• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γραβατες - παπιγιον - φουλαρια

Αποτελέσματα για

Γραβατες - παπιγιον - φουλαρια - Ιταλία

Ιταλία
  1. STOCK INVEST S.R.L

    Ιταλία

    Η εταιρεία STOCK INVEST S.R.L, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αξεσουάρ ένδυσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραβατες - παπιγιον - φουλαρια. Έχει έδρα σε Foligno, Ιταλία.

  2. GALBIATI TRADE SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία GALBIATI TRADE SRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραβατες - παπιγιον - φουλαρια, μεταξωτες γραβατες, εσαρπες απο μαλλι-μεταξι, και φουλαρια. Έχει έδρα σε Carugate, Ιταλία.

  3. STUDIO ELLE TEXTILE SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Αποστολή μας είναι να συνδυάσουμε την ιστορική εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια με νέες τεχνολογίες και τεχνικές σχεδιασμού, δημιουργώντας έτσι σύγχρονες συλλογές, ακολουθώντας τον δρόμο της κυκλικής οικονομίας. Η αγκαλιά του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας οδηγεί σε συνεχή καινοτομία. Η αναζήτηση των καλύτερων προτάσεων για τους πελάτες μας μάς κάνει να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε. Η μάθηση κάθε μέρα είναι ο στόχος μας. Αναζητούμε πάντα την ποιότητα και τα καλύτερα αποτελέσματα για τις συλλογές υφασμάτων μας. Η ισχυρή μας δέσμευση και ο ενθουσιασμός για αυτό που κάνουμε μας οδηγεί να αντιμετωπίζουμε πάντα νέες προκλήσεις. 80 χρόνια δραστηριότητας και ισχυρή κλωστοϋφαντουργική παράδοση με μεγάλη τεχνογνωσία και ικανότητα στον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας. ΠΟΙΟΤΗΤΑ Βάζουμε το πάθος και την εμπειρία μας για να σχεδιάζουμε μοντέρνα υφάσματα σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Η δημιουργικότητα βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της καθημερινής μας δουλειάς, από τη δημιουργία του σχεδίου μέχρι την παράδοση της παραγωγής.

  4. GIDALTEX SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Δημιουργία, παραγωγή και εμπορία ακατέργαστων υφασμάτων, με προβαμμένα νήματα και τελειωμένα, ζακάρ και υφαντά με μετάξι, μετάξι και μαλλί, κασμίρ, ανγκορά, μοχέρ, μετάξι και λινό. Υφάσματα για ενδύματα, κασκόλ, φουλάρια, εσάρπες και γραβάτες. Η αποστολή και προορισμός μας ως εταιρεία είναι η παραγωγή υφασμάτων από υψηλής ποιότητας φυσικές ίνες, όπως και η ικανοποίηση μιας πολύ απαιτητικής πελατείας. Η Gidaltex, με έδρα το Γκουαντσάτε, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα της διαδρομής από το Κόμο, ένα ιστορικά καταγεγραμμένο κέντρο υφασμάτων στην Ευρώπη, και το Μιλάνο, μία από τις παγκοσμίες πρωτεύουσες της μόδας. Εδώ και σαράντα χρόνια, η Gidaltex συνεργάζεται με τα πιο μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας, πάντοτε επάνω στις ίδιες συμπαγείς βάσεις, τα υφάσματα, με τα οποία δημιουργεί αξία και πορεύεται στην επιτυχία. Η ευελιξία στην παραγωγή, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάζουμε υφάσματα για ενδύματα, αξεσουάρ και διακόσμηση. Είναι χαρά μας να υλοποιούμε τα έργα σας με τους αργαλειούς και την τεχνογνωσία μας.

  5. SAMPIETRO SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή σε μεγάλη κλίμακα (εταιρεία υψηλής παραγωγικότητας) υφασμάτων για ένδυση εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Ανανεώνουμε διαρκώς τα προϊόντα μας μέσα από συνεχή έρευνα. Ταχύτατες δημιουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς. Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NICKY S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία NICKY S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φουλαρια, παπιγιον, μεταξωτα παπιγιον, και μεταξωτες γραβατες. Έχει έδρα σε Milano, Ιταλία.

  2. ART LINING

    Ιταλία

    Η εταιρεία ART LINING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπιγιόν, Φουλάρια, Παπιγιόν, και Φουλάρια. Έχει έδρα σε Sant'ilario D'enza, Ιταλία.

  3. L'ACCESSORIO S.R.L.

    Ιταλία

  4. STEFANO RICCI S.P.A.

    Ιταλία

  5. TESSITURA LANCIONI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TESSITURA LANCIONI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπιγιόν, Φουλάρια, Παπιγιόν, και Φουλάρια. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  1. FIORENTINI ART DI MAURO FIORENTINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία FIORENTINI ART DI MAURO FIORENTINI, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραβάτες, Παπιγιόν, Γραβάτες, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Como, Ιταλία.

  2. GRUPPO DAME S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GRUPPO DAME S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καπέλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραβάτες, Παπιγιόν, Γραβάτες, και Παπιγιόν. Έχει έδρα σε Campi Bisenzio, Ιταλία.

  1. MARY CONFEZIONI SRLS

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARY CONFEZIONI SRLS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραβάτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταξωτα παπιγιον, και μεταξωτες γραβατες. Έχει έδρα σε Anzano Del Parco, Ιταλία.