• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΕλβετίαΕκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί
  1. ST DRUCKSYSTEME

    Ελβετία

    Η εταιρεία ST DRUCKSYSTEME, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Schaffhausen, Ελβετία.

  2. SCHMID MACHINES S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία SCHMID MACHINES S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Courtelary, Ελβετία.

  3. BAUMGARTNER TRADING AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία BAUMGARTNER TRADING AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rümlang, Ελβετία.

  4. STÜDELI STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία STÜDELI STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Solothurn, Ελβετία.

  5. RM-PRINT GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία RM-PRINT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Diessenhofen, Ελβετία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TIMBROSHOP SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία TIMBROSHOP SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Genève, Ελβετία.

  2. TIMBREX STAMP FACTORY SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία TIMBREX STAMP FACTORY SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Thônex, Ελβετία.

  3. PROBOOK-TECH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία PROBOOK-TECH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Zofingen, Ελβετία.

  4. IDEEGRAFICON IGC GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία IDEEGRAFICON IGC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Uzwil, Ελβετία.

  5. VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία VOEGELI STEMPEL, GRAVUREN AG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Ostermundigen, Ελβετία.

  1. STAMPO S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία STAMPO S.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Chalais, Ελβετία.

  2. SERICO SERIGRAPHIE-MATERIAL EICH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία SERICO SERIGRAPHIE-MATERIAL EICH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dietikon, Ελβετία.

  1. HAAS AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HAAS AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Volketswil, Ελβετία.

  2. IL TIMBRO S. GRUBER- RUSCONI SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία IL TIMBRO S. GRUBER- RUSCONI SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Lugano, Ελβετία.

  3. HEINRICH MANTEL AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία HEINRICH MANTEL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Wädenswil, Ελβετία.

  4. HANS WITTICH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία HANS WITTICH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Χρώματα και βερνίκια, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Χρώματα και βερνίκια. Έχει έδρα σε Gottlieben, Ελβετία.

  5. MICROPRINT LC GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία MICROPRINT LC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Schaffhausen, Ελβετία.

  6. KOCSI AG - STEMPELFABRIKATION

    Ελβετία

    Η εταιρεία KOCSI AG - STEMPELFABRIKATION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Malans, Ελβετία.

  7. PRINT TECH GMBH

    Ελβετία

    Η εταιρεία PRINT TECH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Berg, Ελβετία.

  8. PROBST

    Ελβετία

    Η εταιρεία PROBST, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Biel/bienne, Ελβετία.

  1. SCHOECHLI IMPRESSION & COMMUNICATION SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία SCHOECHLI IMPRESSION & COMMUNICATION SA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, και Πρέσσες για την τυπογραφία. Έχει έδρα σε Sierre, Ελβετία.

  2. FRONTWORK AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία FRONTWORK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, και Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Wallisellen, Ελβετία.

  3. KIMOTO SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία KIMOTO SA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Μέσα μαζικής ενημέρωσης, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έχει έδρα σε Rumlang, Ελβετία.

  4. DEMOTEC S.A.

    Ελβετία

    Η εταιρεία DEMOTEC S.A., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Porrentruy, Ελβετία.

  5. PCL PRESSES CENTRALES SA

    Ελβετία

    Η εταιρεία PCL PRESSES CENTRALES SA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Renens, Ελβετία.

  6. RUPRECHT IMMOBILIEN AG

    Ελβετία

    Η εταιρεία RUPRECHT IMMOBILIEN AG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, και Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Krauchthal, Ελβετία.

  7. GRÜNIG-INTERSCREEN AG

    Ελβετία

  8. ZETES AUTOID SYSTEMS AG

    Ελβετία

  9. MARK ANDY AG

    Ελβετία

  10. MULLER MARTINI VERSAND-SYSTEME AG

    Ελβετία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν