• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΕλβετίαΒορειοδυτική περιοχή
  1. PRINTZIP GMBH

    Ελβετία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PRINTZIP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Würenlos, Ελβετία.

  2. MÜLLER MARTINI AG

    Ελβετία

    Ως πρωτοπόρος της βιομηχανίας γραφιστικής, η Müller Martini είναι παγκοσμίως γνωστή για τα κορυφαίας ποιότητας συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης. Είναι μια ανεξάρτητη οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται διεθνώς και η οποία διακρίνει νωρίς τις τάσεις της αγοράς – και αυτό από την ίδρυσή της το 1946. Τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα είναι σήμερα στην Müller Martini η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής Finishing 4.0 προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις για τη μετεπεξεργασία ψηφιακής και όφσετ εκτύπωσης. Περισσότεροι από 1400 εργαζόμενοι της Müller Martini βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό σας. Δηλώνουμε παρόν σε όλες τις σημαντικές αγορές με ιδιόκτητες εταιρείες πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών. Οι τεχνικά πεπειραμένοι επαγγελματίες πωλητές και τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι. Müller Martini σημαίνει: Ανεξαρτησία ως οικογενειακή επιχείρηση, τεχνογνωσία της γραφιστικής αλυσίδας προστιθέμενης αξίας, ελβετικές καινοτομίες και τέχνη της μηχανολογίας, υψηλή εξειδίκευση στην παροχή λύσεων και συστημάτων.

  3. QUALIROLL GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία QUALIROLL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών. Έχει έδρα σε Auw, Ελβετία.

  4. PROBOOK-TECH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία PROBOOK-TECH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

  5. AIRDOT PRINTING BLANKETS

    Ελβετία

    Η εταιρεία AIRDOT PRINTING BLANKETS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτυπωσεις οφσετ. Έχει έδρα σε Zuzgen, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BANDSCHAPP-VERLAG AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BANDSCHAPP-VERLAG AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές, Χάρτες και σχέδια, Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές, και Χάρτες και σχέδια. Έχει έδρα σε Rupperswil, Ελβετία.

  2. MULLER MARTINI VERSAND-SYSTEME AG

    Ελβετία

  3. MARK ANDY AG

    Ελβετία

  4. NOVUM GRAPHICS GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία NOVUM GRAPHICS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Olsberg, Ελβετία.

  5. CARTUB AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία CARTUB AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, και Εισαγωγές- εξαγωγές - ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις