• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μαγιοννεζα

Αποτελέσματα για

Μαγιοννεζα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. FAGOU

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής προϊόντων διατροφής, κατεψυγμένων και αναλώσιμων (FMCG) προϊόντων (πάνες, κολλητικές ταινίες και άλλα). Διαθέτουμε παρουσία στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, διευρύναμε σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας και επεκτείναμε το δίκτυο διανομής μας προς ευχαρίστηση των αγαπητών μας πελατών. Εξάγουμε παντού στην υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από τον χώρο / το εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική κ.ά.) έως την παράδοση στην Αφρική.

  3. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

    Εσθονία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μαγιοννεζα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις