• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

ΕλλάδαΘεσσαλονίκη και ανατολική και κεντρική Μακεδονία
  1. ROTAGLASS

    Ελλάδα

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ-ΓΥΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ-ΚΑΠΑΚΙΑ-ΒΑΖΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙ-ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1992 η οποία έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γυάλινων βάζων και φιαλών. Στον τομέα των μεταλλικών πωμάτων είμαστε η μοναδική εταιρία που παράγει πώματα μισής στροφής Τουιστ οφ κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, επιλεγμένες πρώτες ύλες, σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κάτω από τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο. Εκτυπωμένα με ειδικών προδιαγραφών βερνίκια και λάκες, και με άριστα χρώματα που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες συσκευασίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας για χρήση τροφίμων 9001 (κατάλληλα για συσκευασία βιολογικών προϊόντων).

  2. FRESH FRUIT CENTER

    Ελλάδα

    Η Fresh Fruit Center είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών και εφοδιάζει τις αγορές με φρούτα και λαχανικά.Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, και την συσκευασία . Ροδάκινα, νεκταρίνια, Βερύκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα, μήλα, σταφύλια.

  3. AR-KO PRODUCTION

    Ελλάδα

    Εισαγωγές-Εξαγωγές. φέτα τυρί, ελαιόλαδο, ελιές, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά, σακούλες, πέλλετ

  4. TSIATSMAS FRUITS PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία TSIATSMAS FRUITS PC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Packing house, και Fresh fruit trading. Έχει έδρα σε Alexandria, Ελλάδα.

  5. POINTUP M. I.K.E.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία POINTUP M. I.K.E., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NATURA VITA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία NATURA VITA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kordelio, Thessaloniki, Ελλάδα.

  2. EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL

    Ελλάδα

    Η εταιρεία EVRENIADIS A. & CO. MONATRE INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, και Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Thessaloniki, Ελλάδα.

  3. CHATZIGIANNI ATHINA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CHATZIGIANNI ATHINA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Edessa, Ελλάδα.

  4. FALKON F. MANTZOUKIS & CO.

    Ελλάδα

  5. VLACHOS GEORGE L.T.D. GEORGE VLACHOS

    Ελλάδα