• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές

Αποτελέσματα για

Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές - Ελλάδα

Ελλάδα
  1. GRISTIREN LIMITED

    Ελλάδα

    Verified by europages badge

    Η Gristiren Ltd είναι ένας κορυφαίος παραγωγός πεντανόστιμων και υγιεινών υποκατάστατων τυριού και τυροκομικών προϊόντων vegan από την Ελλάδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις βέλτιστες λύσεις για επιχειρήσεις λιανικής και τροφοδοσίας προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών των πελατών μας. Τα δικά μας υποκατάστατα προϊόντα τυριού και προϊόντα τυριού vegan παράγονται από τα εκλεκτότερα φυτικά συστατικά, όπως σόγια, καρύδια και σιτηρά και δεν περιέχουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λακτόζη και άλλα ζωικά προϊόντα. Δεσμευόμαστε για τη διάθεση προϊόντων που όχι μόνο είναι εξαιρετικά νόστιμα, αλλά είναι και υγιεινά και οικολογικά. Τα προϊόντα μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων μπλοκ, φετών και τριμμάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφόρων εφαρμογών. Εάν χρειάζεστε τα προϊόντα μας για το δικό σας εστιατόριο, την καφετέρια ή για λιανικές πωλήσεις, διαθέτουμε το σωστό μέγεθος συσκευασίας για εσάς. Στην Gristiren Ltd, είμαστε υπερήφανοι για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονη τεχνολογία και εξοπλισμό προκειμένου να τηρούνται τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας για τα προϊόντα μας. Διαθέτουμε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας ώστε να διασφαλίζεται ότι κάθε προϊόν που εγκαταλείπει τις εγκαταστάσεις μας πληροί τα αυστηρά πρότυπα γεύσης, υφής και ποιότητας. Είτε είστε επιχείρηση λιανικής είτε επιχείρηση τροφοδοσίας, διαθέτουμε το σωστό προϊόν και μέγεθος συσκευασίας για την κάλυψη των αναγκών σας. Επιλέξτε μας για τα βέλτιστης γεύσης, υψηλής ποιότητας και οικολογικά υποκατάστατα τυριού και τυροκομικά τυριού vegan.

  2. IMPEXPORT

    Ελλάδα

    Χονδρικό Εμπόριο, Εισαγωγές προιόντων απο όλο τον Κόσμο. Με εμπειρία 20 ετών και αποκλειστικές αντιπροσωπείες μεγάλων κατασκευαστών, προμηθεύουμε τους πελάτες μας με βασικά προιόντα διατροφής. Με ιδιόκτητο συσκευαστήριο στη Αίγυπτο η ποιότητα και οι τιμές μας είναι πλήρως ανταγωνιστικές.

  3. GAIA GREEK

    Ελλάδα

    Στην GAIA GREEΚ, με έδρα το Κιάτο Κορινθίας, παράγουμε και εμπορευόμαστε παραδοσιακά ζυμαρικά, επώνυμα και με ιδιωτική ετικέττα. Ηδη απο το 2012, παράγουμε ζυμαρικά ειδικών παραγγελιών για " delikatessen ", " gourmet " εστιατόρια, κέτερινγκ, συνέδρια σε ξενοδοχεία και διάφορες άλλες εκδηλώσεις. Τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται από μικρά οικογενειακά εργαστήρια του Νομού Κορινθίας, από αγνά ντόπια υλικά, όπως κατσικίσιο γάλα απευθείας από κοπάδια ελευθέρας βοσκής, φρέσκα αυγά από μονάδες ελεγμένης διατροφής , φυσικά σιμιγδάλι και αλεύρι από σκληρά σιτάρια της Πελοποννήσου, αλεύρι απο όσπρια , πολτό φρέσκων λαχανικών και μείγματα υπερτροφών. Η ημερήσια παραγωγική μας δυναμικότητα ανέρχεται στα 1500 κιλά. Στόχος μας είναι η προώθηση προϊόντων ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας. Μέλημά μας είναι η μεγάλυτερη δυνατή ικανοποίηση των πελατών μας με σεβασμό στις γευστικές προτιμήσεις τους. Δέσμευσή μας είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία που να βασίζεται στον επαγγελματισμό και στην αξιοπιστία. Όραμά μας είναι η μέθεξη στο χρυσάφι της ελληνικής γης ( Gaia Greek ) που φέρνει στο πιάτο τη μεσογειακή διατροφική κουλτούρα.

  4. GP EXPORT LINE

    Ελλάδα

  5. HELLENICROP

    Ελλάδα

    Η Hellenicrop είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο των εξαγωγών ελληνικών τροφίμων ποιότητας, σε όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι η προώθηση και η καταξίωση των Ελληνικών ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας στο παγκόσμιο κοινό.Η Hellenicrop αποτελείται από άτομα με εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, των διαπροσωπικών επαφών, των εξαγωγών, του μάρκετινγκ και της πληροφορικής τεχνολογίας , χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προώθησης, διακίνησης και καταξίωσης των προϊόντων διεθνώς.Επεκτείνουμε το δίκτυο προμηθευτών μας σε τυποποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Βασιλικό Πολτό, Γύρη , Μαρμελάδες και Γλυκίσματα απ' όλη την Ελλάδα. Το δυναμικό δίκτυο προμηθευτών μας επεκτείνεται διαρκώς και σε νέους τύπους προϊόντων με βάση τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ESPEROS KOIN.S.EP. AGRITOURISM

    Ελλάδα

    Ελαιόλαδο βιολογικό Κρήτης, Μέλι θυμαρίσιο Σφακιά Κρήτης, Κρασί, Τσικουδιά και άλλα προϊόντα και βότανα από την Κρήτη, όλα παραγωγής μας.Επισης ενοικιάζονται ελαιόδεντρα με τον χρόνο, ο κάθε ένας μπορεί να ενοικιάσει το ελαιόδεντρο του που θα του αποφέρει τουλάχιστον 1 τενεκέ 17 λίτρων βιολογικό ελαιόλαδο.

  2. MACOLIVE SA

    Ελλάδα

    Η εταιρια μας δραστηριοποιειται στο χωρο της εμποριας και επεξεργασιας επιτραπεζιων ελιων και διαφορων αγροτικων προϊοντων (τοματακι λιαστο, πιπεριες, μανιταρια κα).Ειναι πιστοποιημενη κατα iso : 22000 και iso : 22005.Εκτος απο την εμπορια αναλαμβανει και την επεξεργασια αγροτικων προϊοντων για αλλες βιομηχανιες τροφιμων του κλαδου μας (φασον-facon).

  3. TOUTOUDAKIS GALANAKIS SOTIRIADIS O.E.

    Ελλάδα

    Η foodsngoods είναι μία νέα εταιρία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης και κύρια δραστηριότητα μας είναι αυτή τη στιγμή η εμπορία - διανομή οίνου σε τοπικές επιχειρήσεις εστίασης ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το οποίο είναι σε δοκιμαστική λειτουργία στην διεύθυνση (http: //www.foodsngoods.com) και στο οποίο προωθούμε ποιοτικά κρητικά προτίστως και ποιοτικά ελληνικα προϊόντα δευτερευόντως

  4. N. & P. GROUP

    Ελλάδα

    Extra Virgin Olive Oil A real fruit juice made exclusively from olives, our 100% natural Extra Virgin Olive Oil belongs to the highest quality category in the industry.

  5. AIVA GROUP HELLAS LTD

    Ελλάδα

    Χονδρικό εμπόριο - Εισαγωγές - Εξαγωγές ξηρών καρπών - αποξηραμένων φρούτων και σνακ.

  1. AMALTHEIA FOODS

    Ελλάδα

    Η Αμάλθεια είναι μια Κερκυραϊκή εταιρεία με κύριο πεδίο δράσης της την εμπορία και διανομή τροφίμων. Επίσης εμπορεύεται επαγγελματικό εξοπλισμό και είδη καθαρισμού, όπως επαγγελματικά απορρυπαντικά.

  2. VASSILAGAS S.A. SUPERMARKETS

    Ελλάδα

    Σούπερμάρκετ Τροφίμων Λιανικής Αλυσίδα Καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Εισαγωγές Τροφίμων και μη Τροφίμων , όπως απορρυπαντικά, καλλυντικά, είδη οικοιακής χρήσης.

  1. HELLENIC LAND

    Ελλάδα

    Εμπορία - Εξαγωγές τροφίμων (ελαιόλαδο, κρασί, μέλι, ελιές, κλπ)

  2. EPICUREAN G.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EPICUREAN G.P., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  3. GREEK SOIL'S CHOISES

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREEK SOIL'S CHOISES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκλεκτά προϊόντα delicatessen. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  4. ATI LAZARINA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ATI LAZARINA, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σαλτσες, τροφιμα, συμπυκνωμένος χυμός τομάτας, και παρασκευασματα με τοματες. Έχει έδρα σε Καρδίτσα, Ελλάδα.

  5. XOCOMMERCETEAM

    Ελλάδα

    Η εταιρεία XOCOMMERCETEAM, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μικρα τυρια, Αγροτικά προϊόντα, και εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Kozani, Ελλάδα.

  6. SP TRADE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία SP TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καβουρντισμενος καφες και συναφη ειδη χονδρικης, και χονδρικη πωληση τροφιμων. Έχει έδρα σε Greece, Ελλάδα.

  7. K&P ENTERPRISES LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία K&P ENTERPRISES LTD, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξτρα παρθενο ελαιολαδο. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  8. ZISSIS PISPIRIKOS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ZISSIS PISPIRIKOS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μαυρες ελιες. Έχει έδρα σε Larissa, Ελλάδα.

  1. BLACK TREASURE

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BLACK TREASURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Piraeus, Ελλάδα.

  2. AGORA SPARTATRADE PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία AGORA SPARTATRADE PC, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Athens, Ελλάδα.

  3. GR OLYMPIC DELI LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GR OLYMPIC DELI LTD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελαια. Έχει έδρα σε Gerakas Attikis, Ελλάδα.

  4. GREAT LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GREAT LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Voula, Ελλάδα.

  5. EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  6. BASTAS LTD

    Ελλάδα

    Η εταιρεία BASTAS LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Gerakas, Ελλάδα.

  7. DANIFRUITS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία DANIFRUITS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  8. RHODIA HELLAS S.A.

    Ελλάδα