• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ουσίες τροφίμων

Αποτελέσματα για

Ουσίες τροφίμων

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. SEVAROME

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η δραστηριότητα της εταιρείας Sevarome βασίζεται στη δημιουργία και την παρασκευή γλυκών αρωματικών ουσιών τροφίμων (βανίλια, καφέ, λεμόνι, φράουλα, μπαχαρικά, φρούτα, άνθη, σπεσιαλιτέ), αλμυρών αρωματικών ουσιών τροφίμων (μαγειρικά βοηθήματα), παρασκευασμάτων φρούτων με κέλυφος (φιστίκι, φουντούκια, αρωματικά παρασκευάσματα), άλλων συστατικών (λοβοί βανίλιας, χρωστικές τροφίμων, σταθεροποιητές, πρόσθετα υφής κ.ά.). Αρωματικές ουσίες τροφίμων για την υλοποίηση προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους σεφ και φέρνουμε στην αγορά τις καλύτερες εφαρμογές για τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας. Βάση μας είναι το πάθος για τη γεύση, το αποτέλεσμα και η ικανοποίηση του πελάτη. SEVAROME: δημιουργία και γαλλική παρασκευή αρωματικών ουσιών τροφίμων για παγωτά, αρωματικών ουσιών τροφίμων για γρανίτες, αρωματικών ουσιών τροφίμων για σοκολάτα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για διαιτητικά προϊόντα, αρωματικών ουσιών τροφίμων για τσάι, αρωματικών ουσιών τροφίμων για καφέ, αρωματικών ουσιών τροφίμων για ροφήματα, αρωματικών ουσιών και φυσικών αρωμάτων, χρωστικών για τρόφιμα.

  2. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  3. BECKMANN-KENKO GMBH

    Γερμανία

    Η Beckmann-Kenko είναι ο στρατηγικός σας συνεργάτης για την προμήθεια χημικών πρώτων υλών. Σας παρέχουμε πολυάριθμες ειδικές χημικές ουσίες για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές και σας υποστηρίζουμε στην αναζήτηση και στην επιλογή νέων προϊόντων. Δραστηριοποιούμαστε σε πολλά επίπεδα στην προμήθεια και στη διάθεση πρώτων υλών, καθώς και βοηθητικών υλικών και δραστικών ουσιών για τη φαρμακευτική, τη χημική και τη βιοχημική βιομηχανία, τη βιομηχανία καλλυντικών, τροφίμων και ζωοτροφών, καθώς και για τη σύνθεση σε τεχνικές εφαρμογές. Επιπρόσθετα σας παρέχουμε ένας ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και είμαστε ο σωστός συνεργάτης επικοινωνίας ιδίως όταν πρόκειται για την προμήθεια νέων ή σπάνιων ειδικών χημικών ουσιών. - Πρόσθετα πλαστικών και πετροχημικά προϊόντα - Πρόσθετα και συστατικά τροφίμων - Φαρμακευτικές δραστικές και βοηθητικές ουσίες - Συστατικά συμπληρωμάτων διατροφής - Συστατικά προϊόντων προσωπικής περιποίησης και καλλυντικών - Γευστικές και αρωματικές ύλες - Ειδικές χημικές ουσίες Όταν ένα προϊόν δεν υπάρχει στον κατάλογο προϊόντων μας, θα χαρούμε για το αίτημά σας. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο παραγωγών και στρατηγικών εμπορικών εταίρων είμαστε σε θέση να σάς προμηθεύουμε αξιόπιστα με όλα σχεδόν τα χημικά προϊόντα με βάση τις απαιτήσεις σας. Εισαγωγή/Εξαγωγικό εμπόριο/Διανομή Με ένα καλό διεθνές δίκτυο εισάγουμε και εξάγουμε εντελώς διαφορετικά χημικά προϊόντα και σάς συνδράμουμε στην προμήθεια.

  4. COOKER.CH

    Ελβετία

    Η εταιρεία COOKER.CH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα τροφίμων, Χρωστικές ουσίες, Αρώματα τροφίμων, Τετράγωνες φόρμες, και διακοσμητικα αξεσουαρ κουζινας. Έχει έδρα σε Sonceboz-Sombeval, Ελβετία.

  5. RINGE + KUHLMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RINGE + KUHLMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προσθετικά τροφίμων, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προσθετικά τροφίμων, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει έδρα σε Hamburg, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ουσίες τροφίμων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις