• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΕκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί
  1. AHRBERG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AHRBERG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Μεταξοτυπία, Προώθηση πωλήσεων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Μεταξοτυπία, και Προώθηση πωλήσεων. Έχει έδρα σε Rheine, Γερμανία.

  2. ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESC EUROPA SIEBDRUCKMASCHINEN-CENTRUM GMBH & CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση με ταμπόν, Ψηφιακή εκτύπωση, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση με ταμπόν, και Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει έδρα σε Bad Salzuflen, Γερμανία.

  3. ELTOSCH GRAFIX

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELTOSCH GRAFIX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Μηχανές εκτύπωσης όφσετ. Έχει έδρα σε Pinneberg, Γερμανία.

  4. SCHÄFER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÄFER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Εκθέσεις και εκθεσιακά σαλόνια - διαρρύθμιση περιπτέρων, και Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις. Έχει έδρα σε Hof, Γερμανία.

  5. POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία POWERMAIL HAMBURG INH. PATRICK BINTZ, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί για είδη χαρτικής, Εκτύπωση με λέιζερ, Εκδόσεις διαφημιστικών φυλλαδίων, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Χαρτί για είδη χαρτικής, Εκτύπωση με λέιζερ, και Εκδόσεις διαφημιστικών φυλλαδίων. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HOHN WERBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOHN WERBETECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, και Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει έδρα σε Talheim, Γερμανία.

  2. PRÖLL SERVICES GMBH LEIPZIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRÖLL SERVICES GMBH LEIPZIG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Leipzig, Γερμανία.

  3. PRÖLL SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRÖLL SERVICES GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

  4. SIEBDRUCKBEDARF CLAUDIA FROST

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEBDRUCKBEDARF CLAUDIA FROST, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μελάνια τυπογραφίας, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Μελάνια τυπογραφίας. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

  5. STAMP AND MORE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAMP AND MORE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Augsburg, Γερμανία.

  1. BERND SCHMIDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERND SCHMIDT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

  2. SAATI-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAATI-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  1. STIEBER STEMPELWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STIEBER STEMPELWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Leiferde, Γερμανία.

  2. BAUNATALER-STEMPELSHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAUNATALER-STEMPELSHOP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Baunatal, Γερμανία.

  3. SIEBDRUCKTECHNIK SCHWAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEBDRUCKTECHNIK SCHWAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Herdorf, Γερμανία.

  4. DRUCKMASCHINEN GEILING

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKMASCHINEN GEILING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Euerbach, Γερμανία.

  5. UV-TOP LTD. & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UV-TOP LTD. & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  6. PROGRAV

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROGRAV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Königsbach-Stein, Γερμανία.

  7. GERHARD PÜCHNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD PÜCHNER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heroldsberg, Γερμανία.

  8. STEMPELRING

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEMPELRING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Krefeld, Γερμανία.

  1. DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIPL.-KFM. BERTRAM WEIAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μελάνια, Εκτύπωση, Εκτύπωση με ταμπόν, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Μελάνια, Εκτύπωση, και Εκτύπωση με ταμπόν. Έχει έδρα σε Wesel, Γερμανία.

  2. COSU SPEZIALLAMPEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COSU SPEZIALLAMPEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, Χαρτικά και είδη γραφείου, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Büdingen, Γερμανία.

  3. DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCKMASCHINEN TECHNIK SAUR INH. RÜDIGER J. SAUR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μηχανές εκτύπωσης όφσετ, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bochum, Γερμανία.

  4. H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H. HOLLE BUCHBINDEREIMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Bad Essen, Γερμανία.

  5. ADOLF KOCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOLF KOCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Mönchengladbach, Γερμανία.

  6. GRAFISCHE WERKSTÄTTE MARKUS WIRBATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAFISCHE WERKSTÄTTE MARKUS WIRBATZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Μεταξοτυπία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Deggenhausertal, Γερμανία.

  7. PERFECT FINISH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PERFECT FINISH GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Neunkirchen-Seelscheid, Γερμανία.

  8. LA-POSTPRESS

    Γερμανία

    Η εταιρεία LA-POSTPRESS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Germering B. München, Γερμανία.

  9. DWORSCHAK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DWORSCHAK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  10. ABC BESCHRIFTUNGSBEDARF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABC BESCHRIFTUNGSBEDARF GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Βιτρίνες για εκθέσεις, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Βιτρίνες για εκθέσεις. Έχει έδρα σε München, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν