• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. VIRTUAL MARKET LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και πιο συγκεκριμένα στο εξής : α) Υποδεικνύει η βρίσκει πελάτες β) Αναλαμβάνουμε την υπογραφή όλων των συμβάσεων πώλησης με τους πελάτες την διεκπεραίωση κάθε επιχειρηματικής συναλλαγής με τους πελάτες την συγκέντρωση των συμβάσεων, των προσφορών και όλων εκείνων των απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της πώλησης και την διασφάλιση της είσπραξης από τον πελάτη, Για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες της επιχείρησης μας προς την εταιρία σας, η εταιρία σας θα έχει μια και μόνο υποχρέωση, να μας καταβάλλει την προμήθεια που έχει συμφωνηθεί και υπογραφή μεταξύ μας με το Συμφωνητικό Συνεργασίας.Εφόσον συνεργαστούμε η επιχείρησή μας θα δημιουργήσει για εσάς ένα εμπορικό δίκτυο πελατών.

  2. BECC

    Ελλάδα

    Εξειδικευόμαστε στην προώθηση, ανάπτυξη και διαχείρηση της εξαγωγικής δραστηριότητας που επιθυμεί να αναπτύξει κάθε βιομηχανική εταιρία.Σχεδιάζουμε και εκτελούμε εξαγωγικό πρόγραμμα marketingΤροποποιούμε υπάρχοντα και σχεδιάζουμε νέα βιομηχανικά προϊόνταΠροσφέρουμε νομικές συμβουλές

  3. EXAGON

    Ελλάδα

    Η εταιρεία Exagon εξάγει ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα στον κλάδο της διατροφής. Χαρακτηριζόμαστε απο το έντονο πάθος για την δουλειά μας και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Η εμπορία μας περιλαμβάνει λάδι, κρασί, φρούτα, λαχανικά και φέτα.

  4. ATTICTRADE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ATTICTRADE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Metamorfosi, Ελλάδα.

  5. G11/GRW GLOBAL GREEK AGENCY

    Ελλάδα

    Η εταιρεία G11/GRW GLOBAL GREEK AGENCY, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός, δανεια για επιχειρησεις, χορηγουμενα απο εταιρειες χρηματοδοτησης, και Οικοδομή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNION OF GREEK WHOLESALERS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία UNION OF GREEK WHOLESALERS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καλλυντικα προϊοντα και προϊοντα ομορφιας και υγιεινης, και προϊοντα οικιακης καθαριοτητας. Έχει έδρα σε Veria, Ελλάδα.

  2. STERN - FOOD IMPORT / EXPORT

    Ελλάδα

    Η εταιρεία STERN - FOOD IMPORT / EXPORT, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  3. ITALCOMMERCIALE DI LUIGI GUGLIOTTA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ITALCOMMERCIALE DI LUIGI GUGLIOTTA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορία φρέσκων θαλασσινών προϊόντων. Έχει έδρα σε Patrasso, Ελλάδα.

  4. PETROS FRAGKOGIANNIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PETROS FRAGKOGIANNIS, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κουρτινες συσκοτισης. Έχει έδρα σε Korydallos, Ελλάδα.

  5. PARFIMO.GR

    Ελλάδα

    Η εταιρεία PARFIMO.GR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Καλλυντικά, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, και δημιουργία ιστότοπων πώλησης online. Έχει έδρα σε Αθηνα, Ελλάδα.

  1. VIOTREND

    Ελλάδα

    Η εταιρεία VIOTREND, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια, και ελληνικη κουζινα. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  2. IMS GREECE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IMS GREECE, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαμετακομιστής τελωνείου. Έχει έδρα σε ARGOS, Ελλάδα.

  1. NIPHEL SERVICES GEORGE NOULIKAS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία NIPHEL SERVICES GEORGE NOULIKAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Panorama, Thessaloniki, Ελλάδα.

  2. NIKOLAKOPOULOS KONSTANTINOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία NIKOLAKOPOULOS KONSTANTINOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Kaisariani, Ελλάδα.

  3. KONST KOUTSOUFLAKIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία KONST KOUTSOUFLAKIS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  4. FRANTZOLAKIS JOHN

    Ελλάδα

    Η εταιρεία FRANTZOLAKIS JOHN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Petroupoli, Ελλάδα.

  5. ELFIN KRISTINA GOTSOPOULOU

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELFIN KRISTINA GOTSOPOULOU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες. Έχει έδρα σε Patra, Ελλάδα.

  6. FA COSMIMA AVLONITIS C.

    Ελλάδα

  7. DIMITRIADIS D. & CO O.E. STORACT

    Ελλάδα

  8. V & P GEORGIADIS O E

    Ελλάδα

  1. GRANDE X ALEXANDER LIANIS

    Ελλάδα

  2. MANASSIDIS ELIAS

    Ελλάδα

  3. PAPAZOGLOU SOFRONIOS

    Ελλάδα

  4. BALASKAS ATHANASSIOS A. OSCAR HELLAS

    Ελλάδα

  5. P CHRISTODOULIDIS BROS S A I C

    Ελλάδα

  6. GRISTIREN LIMITED

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

  7. MILIS FRUIT NUT NURSERY

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η Milis Nurseries εξειδικεύεται στην παραγωγή και στο εμπόριο οπωροφόρων φυτών και καρποφόρων φυτών. Μέσα στην δεκαετία του 60, ο Konstantinos Milis, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των ελληνικών δέντρων για υγιεινό αναπαραγωγικό υλικό, χρησιμοποιεί τις παλιές γνωστές πρακτικές της περιοχής και, σε συνεργασία με γεωπόνους, ξεκινά την δημιουργία του πρώτου οπωροπευτικού φυτωρίου (ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, αμύγδαλα, καρύδια κ.λπ.).Μερικά χρόνια αργότερα, ο γιος τους και τωρινός ιδιοκτήτης, Vassilios Milis, αναλαμβάνει την διοίκηση της επιχείρισης και εμπλουτίζει την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, θεμάτων και ποικιλιών. Σε συνεργασία με εγχώρια και ευρωπαϊκά ινστιτούτα και πανεπιστήμια, αναπτύξαμε δέντρα ικανά να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των παραγωγών ενώ φροντίζουμε για την τήρηση των υψηλών προτύπων ποιότητας για τα οπωροφόρα μας δέντρα.Ταυτόχρονα, επενδύσαμε στους ανθρώπινους πόρους με αγρονόμους στοχεύοντας την υπηρεσία μετά την πώληση. Σε συνεργασία με τον αγρότη, παρέχοντας γνώσεις σε θέματα καλλιέργειας όποτε χρειάζεται (προστασία φυτών, λίπανση, αναπαραγωγή κ.λπ) σεβόμενοι τις σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις. Επειδή η επιχείρηση είναι ευρέως γνωστή στην ευρωπαϊκή αγορά, λαμβάνει αυξανόμενο όγκο πληροφοριών και νέες ποικιλίες. Πολυετή πείρα και συνεχή έρευνα μας έδωσαν την δυνατότητα να υιοθετήσουμε νέες τεχνολογίες, συμμετέχοντας συνεπώς σε μεγαλύτερα έργα, ακόμα και στο εξωτερικό, και συμμετέχουμε σε όλα τα στάδια από την φύτευση μέχρι την αποκομιδή. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  8. VARVARESOS FRESHNES

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Στην VARVARESOS freshNES συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και προμηθευτές φρέσκων φρούτων και λαχανικών από όλα τα μέρη της γης. Βασιζόμενοι στο τεράστιο δίκτυο συνεργατών μας, καταφέρνουμε να προμηθεύουμε τους πελάτες μας και τελικούς καταναλωτές με μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών προϊόντων. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας, βασιζόμενο στις αρχές του εμπορίου, είναι η δυνατότητα να εισάγουμε οποιοδήποτε φρούτο ή λαχανικό, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε άριστη ποιότητα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

  9. GP EXPORT LINE

    Ελλάδα

  10. NOVELTY TRADE

    Ελλάδα

    Εξάγοντας… Εύκολα και απλά. Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα. Γιατί πιστεύουμε στην αξία τους και την απήχηση τους στις διεθνείς αγορές. Εισάγοντας στην Ελλάδα. Σας ανοίγουμε μια νέα αγορά. Εμείς καλύπτουμε τα διαδικαστικά. Εσείς παρέχετε τα προϊόντα.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες - Ελλάδα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

40 Επιχειρήσεις