• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Ιταλία
  1. ITOCHU ITALIANA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Το Itochu Italiana ασχολείται με διάφορους τομείς, από κατεψυγμένα ψάρια έως μετάξι. Εμπορευόμαστε ζωοτροφές, νήματα από νάιλον, αραμιδικά υφάσματα, συστραμμένα πολυεστερικά νήματα, μικτά νήματα και νήματα από φυσικές, τεχνητές και συνθετικές υφαντικές ίνες, νήματα τριοξικού άλατος, νήματα χαλκού. Διανέμουμε ιαπωνικές μάρκες μόδας. Εξάγουμε χυμούς φρούτων χύδην, φυτικά έλαια. Εισαγωγή/εξαγωγή, μεσιτείες και επενδύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Μιλάνο, στη Via Ulrico Hoepli 5.

  2. BROKERAGE DI CLAUDIO ZENGA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η FOOD BROKERAGE ITALIA προσφέρει Made in Italy σε όλο τον κόσμο. Καλά ιταλικά ζυμαρικά, κατεψυγμένη πίτσα, ντομάτες (πολτός, αποφλοιωμένες ντομάτες, έτοιμες σάλτσες κ.λπ.), αποξηραμένα φρούτα, χυμοί φρούτων και ειδικά ζυμαρικά (ζυμαρικά χωρίς γλουτένη, ζυμαρικά με όσπρια, βιολογικά ζυμαρικά, ζυμαρικά με όσπρια) Εδώ και 30 χρόνια, φροντίζουμε τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων, την εμπορική αποτελεσματικότητα και την υποστήριξη. Πιστοποιημένες εταιρείες ISO, IFS, BRC κ.λπ. για τη διασφάλιση των απαιτήσεων του διεθνούς εμπορίου.

  3. FC FOOD SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FC FOOD SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, βασεις για πιτσα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Giarre, Ιταλία.

  4. COPPOLA S.P.A.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COPPOLA S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστειρωμένες κονσέρβες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σιρόπι φρούτων, εξαγωγη τροφιμων, Αποστειρωμένες κονσέρβες, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Scafati, Ιταλία.

  5. PALMARKET SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PALMARKET SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων, πρακτορες και αντιπροσωποι προϊοντα διατροφης, και Πολυτελή τρόφιμα εξαγωγές. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OLTRESOLE SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OLTRESOLE SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ξηροι καρποι, ψημενοι ξηροι καρποι, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, και προμηθειες για εστιατορια. Έχει έδρα σε Forlì, Ιταλία.

  2. SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SANTI LANFRANCO DI SANTI ALESSANDRO & C. SAS, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Cantagallo, Ιταλία.

  3. GOBBO S.R.L.

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GOBBO S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υπηρεσιες διανομης προϊοντων στις τοπικες αγορες. Έχει έδρα σε Veronella, Ιταλία.

  4. LA GRANDE PUGLIA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LA GRANDE PUGLIA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Cerignola, Ιταλία.

  5. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

    Ιταλία

    Το σύστημα διανομής μας : Azienda Lecciola di Rendina Luciana, Azienda Passeri Angelo e Figli και Cooperativa Agricola Zootecnica Casa del Corto - αποτελείται από την Agrifood Toscana και μια δεκάδα μέλη - παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να ιδρύσουν μια εταιρεία, την Val di Paglia Alleva Srl, η οποία έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της επωνυμίας Agriqualità με τον κωδικό Νο 309, σύμφωνα με τον προσδιορισμό της οδηγίας 1652 της περιοχής της Τοσκάνης με ημερομηνία 21/03/2005, και έλαβε την πιστοποίηση για το σύστημα παραγωγής και μεταποίησης.

  1. ITALIAN TASTE

    Ιταλία

    Η ITALIAN TASTE προωθεί το καλό ιταλικό γούστο και το φέρνει κοντά σας, στην Ιταλία και την Ευρώπη. Ανακαλύψαμε την παράδοση, τον πολιτισμό και την παραγωγή ενωμένες σε μικρές αγροτικές δομές, στις οποίες η παράδοση κατέχει πρώτη θέση και όπου οι γεύσεις και τα χρώματα ποικίλουν σε αρμονία με τους ρυθμούς και το κλίμα, με όλες τις διαφοροποιήσεις τους ανά τις περιοχές της Ιταλίας. Η επιλογή της ITALIAN TASTE σημαίνει ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ανακαλύψετε πάλι τις αληθινές και γνήσιες γεύσεις του «Bel paese», επιλεγμένες με πάθος από τους ειδικούς.

  2. PRODOTTO TIPICO CAMAIORESE

    Ιταλία

    Το έργο αυτό γεννήθηκε από την λατρεία μια κατοίκου AOC de Camaiore στην γενετείρα της και στόχος του είναι να αξιοποιήσει την περιοχή της Camaiore σε όλες τις μορφές του : Εδαφική: Προώθηση των ιστορικών- γαστρονομικών χώρων : ανακάλυψη και πάλι των παραδοσιακών συνταγών. Στήριξη των παραδοσιακών επιχειρήσεων : πρακτική βοήθεια σε όλες τις τοπικές παραδοσιακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία ανάπτυξης της παραγωγής τους, και συνεπώς, του τζίρου τους.

  1. MOZZARELLA DI BUFALA CAMPANA DOP

    Ιταλία

    Η οικογένεια Diana είναι μια παραγωγική πραγματικότητα, στη δεύτερη γενιά της, που βρίσκεται στο Pontoni, ένα τμήμα του δήμου Vitulazio (CE), στην πεδιάδα Aversana, που διασχίζεται από τον ποταμό Volturno. Ως προς τον επαγγελματισμό, το γάλα μας είναι το δυνατό σημείο. Η Tenuta Pontoni παράγει διάφορες μορφές βουβαλίσιας μοτσαρέλας από την Καμπανία: κεράσια, πλεξούδες, μπουκίτσες, κόμπους και «zizzone», σε κλασική και καπνιστή εκδοχή. Όλα εγγυημένα στο όνομα της γνησιότητας και της ποιότητας

  2. GALANTE FOOD

    Ιταλία

    Galante Food Esportazione παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα. Οι καλύτερες σπιτικές σπεσιαλιτέ Ο πυρήνας των επιχειρήσεων της La Galante είναι η προώθηση των ιταλικών γαστρονομικών προϊόντων αριστείας. Δουλεύουμε στον τομέα της πώλησης στην Ιταλία και στο εξωτερικό και την οργάνωση εμπορικών αποστολών, με τη μορφή των συναντήσεων Β2Β (εξερχόμενων / εισερχόμενων).

  3. IMPORT EXPORT DI ALVINO RAFFAELE & C. SAS

    Ιταλία

    Η εταιρεία Import-Export Dii Alvino Raffaele δραστηριοποιείται στην Ιταλία και διεθνώς, στον τομέα της διανομής τροφίμων, της διοργάνωσης εκδηλώσεων και των υπηρεσιών κέτερινγκ. Η εταιρική έδρα βρίσκεται στην περιοχή της Molise, στο Castelpetroso και η έδρα λειτουργίας της βρίσκεται στην Abruzzes, στην Pescara. Επιμελούμαστε ιδιαιτέρως την ποιότητα των προϊόντων μας.

  4. UNIBRANDS ITALIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία UNIBRANDS ITALIA SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προϊον διατροφης, προϊοντα αρτοποιιας βαθειας καταψυξης, αυτοματοι πωλητες σνακ, και παραγωγη ζυμαρικων. Έχει έδρα σε altamura, Ιταλία.

  5. NUTALIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NUTALIA SRL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Vairano Scalo, Ιταλία.

  6. 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία 100% ITALIA INTERNATIONAL TRADE SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κρασια, και Σολάριουμ για το σώμα. Έχει έδρα σε Agropoli, Ιταλία.

  7. NIPPONIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία NIPPONIA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ιαπωνικη κουζινα, κατεψυγμενα ψαρια και θαλασσινα, συστατικά για σίτιση, και συστατικά διατροφής. Έχει έδρα σε Ponte Galeria, Ιταλία.

  8. AL BACIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία AL BACIO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  1. GILLI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GILLI SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άρτος και γλυκά, ψωμι σε φετες, ψωμι απο ολυρα, Άρτος και γλυκά, και ψωμι σικαλης. Έχει έδρα σε Pineta-Laives, Ιταλία.

  2. S.Z. TARTUFI

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.Z. TARTUFI, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Τρούφες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Τρούφες, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Atessa, Ιταλία.

  3. E-SARDINIAFOOD.COM

    Ιταλία

    Η εταιρεία E-SARDINIAFOOD.COM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Σαρδηνίας, Κρασιά, Σαρδηνίας, και πωληση γαλακτοκομικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Oristano, Ιταλία.

  4. FALCO SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FALCO SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, μπαρα ενεργειας, και εγκαταστασεις και εξοπλισμος παρασκευης κακαο και παραγωγης σοκολατας. Έχει έδρα σε Corato, Ιταλία.

  5. TOTEM FOOD S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TOTEM FOOD S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μοτσαρελα fior di latte, κατεψυγμενα τροφιμα, εξαγωγη τροφιμων, και πιτσα με μοτσαρελα απο βουβαλι. Έχει έδρα σε Bernalda, Ιταλία.

  6. ONLY SICILIAN FOOD

    Ιταλία

    Η εταιρεία ONLY SICILIAN FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσέρβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, σαλτσες, σαλτσες και καρυκευματα, παραδοσιακη μπιρα, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

  7. MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARCO CROCE IMPORT EXOORT-COFFITALY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Capisrrello, Ιταλία.

  8. PASTIFICIO SETARO

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASTIFICIO SETARO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζυμαρικά, Ζυμαρικά, ζυμαρικα χονδρικης, Ζυμαρικά, και αποξηραμενα ζυμαρικα. Έχει έδρα σε Torre Annunziata, Ιταλία.

  9. ORS LAND

    Ιταλία

    Η εταιρεία ORS LAND, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαφρανι, πτυσσομενα κρεβατια, και χαβιαρι. Έχει έδρα σε Lecco, Ιταλία.

  10. FC FOOD SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία FC FOOD SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Giarre, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Ιταλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

306 Επιχειρήσεις