• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες

Αποτελέσματα για

Συνέδρια- σεμινάρια- δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες - Έμπορος Χονδρικής - Ιταλία

ΙταλίαΈμπορος χονδρικής
  1. BLANCO PETROLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BLANCO PETROLI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδρογονάνθρακες και παράγωγα, Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση, Υδρογονάνθρακες και παράγωγα, και Βιολογικά κάυσιμα και αέρια- Ενεργειακή χρήση. Έχει έδρα σε Modica, Ιταλία.

  2. MEETING PROJECT S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEETING PROJECT S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, και Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει έδρα σε Merate, Ιταλία.

  3. PASTICCERIA MODENESE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASTICCERIA MODENESE S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μπισκότα και κουλουράκια, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Modena, Ιταλία.

  4. PASTICCERIA ROBBY DI SARTI RENZO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PASTICCERIA ROBBY DI SARTI RENZO & C. S.N.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα και κουλουράκια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Μπισκότα και κουλουράκια, και Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες. Έχει έδρα σε San Giorgio Di Piano, Ιταλία.

  5. ADMA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία ADMA S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις - αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Reggio Nell'emilia, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRONTO CARTA S.R.L.

    Ιταλία

  2. U.P.E.M. S.P.A.

    Ιταλία

  3. NOMARO STEFANO

    Ιταλία