• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εισαγωγη φρουτων

Αποτελέσματα για

Εισαγωγη φρουτων

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. 3K AGRICULTURAL PRODUCTS LTD

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η 3k Global ιδρύθηκε το 1979 ως έμπορος φρούτων και λαχανικών στην πόλη Ιζμίρ της Τουρκίας, είναι μια εταιρεία που συνδυάζει την παραδοσιακή γεωργική γνώση με τις σύγχρονες γεωργικές διαδικασίες της δεύτερης γενιάς. Από το 2000 λειτουργούμε ως γέφυρα στον αγροτικό τομέα, μεταξύ παρελθόν και παρών. Στην 3K Global, μπορούμε να αναλάβουμε την μεταφορά και ψυχρή αποθήκευση χάρη στα φορτηγά και στις αποθήκες μας. Εξάγουμε φρέσκα φρούτα σε όλο τον κόσμο και είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην Τουρκία. Στην 3K, εξασφαλίζουμε φρεσκάδα και ποιότητα στους πελάτες μας για όλα τα φορτία 20.000 τόνων και για τον όγκο μας συσκευασίες και πώλησης 20.000 τόνων. Τα κύρια μας προϊόντα είναι αβοκάντο, μήλο, αχλάδι, εσπεριδοειδή, κυδώνι, ακτινίδιο, ροδάκινο, νεκταρίνι, ρόδι, μπανάνα και λαχανικά. Τα προϊόντα μας προέρχονται κυρίως από: •Από την Αττάλεια: Τροπικά φρούτα και λαχανικά • Από την Αττούδα: Μήλα, ροδάκινα, ρόδια, • Από την Προύσα : ροδάκινα, ακτινίδια, κυδώνια, αχλάδια, και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο μας! Η αποστολή μας είναι να παραδώσουμε την πολύχρωμη μας ποικιλία φρούτων και λαχανικών στα σημεία πώλησης με όλη την φρεσκάδα τους, καθαρά και με τις πιο νόστιμες τους ιδιότητες χωρίς να αλλοιωθούν κατά τη διάρκεια της βέλτιστης για την δημόσια υγεία παραγωγής, συγκομιδής, συσκευασίας και διανομής παρέχοντας τα μέγιστα επίπεδα υγιεινής. Συνεπώς, πρωταρχικός μας στόχος είναι η φρεσκάδα, καθαρότητα και καλύτερη ποιότητα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. AGROAZ FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Στην AGROAZ FRANCE, είμαστε περήφανοι να προσφέρουμε χουρμάδες Αλγερίας πρώτης ποιότητας. Η δέσμευση μας απέναντι στην ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη και αντιλαμβανόμαστε την κρίσιμη σημασία να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα αψέκαστης ποιότητας.Οι χουρμάδες μας καλλιεργούνται στα εύφορα εδάφη της Αλγερίας, και προκύπτουν από μια αρχαία τεχνογνωσία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Η τεχνογνωσία αυτή, σε συνδυασμό με έναν ιδανικό κλίμα και πλούσια ηλιοφάνεια, προσφέρει χουρμάδες εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε χουρμάς επιλέγεται προσεκτικά με το χέρι ώστε να εξασφαλίσει μια αυθεντική γεύση, μια πεντανόστιμη αφή και μια ασύγκριτη φρεσκάδα.Είτε είστε αρχάριος ή έμπειρος γευσιγνώστης των χουρμάδων, είτε ανακαλύπτετε αυτό το νόστιμο φρούτο για πρώτη φορά, να είστε σίγουροι πως θα βρείτε στην AGROAZ FRANCE χουρμάδες που θα σας μαγέψουν. Πέρα από ένα απλό φρούτο, οι χουρμάδες της AGROAZ FRANCE αποτελούν μια πραγματική πρόσκληση για ταξίδι. Αφήστε τις μαγευτικές γεύσεις και την πλούσια αφή να σας ταξιδέψουν και ανακαλύψτε έναν κόσμο απόλαυσης και γεύσης. Εμπιστευθείτε την AGROAZ FRANCE για να σας προσφέρει τους καλύτερους χουρμάδες Αλγερίας της αγοράς.

  3. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  4. MAXIFRUTTA ITALIA SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAXIFRUTTA ITALIA SRL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, εξαγωγη φρουτων, και εισαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Grugliasco, Ιταλία.

  5. SPANFRUITS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SPANFRUITS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη φρουτων, και εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Perpignan, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  2. GREEN BEAN

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η Green Bean είναι μια εταιρεία πώλησης χονδρικής με έδρα κοντά στην Wroclaw, στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, βρίσκεται επίσης στους χώρους των κατεψυγμένων λαχανικών και φρούτων, αποξηραμένων φρούτων, κλασικών και οργανικών προϊόντων, μανιταριών, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι - Εισαγωγές-εξαγωγές. Παραδίδουμε φρούτα και λαχανικά, προσφέροντας στους πελάτες μας φρέσκα προϊόντα, ανώτατης ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

  3. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  4. FORATIA EUROPE OU

    Φινλανδία

    Verified by europages badge

    Από μια πραγματικά παγκόσμια άποψη, εφοδιαζόμαστε με προϊόντα από τις κύριες παραγωγικές περιοχές της Ευρώπης, Βόρειας και Νότιας Αμερικής και Άπω Ανατολή. Τα κύρια μας προϊόντα αφορούν το φοινικοπυρηνέλαιο, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, σογιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, μείγματα, ηλιέλαιο, βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο με υψηλή περιεκτικότητα ελαίου, πουλερικά, χοιρινό, βοδινό, ψάρια, πατάτες τηγανητές, λαχανικά, αεριούχα ποτά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Ως εταιρεία προμήθειας τροφίμων και ελαιών, η Foratia Europe OU εφοδιάζει σε εδώδιμα έλαια, ενεργειακά ποτά, αεριούχα ποτά, ουίσκι, κρασιά και κατεψυγμένα προϊόντα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Ευρώπη, Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή, Νότια Αμερική και στην Καραϊβική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στους πελάτες στους εξής τομείς τροφίμων: Κατασκευαστές, πωλητές χονδρικής, διανομείς εστίασης και λιανοπωλητές. Φημιζόμαστε ως αξιόπιστος εταίρος ο οποίος προσφέρει προϊόντα και εμπορικά σήματα ανώτατης ποιότητας. Προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία για όλες τις πλευρές της επιχείρησης σας, συμπ. την συσκευασία, τον έλεγχο της ποιότητας, την τεκμηρίωση, την διαχείριση διακίνησης και την εξυπηρέτηση πελατών. Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας σε ανταγωνιστικές τιμές. Για αυτό η Foratia Europe OU είναι ο ειδικός σας παγκόσμιος προμηθευτής τροφίμων και ελαιών. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  5. SAS 007BUSINESS PRAGEN

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    H SAS 007BUSINESS PRAGEN είναι μια εταιρεία παροχής πολλαπλών υπηρεσιών που ιδρύθηκε το 2016, με έδρα στο Παρίσι και υπό την διοίκηση της “Princess Aggeex HUTIN”, πρόεδρος, ιδρύτρια/ καλλιτέχνης και πτυχιούχος νομικής. Με εξαιρετικό δυναμισμό και δημιουργικότητα, κατέχει εννιά εγχώρια και διεθνή βραβεία. 'Ενα μοναδικό επιχειρησιακό πρότυπο: Οι εξαιρετικές, σπάνιες και πρωτότυπες ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΧΡΗΣΕΙΣ PRAGEN και εκείνες των εταίρων PRAGEN, Ένα πρότυπο "made in FRANCE" με βάση τα αφρικάνικα φυτά με τις πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες, με στόχο έναν οικολογικά υπεύθυνο και συμμετοχικό οικονομικό σχέδιο, με αλληλεγγύη στον πολίτη. Προσφέρει μοναδικές λύσεις και ευκαιρίες, ιδανικές για μια καλύτερη κοινωνική και επαγγελματική ένταξη και συνοχή των κοινοτήτων και των λαών, με συνεργασίες WIN-WIN και μέσα από την τεράστια της δυνατότητα σπάνιων και πρωτότυπων προστιθέμενων αξιών, μέσα από την συμπληρωματική της ποικιλομορφία και τις πολλαπλές της εφαρμογές. Συνεπώς, η δοκιμές PRAGEN αποτελούν το καλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ένας οραματιστής επενδυτής. Χάρη στις καλλιτεχνικό-πολιτιστικές της δημιουργίες, την νομική, εμπορική και διοικητική της εμπειρία, που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εταιρικές της συμβάσεις για τις Γευσιγνωσίες στο Παρίσι και στην Καμπανία στους τομείς της αγροδιατροφής και των εκδηλώσεων, της υποστήριξης και των καταρτίσεων, για τις διάφορες υπηρεσίες PRAGEN : Ταξίδι, μεταφορά χρημάτων κ.λπ. Πρόκειται συνεπώς για περισσότερα από 20 χρόνια πείρας στον τομέα της εστίασης και της μεταποίησης τροφίμων, στην βιολογική παραγωγή και στις δημιουργίες καλλυντικών με βάση τα ίδια φυτά.

  1. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  2. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  1. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  2. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  3. BIOGUMUS FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Το αγρόκτημα Biogumus διαθέτει εμπειρία άνω των 10 ετών στον τομέα της παραγωγής & της εξαγωγής λαχανικών, φρούτων & ξηρών καρπών στην Ευρώπη. Παρέχουμε & εγγυόμαστε την παράδοση των καλύτερων, υγιεινών & βιολογικών προϊόντων που παράγονται χωρίς συντηρητικά. Η παραγωγή μας διαθέτει πιστοποίηση: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας, από την επιλογή των σπόρων για την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παραγωγή των αποξηραμένων προϊόντων, τη συσκευασία & την παράδοση στον αγοραστή.

  4. TRENDY FOODS

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TRENDY FOODS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, Μπαχαρικά, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Αρτοσκευάσματα γλυκά, Λαχανικά διατηρημένα, Γεμιστές Σοκολάτες, Ετοιμα φαγητά, κατεψυγμένα, και Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Vottem (z.i. De Milmort), Βέλγιο.

  5. EXOTIC CITY

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EXOTIC CITY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Καφές και τσάι, Μπαχαρικά, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Λαχανικά, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, και Φρούτα κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης. Έχει έδρα σε Alleur, Βέλγιο.

  6. BACCHUS ROSSA IMPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BACCHUS ROSSA IMPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, χονδρικη πωληση τροφιμων, προϊον διατροφης, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καφάσια φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Le Creusot, Γαλλία.

  7. AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AZIENDA AGROALIMENTARE LA VENETA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμποριο χονδρικης φρουτων και λαχανικων, Freschezza che piace, Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων, εξαγωγη φρουτων, διανομείς φρέσκων λαχανικών, και εξαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Loreggia, Ιταλία.

  8. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  1. EMILIO ESTEVE S.L.

    Ισπανία

    EMILIO ESTEVE SL. Οικογενειακή επιχείρηση, με ειδίκευση στη μεταποίηση και συντήρηση εσπεριδοειδών από το 1965. Εξάγουμε πορτοκάλια, μανταρίνια, κλημεντίνες, και μανταρίνια σατσούμα. Οι εμπορικές επωνυμίες της Emilio Esteve είναι: NURIA - SORYA ΚΑΙ ΣΙΑ.

  2. OTISIN SARL

    Μαρόκο

    Η εταιρεία OTISIN SARL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη κατεψυγμενων ψαριων, υπηρεσιες μεταφορων, και επιχείρηση συνοδευτικών εγγράφων για εξαγωγές. Έχει έδρα σε Kénitra-Dakar, Μαρόκο.

  3. AA DZ TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία AA DZ TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγή φρούτων και λαχανικών, και χουρμαδες. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MULTIPLA COMEX

    Βραζιλία

    Η εταιρεία MULTIPLA COMEX, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, λαχανικα, εξαγωγη, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Brusque, Βραζιλία.

  5. NEW SPACE INTERNATIONAL TRADING

    Τυνησία

    Η εταιρεία NEW SPACE INTERNATIONAL TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χουρμαδες, και Εισαγωγές - εξαγωγές φρούτων. Έχει έδρα σε Tunis, Τυνησία.

  6. OPTIMUM FRESH SEBZE MEYVE GIDA TARIM

    Τουρκία

    Η εταιρεία OPTIMUM FRESH SEBZE MEYVE GIDA TARIM, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εξαγωγη φρουτων, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και ροδια. Έχει έδρα σε Antalya, Τουρκία.

  7. KORAMI NÉGOCE

    Μαρόκο

    Η εταιρεία KORAMI NÉGOCE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και καλλυντικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Fès, Μαρόκο.

  8. ANTILLES FRAIS SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ANTILLES FRAIS SAS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, ανθρακας φυτικης προελευσης και παραγωγα, αιθερια ελαια, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Baie-Mahault, Γαλλία.

  9. BIESBROUCK GREET SPRL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BIESBROUCK GREET SPRL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές, και Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Pecq, Βέλγιο.

  10. SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE

    Σενεγάλ

    Η εταιρεία SENEGAL IMPORT - EXPORT ONLINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - πληροφορική, φρούτα και λαχανικά εισαγωγές/εξαγωγές-παραγωγή και πώληση, ευρετήριο εισαγωγών εξαγωγών βάσεις δεδομένων, και Ρουχισμός - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Dakar, Σενεγάλ.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν