• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς

ΓαλλίαΕισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς
  1. AUTO-PIECE BURGUIERE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Βρίσκεται στο Aveyron, το συνεργείο αυτοκινήτων AUTO PIECE BURGUIERE βρίσκεται στη διάθεσή σας εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια. Η ομάδα μας σα προσφέρει τεράστια γκάμα μεταχειρισμένων μηχανικών συστατικών, εξαρτήματα αυτοκινήτου και / ή τρακαρισμένα αυτοκίνητα και σε κατάσταση. Η εταιρεία προτείνει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών: τουριστικών οχημάτων, επαγγελματικών οχημάτων, μικρών οχημάτων για γήπεδα γκολφ, 4X4 και ενίοτε μοτοσυκλετών και αγροτικού υλικού. Όλα τα εξαρτήματά μας που επαναχρησιμοποιούνται έχουν 3 μήνες εγγύηση. Η παράδοση των ανταλλακτικών σας σε 48 με 72 ώρες στην ηπειρωτική Γαλλία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να μπορούμε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις απαιτήσεις σας, θέτουμε στη διάθεσή σας ένα στόλο 6000 τ.μ. για την αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα τρακαρισμένα οχήματα και έτοιμα σε κατάσταση πώλησης. Οι διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών μεταφορών μας είναι πιθανό να παραδώσουν μέσα σε 8 ημέρες. Η επιχείρηση προσπαθεί να συμμορφωθεί με τα περιβαλλοντικά πρότυπα και να σας εξυπηρετήσουμε.

  2. ENC

    Γαλλία

    Η ENC είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες εξαγωγής μεταχειρισμένου εξοπλισμού οδικής μεταφοράς στις ανατολικές χώρες, όλα τα είδη οδικών τρακτέρ, μεταφορείς μεγάλου όγκου, φορτηγά, ημι-ρυμουλκούμενα κάθε είδους η προσωρινή ασφάλιση ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ/ΕΞΑΓΩΓΗΣ προτείνεται όποιος και να είναι ο τελικός προορισμός του εξαγώμενου οχήματος.Εδώ και 15 χρόνια, δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον χώρο του αυτοκινήτου, είμαστε ο κύριος εξαγωγέας μεταχειρισμένων βιομηχανικών οχημάτων στη Ρωσία, ειδικός στις Ανατολικές χώρες με αναχώρηση από τη Γαλλία.

  3. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Garges Les Gonesse, Γαλλία.

  4. TRANSPORTS COURCELLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRANSPORTS COURCELLE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εκτακτες μεταφορες, μεταφορές βιομηχανικών μηχανημάτων, έκτακτες μεταφορές σε συρμό, και Μεταφορές και μετακομίσεις εργαλειομηχανών. Έχει έδρα σε Saint-Sauveur, Γαλλία.

  5. CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CIM COMPAGNIE INTERNATIONALE DE MAINTENANCE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιδηροδρομικες μεταφορες. Έχει έδρα σε Evry Cedex, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES

    Γαλλία

    Η εταιρεία TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, και πωλησεις αυτοκινητων βιομηχανικων οχηματων. Έχει έδρα σε Beauzelle, Γαλλία.

  2. TRANS DIRECT EUROPEEN

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRANS DIRECT EUROPEEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποθήκευση- υπηρεσίες, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Πρακτορεία διεθνών μεταφορών, Υπηρεσίες αποστολής και συναποστολής, Αποθήκευση- υπηρεσίες, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Lille, Γαλλία.

  3. LT TRADING CAR

    Γαλλία

    Η εταιρεία LT TRADING CAR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιβατικά αυτοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, καινουργια αυτοκινητα, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Saint Aubin Du Cormier, Γαλλία.

  4. BIS&CO HOLDING

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIS&CO HOLDING, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανταλλακτικα ιαπωνικων οχηματων. Έχει έδρα σε Valence, Γαλλία.

  5. AUTO CONFIANCE 25

    Γαλλία

    Η εταιρεία AUTO CONFIANCE 25, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Montbeliard, Γαλλία.

  1. KE-IMPORT EXPORT & LOGISTICS

    Γαλλία

    Η εταιρεία KE-IMPORT EXPORT & LOGISTICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Arnouville, Γαλλία.

  2. SODEXIM

    Γαλλία

    Η εταιρεία SODEXIM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτηγά, και Φορτηγά. Έχει έδρα σε Halluin, Γαλλία.

  1. SJ AUTOMOBILES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SJ AUTOMOBILES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς, Αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, και Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Ganges, Γαλλία.

  2. TRANSPORTS FONTAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία TRANSPORTS FONTAN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Bourneau, Γαλλία.

  3. COOL INTERNATIONAL IMPOT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία COOL INTERNATIONAL IMPOT EXPORT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσμητικα χωρου. Έχει έδρα σε Dreux, Γαλλία.

  4. MOBYGUM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MOBYGUM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε La Buisse, Γαλλία.

  5. EUROCOURSES

    Γαλλία

    Η εταιρεία EUROCOURSES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Limoges, Γαλλία.

  6. MAM

    Γαλλία

    Η εταιρεία MAM, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Trappes Cedex, Γαλλία.

  7. DELTA TRANSPORTS SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία DELTA TRANSPORTS SERVICES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Venissieux, Γαλλία.

  8. GENERAL TRADING COMPANY

    Γαλλία

    Η εταιρεία GENERAL TRADING COMPANY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές- οχήματα και εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει έδρα σε Mitry Mory, Γαλλία.

  1. PANALOG

    Γαλλία

  2. SHOEI EUROPE DISTRIBUTION SARL

    Γαλλία

  3. TOYOTA FRANCE SAS

    Γαλλία