• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές

ΙταλίαΦλωρεντία και ΤοσκάνηΔιανομέας
  1. IANNONE INDUMENTI USATI

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IANNONE INDUMENTI USATI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταχειρισμενα ενδυματα, αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, αξεσουαρ για μεταχειρισμενα ενδυματα, μεταχειρισμενα υποδηματα, μεταχειρισμενα ενδυματα, και μπάλες μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  2. NEW COM.IND.USA. SRL

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία NEW COM.IND.USA. SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξαγωγη ενδυματων. Έχει έδρα σε Montemurlo, Ιταλία.

  3. ABF INTERNATIONAL ABITI USATI

    Ιταλία

    Η Abf international θέτει τις δεξιότητες και την πείρα της στη διάθεση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά, προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες της στον πελάτη. Εκμεταλλευόμενοι μια εξειδικευμένη δομή και προσωπικό με αποδεδειγμένη ικανότητα να εργάζονται με βάση την ακρίβεια και την αξιοπιστία, βασικές ιδιότητες, η Aff International μπόρεσε να φτάσει στόχους με κύρος κυρίως στις εξαγωγές προς τις χώρες της Αφρικής, του Μαγκρέμπ, της Κεντρικής Αμερικής και της Ανατολικής Ευρώπης.

  4. PURATOS ITALIA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PURATOS ITALIA S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Livorno, Ιταλία.

  5. MAAT SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAAT SRL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, τραπεζομαντηλα απο μη υφαντα υφασματα, νήματα για υφάσματα, Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων και ενδυμάτων, και κλωστες για πλεκτα. Έχει έδρα σε Arezzo, Ιταλία.