VOPAK N.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χημεία και φαρμακευτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  8. VICTORIA MONDIAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VICTORIA MONDIAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγές - εξαγωγές μήλων, πατατες, καροτα, και κρεμμυδια. Έχει έδρα σε Emmeloord, Κάτω Χώρες.

  1. HANDELMAATSCHAPPIJ J.P. BEEMSTERBOER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία HANDELMAATSCHAPPIJ J.P. BEEMSTERBOER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Warmenhuizen, Κάτω Χώρες.

  2. T.B.P. ELECTRONICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία T.B.P. ELECTRONICS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dirksland, Κάτω Χώρες.

  3. ENDENBURG ELECTROTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ENDENBURG ELECTROTECHNIEK B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Rotterdam, Κάτω Χώρες.

  4. VENNE ELECTRONICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VENNE ELECTRONICS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές, και Ηλεκτρονικά είδη- εισαγωγές - εξαγωγές. Έχει έδρα σε Maastricht-Airport, Κάτω Χώρες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Κατασκευαστής Παραγωγός - Κάτω Χώρες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24 Επιχειρήσεις