• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  2. SUDRISE

    Ιταλία

    Η εταιρεία SUDRISE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Βασιλικάτε, παραδοσιακα προϊοντα, τυρια και γαλακτοκομικα προϊοντα, και Κρασιά, Βασιλικάτε. Έχει έδρα σε Corleto Perticara, Ιταλία.

  3. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. SAS MERCURYA TRADING

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Σας προμηθεύουμε σε: Ελαιώδη, Ηλιέλαιο, Κόλζα, Σόγια, Αραβόσιτος, Canola. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, σκόνες, Ευρωπαϊκή παραγωγή UHT καθώς και γεωργικούς συνεταιρισμούς. Διαθέτουμε τα εμπορικά σήματα: African Queen. Europa Milk, Sunflower Queen oil, Stella Rosa Palma d'Oro. Mercurya France, επιχείρηση τροφίμων, με έδρα στην Νίκαια στην μυθική λεωφόρος Promenade des Anglais, που βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Δεν είμαστε πολυεθνική, αλλά μια επιχείρηση κοινωνικά υπεύθυνη που στηρίζει την ανάπτυξη των κοινοτήτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, κυρίως στην Αφρική και στις αναπτυσσόμενες χώρες.Πράγματι, φροντίζουμε όσο γίνεται ώστε να αποκτήσουμε βιώσιμες σχέσεις με τους πελάτες μας αλλά και με τους προμηθευτές μας κατανοώντας τις επιθυμίες τους, τηρώντας μια συνεργασία μαζί τους με βάση την ισότητα και τον σεβασμό. Δεν είμαστε παραγωγοί αλλά δίνουμε παραγγελίες, έτσι διαθέτουμε τα ιδιόκτητα μας σήματα. Επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τους παραγωγούς με τους οποίους επεξεργαζόμαστε μια αυστηρή συγγραφή υποχρεώσεων. Η Mercurya France δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει στους πελάτες της μια ποιοτική εξυπηρέτηση. Πράγματι, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις ταχύτητας και ευελιξίας του διεθνές εμπορίου, φροντίζουμε ώστε να ικανοποιήσουμε βέλτιστα τις ανάγκες τους. 'Ετσι με βάση την μεγάλη μας πείρα στο πεδίο, δημιουργήσαμε το ρητό μας: « Να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να το διαδώσουμε ».

  5. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SAMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SAMEXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομικά προϊόντα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, τροφιμα - εισαγωγη/εξαγωγη, Γαλακτοκομικά προϊόντα, γαλακτοκομικα προϊοντα χονδρικης, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε France, Γαλλία.