• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Ισπανία

Ισπανία
  1. UBIOTEX QUALITY LIFE S.L.

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Ευρωπαίος κατασκευαστής ορθοπεδικών προϊόντων και για την ανάπαυση με έδρα στην Ισπανία. Παρόλο που τα προϊόντα μας στοχεύουν στην ικανοποίηση των θεραπευτικών αναγκών μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, το κοινό που στοχεύουμε αποτελείται από καταστήματα που εμπορεύονται παρόμοια προϊόντα με εκείνα των καταστημάτων ορθοπεδικών ειδών, φαρμακείων, επιχειρήσεων τεχνικής υποστήριξης κ.α. Στην UBIOTEX, προσφέρουμε έναν αποτελεσματικό, βιώσιμο και ποιοτικό προϊόν. Βούληση μας είναι να είναι ικανοποιημένος ο τελικός καταναλωτής και να γνωρίζει το προϊόν μας, πρώτα από όλα λόγω της αποτελεσματικότητας του και της χρηστικότητας του. Με αυτήν την έννοια, στην UBIOTEX στοιχηματίζουμε σε προϊόντα ποιότητας, ασφαλή, καθώς και στην καινοτομία. Εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να βελτιώσουμε την υπηρεσία που παρέχουμε στους πελάτες μας προσφέροντας το καλύτερο προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών και διευκολύνει την ζωή των επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα μας. Σήμερα, δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ισπανία, καθώς και σε άλλες αγορές όπως στην Γαλλία, Πορτογαλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία, Φινλανδία, στο Βέλγιο, σε μερικές χώρες της Αφρικής και στην Αυστραλία. Αναπτυσσόμαστε συνεχώς, αναζητώντας νέους αντιπροσώπους και εμπορικά σημεία.

  2. TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS

    Ισπανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TEJIDOS ELÁSTICOS LLOVERAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλσόν και κάλτσες, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, Καλσόν και κάλτσες, ορθωτικά μηχανήματα συγκράτησης, καλτσον θεραπειας, μπρασελε για τον αστραγαλο, επιγονατιδες, και ορθοπεδικοί επίδεσμοι. Έχει έδρα σε Canet De Mar-Barcelona, Ισπανία.

  3. DORTOMEDICAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία DORTOMEDICAL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, σκουτερ για ατομα με ειδικες αναγκες, τροχηλατες καρεκλες, και περιπατητηρες. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

  4. ORTOPEDIA EN LINEA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA EN LINEA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα μπαστουνια, ορθοπεδικα, και ανελκυστήρες για άτομα περιορισμένης κινητικότητας. Έχει έδρα σε Córdoba, Ισπανία.

  5. KALDEVI DISTRIBUIDORES

    Ισπανία

    Η εταιρεία KALDEVI DISTRIBUIDORES, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους στρωματα προφυλαξης απο τις κατακλισεις, ιατρικα κρεβατια για μασαζ, και οδοντιατρικες προθεσεις. Έχει έδρα σε Paiporta, Ισπανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ORTOPEDIA PLAZA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA PLAZA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπηρικές καρέκλες, περιπατητηρες, ορθοπεδικα μπαστουνια, και αρθρωτα ορθοπεδικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  2. AYUDAS TÉCNICAS IBIZA

    Ισπανία

    Η εταιρεία AYUDAS TÉCNICAS IBIZA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαση ορθοπεδικης συσκευης, αναπηρικες καρεκλες για ατομα με ειδικες αναγκες, κρεβατια για αναπηρους, και ενοικιαζονται δεκανικια. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  3. ORTOPEDIA JUAN BRAVO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA JUAN BRAVO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, καλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης, ορθοπεδικα βοηθηματα, και Αναπηρικές καρέκλες. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  4. ORTOPEDIA JUAN BRAVO MÁLAGA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA JUAN BRAVO MÁLAGA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Mijas, Ισπανία.

  5. CLÍNICA GLENA

    Ισπανία

    Η εταιρεία CLÍNICA GLENA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λειτουργικη επανορθωτικη αγωγη, και σωματικη θεραπεια. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  1. GERIALINE

    Ισπανία

    Η εταιρεία GERIALINE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές και εξοπλισμοί για άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, Έπιπλα οικιακής χρήσης, Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί, αρθρωτά κρεβάτια, ορθοπεδικα προϊοντα, και Έπιπλα οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Zaragoza, Ισπανία.

  2. KALDEVI

    Ισπανία

    Η εταιρεία KALDEVI, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικές διατάξεις, ορθοπεδικα ειδη, αναπηρικες καρεκλες για ατομα με ειδικες αναγκες, και αρθρωτα ορθοπεδικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Valencia, Ισπανία.

  1. UBIOTEX QUALITY LIFE

    Ισπανία

    Η εταιρεία UBIOTEX QUALITY LIFE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Alicante, Ισπανία.

  2. ORTECMO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTECMO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Granada (ciudad), Ισπανία.

  3. GEROOMEDIC QUERIDOSABUELOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία GEROOMEDIC QUERIDOSABUELOS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sagunto, Ισπανία.

  4. CUIDDO - ASEVIME S.L.

    Ισπανία

    Η εταιρεία CUIDDO - ASEVIME S.L., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας, βρεφικα καροτσια, εργοθεραπεια, και Συσκευές και εξοπλισμοί κινησιοθεραπείας. Έχει έδρα σε Getafe, Ισπανία.

  5. QUERALTÓ

    Ισπανία

    Η εταιρεία QUERALTÓ, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

  6. ORTOPEDIA SEVILLA

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA SEVILLA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικές διατάξεις, ορθοπεδικα ειδη, ορθοπεδικα, και ορθοπεδικη και τραυματολογια. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

  7. ORTOPEDIA FLORENCIO

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA FLORENCIO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Murcia, Ισπανία.

  8. RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L

    Ισπανία

    Η εταιρεία RECURSOS DE MOVILIDAD TECNICA S.L, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  1. APOYOS HUMANOS

    Ισπανία

    Η εταιρεία APOYOS HUMANOS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βοηθητικα ειδη για την τριτη ηλικια. Έχει έδρα σε Sevilla, Ισπανία.

  2. LA CLÍNICA EN CASA

    Ισπανία

    Η εταιρεία LA CLÍNICA EN CASA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Málaga, Ισπανία.

  3. VITALMEDIC SUMINISTROS

    Ισπανία

    Η εταιρεία VITALMEDIC SUMINISTROS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Santiago De Compostela, Ισπανία.

  4. MUNDO DEPENDENCIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία MUNDO DEPENDENCIA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχηλατες καρεκλες. Έχει έδρα σε Madrid, Ισπανία.

  5. ORTHOSPORTS

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTHOSPORTS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται ορθοπεδικες αναπηρικες καρεκλες. Έχει έδρα σε Valdemoro, Ισπανία.

  6. DRIVE MEDICAL ESPAÑA

    Ισπανία

    Η εταιρεία DRIVE MEDICAL ESPAÑA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχηλατες καρεκλες, περιπατητηρες, σκουτερ για ατομα με ειδικες αναγκες, και αρθρωτα ορθοπεδικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Humanes De Madrid, Ισπανία.

  7. MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN

    Ισπανία

    Η εταιρεία MANUFACTURAS ORTOPÉDICAS GAMBÍN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ορθοπεδικα, και ορθοπεδικοι κορσεδες. Έχει έδρα σε Barcelona, Ισπανία.

  8. ORTOPEDIA SANTA BARBARA SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ORTOPEDIA SANTA BARBARA SL, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ορθοπεδικά υποδήματα, ορθοπεδικα, ενοικιαση και πωληση ορθοπεδικων συσκευων και συσκευων επανορθωτικης αγωγης, Ορθοπεδικά υποδήματα, και αρθρωτα ορθοπεδικα κρεβατια. Έχει έδρα σε Molina De Segura, Ισπανία.

  9. TODOORTOPEDIA

    Ισπανία

    Η εταιρεία TODOORTOPEDIA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροχηλατες καρεκλες, και ορθοπεδικα. Έχει έδρα σε Santiago de Compostela, Ισπανία.

  10. ABUELO ACTUAL

    Ισπανία

    Η εταιρεία ABUELO ACTUAL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές, όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bilbao, Ισπανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ορθοπεδική και κινησιοθεραπεία - συσκευές- όργανα και εξοπλισμοί - Ισπανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

70 Επιχειρήσεις