• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Ηνωμένο ΒασίλειοΒορειοανατολική περιοχή
  1. WEYFRINGE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία WEYFRINGE LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ετικέτες - είδη χαρτικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Redcar, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. HARLOW PRINTING LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία HARLOW PRINTING LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε South Shields, Ηνωμένο Βασίλειο.

  3. EDWARD THOMPSON (PRINTERS) LIMITED

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία EDWARD THOMPSON (PRINTERS) LIMITED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Sunderland, Ηνωμένο Βασίλειο.

  4. CONNOISSEUR CRAFTS

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία CONNOISSEUR CRAFTS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Hartlepool, Ηνωμένο Βασίλειο.