• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. PHOTOBOOTHFUN.GR

    Ελλάδα

    Τι είναι το Mirror Photo Booth Το photoboothfun είναι η νέα συναρπαστική μόδα στο τομέα της φωτογράφισης. Περιλαμβάνει ένα photobooth, μέσα σε ένα μαγικό καθρέπτη. Πού απευθύνεται °ΗΛΙΚΙΕΣ Το Photobooth απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και εξασφαλίζει μία αναμνηστική φωτογραφία στο δευτερόλεπτο σε οποιονδήποτε καλεσμένο θέλει να φωτογραφηθεί. °ΣΕ ΕΣΑΣ Το Photobooth απευθύνεται σε εσάς, που θέλετε να απογειώσετε τον γάμο, την βάπτισή σας ή την εταιρική σας εκδήλωση. Γίνεται το επίκεντρο του event σε εγκαίνια καταστημάτων, γαμήλια πάρτυ, παιδότοπους, γενέθλια και σχολικούς χορούς. °ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ Δώστε την ευκαιρία στους καλεσμένους σας να εκτοξεύσουν τη διάθεσή τους, να φωτογραφηθούν με το photobooth της Photoboothfun και να συμμετάσχουν σε ένα απόλυτα πετυχημένο event. Το MIRROR PHOTOBOOTH μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τη διακόσμηση ή το θέμα του event σας. Τα μηχανήματα της Photoboothfun προσφέρουν την τέλεια ανάλυση και επεξεργασία σε διάφορα concept κλασσικά και ασπρόμαυρα με απίθανα ψηφιακά emojis και live props

  2. 3ME SIGN EPE

    Ελλάδα

    Στην 3me θα βρεις εξοπλισμό & υλικά θερμομεταφοράς, πρέσες θερμομεταφοράς, εκτυπωτές & αναλώσιμα DTF, μελάνια & μηχανήματα μεταξοτυπίας στις καλύτερες τιμές χονδρικής της αγοράς. Στην γκάμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται από μηχανήματα και υλικά για sublimation, μεταξοτυπία, ταμπονογραφία, επιγραφές, ψηφιακή εκτύπωση, laser, CNC router, χαρακτικά, υλικά θερμομεταφοράς ως μεταλλικά εξαρτήματα και άλλα αναλώσιμα.

  3. SHENA CORRUGATING SOLUTIONS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην εμπορεία μηχανημάτων και ανταλλακτικών για την παραγωγη κυμματοειδούς χαρτονιού.Με 20ετη πείρα στο χώρο και υπευθυνότητα και σεβασμό στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας παρέχουμε έξυπνες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα αναλώσιμων ειδών και μηχανημάτων, ώστε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της γραμμής παραγωγης!

  4. ATLAS DIGITAL A.E.

    Ελλάδα

    Εμπόριο Μηχανηματων Ψηφιακης Εκτυπωσης, CNC, Laser, Router.Η Atlas Digital ασχολείται με το εμπόριο μηχανημάτων και αναλωσίμων του χώρου της Οπτικής Επικοινωνίας, στις χώρες της Βαλκανικής. (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Αλβανία και Ρουμανία) Οικοι που αντιπροσωπεύει: Roland, Universal Laser Systems, MultiCam.

  5. IDEASFACTORY.GR

    Ελλάδα

    Η εταιρεία IDEASFACTORY.GR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φεϊγ βολαν - εκτυπωσεις, διαφημιστικες προσπεκτους, και υποστηριξη πληρωματος. Έχει έδρα σε Moschato, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STEFI MACHINES

    Ελλάδα

    Η εταιρεία STEFI MACHINES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Χαρτί -μηχανήματα κατασκευής, Κοπή χάρτου - μηχανήματα και εξοπλισμοί, χαρτοκοπτικα, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aspropyrgos, Ελλάδα.

  2. CAVOMIT

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CAVOMIT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιχρυσωση με φυλλα χρυσου, και μηχανηματα κοπης και ψαλιδισμου χαρτιου και χαρτονιου. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.