• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΕλβετίαΜέση Χώρα (Μίτελαντ)
  1. HITECH AG

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HITECH AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Selzach, Ελβετία.

  2. NIESENPRINT SIMON KEHRLI

    Ελβετία

    Η εταιρεία NIESENPRINT SIMON KEHRLI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές. Έχει έδρα σε Zollikofen, Ελβετία.

  3. HEIDELBERG SCHWEIZ AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HEIDELBERG SCHWEIZ AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Bern, Ελβετία.

  4. VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Ostermundigen, Ελβετία.

  5. SCHMID MACHINES S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία SCHMID MACHINES S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Courtelary, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STÜDELI STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία STÜDELI STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Solothurn, Ελβετία.

  2. PROBST

    Ελβετία

    Η εταιρεία PROBST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Biel/bienne, Ελβετία.

  3. POLYTYPE S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία POLYTYPE S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση (σταμπάρισμα) πλαστικών - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας, και Χαρτί - μηχανές επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Fribourg, Ελβετία.

  4. DEMOTEC S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία DEMOTEC S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Porrentruy, Ελβετία.

  5. RUPRECHT IMMOBILIEN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία RUPRECHT IMMOBILIEN AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, και Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Krauchthal, Ελβετία.

  1. GRÜNIG-INTERSCREEN AG

    Ελβετία

  2. PPP INTERNATIONAL AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία PPP INTERNATIONAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Grünen, Ελβετία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

12 Επιχειρήσεις