• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΑυστρίαΕκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί
  1. AEOON TECHNOLOGIES GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία AEOON TECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Εκτύπωση σε υφάσματα - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, και Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kramsach, Αυστρία.

  2. BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία BABICKY GRAPHIC SERVICE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας. Έχει έδρα σε Berndorf, Αυστρία.

  3. SPYDER TRADE

    Αυστρία

    Η εταιρεία SPYDER TRADE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός βιβλιοδεσίας, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Dornbirn, Αυστρία.

  4. JOSEF BEISTEINER

    Αυστρία

    Η εταιρεία JOSEF BEISTEINER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, και Πλαστικές συσκευασίες. Έχει έδρα σε Roitham, Αυστρία.

  5. WÖSS & CO.

    Αυστρία

    Η εταιρεία WÖSS & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TM-DRUCK EDELTRAUD MITTNER

    Αυστρία

    Η εταιρεία TM-DRUCK EDELTRAUD MITTNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), Μεταξοτυπία, Τυπογραφικοί χαρακτήρες, Αναπαραγωγή σχεδίων - μηχανές, Εντύπωση υφασμάτων (εμπριμέ), και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Türnitz, Αυστρία.

  2. PRINTSHOP GERHARD KOLARIK

    Αυστρία

    Η εταιρεία PRINTSHOP GERHARD KOLARIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. CHEESE-O-MAT

    Αυστρία

    Η εταιρεία CHEESE-O-MAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός, Φωτογραφικές μηχανές, Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή, Φωτοσύνθεση και σύνθεση - μηχανές και εξοπλισμός, Φωτογραφικές μηχανές, και Φωτογραφίες - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Ludesch, Αυστρία.

  4. PREPRESS DEMAND (PPD)

    Αυστρία

    Η εταιρεία PREPRESS DEMAND (PPD), είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Πρέσσες για την τυπογραφία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Mattsee, Αυστρία.

  5. KLISCHEEANSTALT MERKUR EMIL HUB, BUBENICZEK & CO.

    Αυστρία

    Η εταιρεία KLISCHEEANSTALT MERKUR EMIL HUB, BUBENICZEK & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή εγγράφων, Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  1. GEORG FISCHER GMBH & CO KG

    Αυστρία

  2. ING. WALTER RESCH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ING. WALTER RESCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  1. AMMERER GMBH - GRAFISCHE MASCHINEN UND SYSTEME

    Αυστρία

    Η εταιρεία AMMERER GMBH - GRAFISCHE MASCHINEN UND SYSTEME, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Linz, Αυστρία.

  2. POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES.

    Αυστρία

    Η εταιρεία POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. PET PAPER-EQUIPMENT TRADING HANDELS GES.MBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία PET PAPER-EQUIPMENT TRADING HANDELS GES.MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε St. Pölten, Αυστρία.