• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Ιταλία
  1. CLORE NEW PRODUCTS IN STOCK

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Αγοράζουμε και πουλάμε εμπορεύματα σε stock. Διανέμουμε το 90% των προϊόντων εκτός Ιταλίας σε περισσότερες από 60 χώρες χάρη στην ομάδα διεθνών πωλητών μας. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες διεθνείς μάρκες μόδας για να μειώσουμε τις σπατάλες και να επιτρέψουμε την επαναχρησιμοποίηση, αποφεύγοντας κάθε σπατάλη. Διαθέτουμε μια αποθήκη 10.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν εκθεσιακό χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων, συναντάμε επιχειρηματικούς πελάτες απευθείας στην έδρα ή μέσω εικονικών επισκέψεων μέσω σύνδεσης βίντεο.

  2. CIELLE CONFEZIONI SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIELLE CONFEZIONI SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ανδρικά ενδύματα, ενδυματα χονδρικης, παλτα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, μπουφαν, Ανδρικά ενδύματα, αδιαβροχα, και ανδρικα - γυναικεια ενδυματα φασον. Έχει έδρα σε Martina Franca, Ιταλία.

  3. IANNONE INDUMENTI USATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IANNONE INDUMENTI USATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, αξεσουαρ για μεταχειρισμενα ενδυματα, μεταχειρισμενα υποδηματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  4. NEW COM.IND.USA. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEW COM.IND.USA. SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  5. PAUL SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PAUL SPA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τζιν και ενδύματα σπορ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Επίσημα ενδύματα, Λιανική πώληση, ενδυματα χονδρικης, παιδικα ενδυματα, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, γυναικεια ενδυματα, Επίσημα ενδύματα, και καταστημα επιχειρησης. Έχει έδρα σε Ostra, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STOCKER ITALIA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STOCKER ITALIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γυναικεία πλεκτά είδη, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Monte San Savino, Ιταλία.

  2. AMERICAN STUFF

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMERICAN STUFF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδύματα από δεύτερο χέρι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα vintage, μεταχειρισμενα ενδυματα, εξαγωγη ενδυματων, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουαρ vintage, και επιλεγμενα. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  3. PAQUITO PRONTO MODA S.R.L.

    Ιταλία

    Από την δεκαετία του 70', το περιβάλλον της Paquito βασίζεται στην αγάπη και στον σεβασμό της μόδας, σε συνδυασμό με μια δυναμική και καινότομη φιλοσοφία. Χάρη στα προϊόντα της ποιότητας και ένα μοναδικό στυλ που αναπτύσσεται με το πέρασμα του χρόνου, η Paquito αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη φίρμα με ισχυρή ταυτότητα στον κόσμο της έτοιμης ένδυσης. Η Paquito εξειδικεύεται στα πλεκτά και στην γυναικεία ένδυση, τα έτοιμα ενδύματα χονδρικής: ενδύματα για εξωτερικούς χώρους, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες, δερμάτινα γυναικεία ενδύματα, για νέες και λιγότερες νέες που ακολουθούν τη μόδα.

  4. CUCITEX2 SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία CUCITEX στο Ercolano στην επαρχία της Νάπολης επιλέγει, εισάγει και εξάγει μεταχειρισμένα ενδύματα και υποδήματα, καθώς και πρώτες ύλες υφαντουργίας σε όλες τις χώρες του κόσμου όπου υπάρχει ζήτηση για αυτά τα είδη. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στις αγορές της Αφρικής, της Αλβανίας, της Ρωσίας, της Αλγερίας, της Ρουμανίας και της Λιθουανίας, στην ανατολική Ευρώπη και στην Ασία. Ασχολούμαστε με διάφορους τύπους εμπορευμάτων και ταυτόχρονα κατορθώνουμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας με βέλτιστο τρόπο, όντας μια δυναμική επιχείρηση, έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες.

  5. BERWICH - I.CO.MAN 2000 SRL

    Ιταλία

    Κατασκευάζουμε παντελόνια από το 1975, εξειδίκευση στην παραγωγή ανδρικών και γυναικείων κλασικών, βαμμένων ή ξεπλυμένων παντελονιών και αθλητικών φορμών. Η Berwich, η μάρκα της επιχείρησής μας, είναι μια συλλογή από αθλητικές φόρμες ανώτερης ποιότητας.

  1. MONTEFERRATO ABBIGLIAMENTO VINTAGE

    Ιταλία

    Το Monteferrato είναι εξειδικευμένο κατάστημα στη χονδρική πώληση αμερικάνικων μεταχειρισμένων ειδών. Στο σημείο μας πώλησης, μπορείτε να βρείτε μοναδικά και πολύτιμα ρούχα, που ανήκουν στην αμερικάνικη μόδα της δεκαετίας του 50, 60 και 70. Η Monteferrato προσφέρει αποκλειστικά ρούχα vintage από δεύτερο χέρι, άριστης ποιότητας : τζιν, δερμάτινα ενδύματα, στρατιωτικά ενδύματα και πολλά άλλα, επιλεγμένα με πάθος και ικανότητα από τον ιδιοκτήτη Gabriele Nistri και σε άριστη κατάσταση.

  2. ABF INTERNATIONAL ABITI USATI

    Ιταλία

    Η Abf international θέτει τις δεξιότητες και την πείρα της στη διάθεση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στον πελάτη. Εκμεταλλευόμενοι μια εξειδικευμένη δομή και προσωπικό με αποδεδειγμένη ικανότητα να εργάζονται με βάση την ακρίβεια και την αξιοπιστία, βασικές ιδιότητες, η Aff International μπόρεσε να φτάσει στόχους με κύρος κυρίως στις εξαγωγές προς τις χώρες της Αφρικής, του Μαγκρέμπ, της Κεντρικής Αμερικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

  1. GLOBE SRL BUYING OFFICE

    Ιταλία

    Η Globe srl Unipersonale αποτελεί γραφείο αγορών ενδυμάτων στο Prato που συνεργάζεται με ξένους πελάτες, αλυσίδες καταστημάτων και χονδρεμπόρους. Εργαζόμαστε με τα ακόλουθα προϊόντα: ενδύματα, πλεκτά, δερμάτινα, αξεσουάρ, για άνδρες και γυναίκες. Τα εμπορεύματα κατασκευάζονται στην Ιταλία (ειδικά στην περιοχή Πράτο), αλλά και στην Κίνα. Ενδύματα - Αξεσουάρ μόδας - Αγορά ρούχων - Πλεκτά - Αγορά δερμάτινων τσέπης - Δερμάτινα ενδύματα - Πλεκτά Globe - Πλεκτά -

  2. V.J. TEXTILE SRL

    Ιταλία

    Η Valletti Joseph Srl ιδρύθηκε το 1976 και είναι μια ιταλική επιχείρηση εισαγωγών - εξαγωγών μεταχειρισμένων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Η εισαγωγή μεταχειρισμένων ενδυμάτων και αξεσουάρ, τα οποία προέρχονται από όλη την Ευρώπη και από μεγάλο μέρος της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Ολλανδίας, εγγυάται την υψηλή ποιότητα του εμπορεύματος.

  3. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

    Ιταλία

    Η ANF DI Antoniono Finocchiaro αναλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες: εμπορική μεσιτεία, εισαγωγές - εξαγωγές διαφόρων προϊόντων που έχουν σχέση με τους κλάδους της ένδυσης, των κατασκευών, του σπιτιού, της χημείας, του κρασιού, της μηχανικής, της ηλεκτρονικής, των αυτοκινήτων, της υπόδησης, της υγείας και διάφορα άλλα προϊόντα. Η ANF παρέχει έτοιμες υπηρεσίες.

  4. KILOWEAR SHOP

    Ιταλία

    Η εταιρεία KILOWEAR SHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, και στοκ από ενδύματα. Έχει έδρα σε Mesagne, Ιταλία.

  5. SAENI

    Ιταλία

    Η εταιρεία SAENI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα χονδρικης, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Prato, Ιταλία.

  6. USED STORE CLOTHING ITALY

    Ιταλία

    Η εταιρεία USED STORE CLOTHING ITALY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Montale, Ιταλία.

  7. DI RENZO MARIO SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI RENZO MARIO SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία ενδύματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυναικεία ενδύματα - μεγάλα μεγέθη, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, ενδυματα χονδρικης, γυναικεια ενδυματα, Γυναικεία ενδύματα - μεγάλα μεγέθη, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Chieti Scalo, Ιταλία.

  8. LOFT1 SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία LOFT1 SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοστούμια-Ανδρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, πλεκτα ειδη ενδυσης, παντελονια, πουκαμισα, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Funo Di Argelato, Ιταλία.

  1. AZSTOCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZSTOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυναικεία υποδήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υποδηματα χονδρικης, και ενδυματα χονδρικης. Έχει έδρα σε Giugliano In Campania, Ιταλία.

  2. VINTAGE CLOTHING

    Ιταλία

    Η εταιρεία VINTAGE CLOTHING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα. Έχει έδρα σε Ercolano, Ιταλία.

  3. TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία TEXTILE M.T. SAS DI VINCENZO MONTELLA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

  4. DIFFUSIONESTOCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία DIFFUSIONESTOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα κασμιρ. Έχει έδρα σε Cesena, Ιταλία.

  5. FC ORGANIZATION

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC ORGANIZATION, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άμεσο μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, υπηρεσιες αγοραπωλησιων εμπορικων αδειων, Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, και σχεδιασμος εμπορικων σηματων. Έχει έδρα σε Aprilia, Ιταλία.

  6. USED STORE CLOTHING ITALY

    Ιταλία

    Η εταιρεία USED STORE CLOTHING ITALY, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Montale, Ιταλία.

  7. M&A EXPORT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία M&A EXPORT SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενδυματα, και στοκ από ενδύματα. Έχει έδρα σε Mazze, Ιταλία.

  8. WHOLEXPORT

    Ιταλία

    Η εταιρεία WHOLEXPORT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, βοήθεια στην εκπόνηση σχεδίου δράσης εξαγωγών, συμβουλές για επιχειρήσεις, προνομιακός εξαγωγέας, κρασια εισαγωγης, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Bergamo, Ιταλία.

  9. FULL TRUCK STOCK

    Ιταλία

    Η εταιρεία FULL TRUCK STOCK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Andria, Ιταλία.

  10. PATTY RAGS AND CASHMERE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία PATTY RAGS AND CASHMERE SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα κασμιρ. Έχει έδρα σε Napoli, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.287 Επιχειρήσεις