• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία - Έμπορος Χονδρικής - Ελλάδα

ΕλλάδαΈμπορος χονδρικής
  1. 3F EYAGG & ANT FASOYLETOS OE

    Ελλάδα

    Η επιχείρηση μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και ασχολείται με το εμπόριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών.Βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, σε χώρο 2000 τ μ .Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με άριστης ποιότητας προϊόντα, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαθέτουμε πιστοποίηση και συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές.Τα προϊόντα μας διακινούνται σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, πλοία και εστιατόρια, ενώ εξάγονται και στο εξωτερικό .Πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας και απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι γνωρίζουν και αναζητούν την κορυφαία ποιότητα και γεύση των Κρητικών προϊόντων.Στον κατάλογο των προϊόντων μας βρίσκονται όλα τα λαχανικά και φρούτα που παράγονται στην Κρήτη, με μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθια, ενώ στα φρούτα πρωταγωνιστούν το καρπούζι, πεπόνι, πορτοκάλι και η μπανάνα Άρβης. Με τιμές πάντα ανταγωνιστικές και με στόχο μας την άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο της εμπορίας φρούτων και λαχανικών και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας, χτίζοντας όπως πάντα σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

  2. ROTAGLASS

    Ελλάδα

    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΜΠΟΡΙΑ-ΓΥΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑ-ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ-ΚΑΠΑΚΙΑ-ΒΑΖΑ ΓΙΑ ΜΕΛΙ-ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1992 η οποία έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γυάλινων βάζων και φιαλών. Στον τομέα των μεταλλικών πωμάτων είμαστε η μοναδική εταιρία που παράγει πώματα μισής στροφής Τουιστ οφ κατασκευασμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, επιλεγμένες πρώτες ύλες, σύμφωνα με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κάτω από τον συνεχή ποιοτικό έλεγχο. Εκτυπωμένα με ειδικών προδιαγραφών βερνίκια και λάκες, και με άριστα χρώματα που εξασφαλίζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες συσκευασίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται με πιστοποιητικό καταλληλότητας για χρήση τροφίμων 9001 (κατάλληλα για συσκευασία βιολογικών προϊόντων).

  3. VARVITSIOTIS E. GEORGIOS SINGLE MEMBER P.C

    Ελλάδα

    Αγαπητέ κύριε/κυρία  Θα ήθελα να σας συστήσω την εταιρεία μας Κορινθιακή Oξοποι'ί'α. Η επιχείρηση μας KORINTHIAKI VINEGAR λειτουργεί στο Ζευγολατιό Κορινθίας, Δραστηριοποιείται στο χώρο της οξοποιίας από το 1989. Παράγει ξύδι άριστης ποιότητας από εκλεκτά κρασιά από τους ονομαστούς αμπελώνες της Κορινθίας, βαλσάμικο, βαλσάμικο με γεύσεις,  κρέμα βαλσάμικου και κρέμα βαλσάμικου με γεύσεις, πετιμέζι και lemon dressing. Παρέχουμε μόνο τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα στην αγορά όπως επίσης και 5 από τους κωδικούς μας δεν κυκλοφορούν στην αγορά από άλλες εταιρείες : valsamo cream με καραμέλα και valsamo cream με κάστανο.. όπως και τα είδη : ξύδι με σκόρδο, ξύδι με δεντρολίβανο και ξύδι με καυτερή πιπεριά.. Η κύρια δραστηριότητά μας συνίστατο τα προηγούμενα χρόνια στην εξαγωγή ξυδιού. Από το 2016 δημιουργήσαμε την νέα μας σειρά MrSef με στόχο την εξυπηρέτηση της εγχώριας και εξωτερικής αγοράς. Για οποιαδήποτε απορία , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την προσοχή σας.

  4. GRCCIS

    Ελλάδα

    Η εταιρεία «Ελληνική Εταιρεία Εμπορικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών» δραστηριοποιείται στην αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών. Αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που σηματοδοτεί το οικονομικό περιβάλλον και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πρόκειται για μια συνεργασία έμπειρων επαγγελματιών με χρόνια εξειδίκευσης ο καθένας στην ειδικότητα του και συγκεκριμένα η εταιρεία μας απαρτίζεται από μηχανικούς, λογιστές, δικηγόρους, μεσίτες και οικονομολόγους, με σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο των εταιρειών όσο και ιδιωτών οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα. Συνδυάζουμε τη γνώση της αγοράς με σημαντική τεχνογνωσία, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή κάθε ιδιώτη και στοχεύοντας στην ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας. Η δυναμικότητα, η ευελιξία και η πίστη στις ανθρώπινες αξίες αποτελούν πλεονεκτήματα της εταιρείας μας. Πελάτες μας είναι επιχειρήσεις και ιδιώτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα και εμείς καλούμαστε να τους παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές και λύσεις.

  5. SMALL GREEK PRODUCERS

    Ελλάδα

    Η Πρωτοβουλία των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών είναι μια ομάδα παραγωγών που πληρούν καθορισμένες προδιαγραφές και παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές και χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NOVELTY TRADE

    Ελλάδα

    Εξάγοντας… Εύκολα και απλά. Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα. Γιατί πιστεύουμε στην αξία τους και την απήχηση τους στις διεθνείς αγορές. Εισάγοντας στην Ελλάδα. Σας ανοίγουμε μια νέα αγορά. Εμείς καλύπτουμε τα διαδικαστικά. Εσείς παρέχετε τα προϊόντα.

  2. FRESH FRUIT CENTER

    Ελλάδα

    Η Fresh Fruit Center είναι μια πολυλειτουργική εταιρεία φρούτων και λαχανικών και εφοδιάζει τις αγορές με φρούτα και λαχανικά.Η ευελιξία της εταιρείας της επιτρέπει να ελέγξει πλήρως την παραγωγή και το εμπόριο των προϊόντων σε όλα τα βασικά της στάδια : από την καλλιέργεια ως την συγκομιδή, συμπεριλαμβανομένου τη διαλογή, την αποθήκευση, και την συσκευασία . Ροδάκινα, νεκταρίνια, Βερύκοκα, κεράσια, δαμάσκηνα, μήλα, σταφύλια.

  3. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

    Ελλάδα

    Εισαγωγες εξαγωγες σε πατατες΄- κρεμυδια- καρπουζια- σκορδα. Πωληση χονδρικη -λιανικη εδρα στην κεντρικη λαχαναγορα ρεντη σ 46-48

  4. AR-KO PRODUCTION

    Ελλάδα

    Εισαγωγές-Εξαγωγές. φέτα τυρί, ελαιόλαδο, ελιές, σαλάτες, φρούτα, λαχανικά, σακούλες, πέλλετ

  5. EPIDAVROS FRUITS S.A.

    Ελλάδα

    Συσκευάζουμε Φρέσκα εσπεριδοείδη σε άριστη ποιότητα και για όλη τη διάρκεια του έτους. Τα προιόντα μας είναι πορτοκάλια , μανταρίνια και καρπούζια.

  1. ELEOFARM P.C.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELEOFARM P.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και Αποστακτήρας λεβάντας ΠΟΠ. Έχει έδρα σε Chania/crete, Ελλάδα.

  2. GEORGIADIS BROS G.P.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία GEORGIADIS BROS G.P., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακτινιδια. Έχει έδρα σε Chrisochori, Ελλάδα.

  1. MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING

    Ελλάδα

    Η εταιρεία MEETERRA NATURE INSPIRED LIVING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομματακια αμυγδαλου, ξηροι καρποι, και φουντουκι βουτηρο, βουτηρο. Έχει έδρα σε Athina, Ελλάδα.

  2. TSIATSMAS FRUITS PC

    Ελλάδα

    Η εταιρεία TSIATSMAS FRUITS PC, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Packing house, και Fresh fruit trading. Έχει έδρα σε Alexandria, Ελλάδα.

  3. UNION OF AGRIC COOP OF AIGIALEIA ACHAIA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία UNION OF AGRIC COOP OF AIGIALEIA ACHAIA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Achaia, Ελλάδα.

  4. CHATZIGIANNI ATHINA

    Ελλάδα

    Η εταιρεία CHATZIGIANNI ATHINA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Edessa, Ελλάδα.

  5. SPANOS SPYRIDON SPAN SPIR

    Ελλάδα

  6. ZACHARIADAKIS G. CO

    Ελλάδα