• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρυδα

Αποτελέσματα για

Καρυδα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. BERRY MARKETPLACE CONSULTING LTD

    Βουλγαρία

    Verified by europages badge

    Η BERRY MARKETPLACE CONSULTING είναι μια διαπιστευμένη εταιρεία διανομής και αντιπρόσωπος προϊόντων ανώτατης ποιότητας Βουλγαρικής προέλευσης. Με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στο παραδοσιακό τομέα του χονδρεμπορίου, η BERRY MARKETPLACE CONSULTING έχει την έδρα της στην Βουλγαρία και επιτρέπει στους φορείς της παραδοσιακής και βιομηχανικής παραγωγής 10 προϊόντων ανώτατης ποιότητας να εξάγουν αυτά τα προϊόντα Βουλγαρικής προέλευσης σε όλη την ΕΕ. Τα προϊόντα μας προς πώληση με προορισμό την εξαγωγή και την αποστολή είναι τα εξής: Το χαβιάρι, τα μανιτάρια (boletus κ.λπ.), οι καρποί με κέλυφος (φυστίκια, αμύγδαλα κ.λπ), η πέστροφα το σαφράν, οι τρούφες, το μέλι, το Φουά-γκρα, τα αιθέρια έλαια (τριαντάφυλλου και λεβάντας από την Βουλγαρία) καθώς και Βουλγαρικά κρασιά ανώτατης ποιότητας. Γιατί να επιλέξετε την BERRY MARKETPLACE CONSULTING ; - Ποιότητα CE για όλα τα προϊόντα μας - Ανθρώπινες ικανότητες των παραγωγών και συγκομιδών - Βιομηχανική ένταξη : Ανθρακικός απολογισμός, 100 % MADE IN BULGARIA - Δέσμευση προς το περιβάλλον: ανακυκλώσιμες συσκευασίες των προϊόντων κατά την βιομηχανική επεξεργασία και μετά το εμπόριο τους- Η ποιότητα ως προτεραιότητα: Τα προϊόντα υποβάλλονται σε δοκιμές, αναλύσεις, καθ όλη την διάρκεια της παραγωγής τους με επικύρωση των διαδικασιών ελέγχου και ποιότητας που εφαρμόζονται. - Κοινωνική ευθύνη: Τα προϊόντα μας ανώτατης ποιότητας καλλιεργούνται από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζοντας σταθερή εργασία και μια οικονομική ανάπτυξη σε πολλές κοινότητες της Βουλγαρίας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

  2. KHIDIR FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KHIDIR FARM, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λοβοφόρα λαχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, φασολια, Φασόλια, και φρεσκα φασολακια. Έχει έδρα σε Tashkent, Ουζμπεκιστάν.

  3. BIOGUMUS FARM

    Ουζμπεκιστάν

    Verified by europages badge

    Το αγρόκτημα Biogumus διαθέτει εμπειρία άνω των 10 ετών στον τομέα της παραγωγής & της εξαγωγής λαχανικών, φρούτων & ξηρών καρπών στην Ευρώπη. Παρέχουμε & εγγυόμαστε την παράδοση των καλύτερων, υγιεινών & βιολογικών προϊόντων που παράγονται χωρίς συντηρητικά. Η παραγωγή μας διαθέτει πιστοποίηση: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση κάθε σταδίου της διαδικασίας, από την επιλογή των σπόρων για την καλλιέργεια, τη συγκομιδή, την παραγωγή των αποξηραμένων προϊόντων, τη συσκευασία & την παράδοση στον αγοραστή.

  4. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

  5. ARMANDO ANJOS CORDEIRO, UNIP, LDª

    Πορτογαλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ARMANDO ANJOS CORDEIRO, UNIP, LDª, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποξηραμένα φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παξιμάδια, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Παξιμάδια, καστανια, αμυγδαλα, καρυδια, φουντουκια, εξαγωγέας αμύγδαλου, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Mogadouro-Bragança, Πορτογαλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CAIS AGRO-INDUSTRIES

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAIS AGRO-INDUSTRIES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια, σποροι, σποροι σουσαμιου, και αραβικο κομμι. Έχει έδρα σε Bobigny, Γαλλία.

  2. SLAVUTICH-CONTACK

    Ουκρανία

    Η εταιρεία SLAVUTICH-CONTACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καρύδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, σποροι ελαιοκραμβης, ηλιοσποροι, πασατεμπος, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε St. Maxim Zaliznyak, 138/11, Cherkasy, Cherkasy Region,, Ουκρανία.

  3. MASTER WALNUTS

    Ουκρανία

    Η εταιρεία MASTER WALNUTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια. Έχει έδρα σε Shpola, Ουκρανία.

  4. EMN SARL

    Μάλι

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EMN SARL, η οποία βρίσκεται στην Μπαμακό, στο Μαλί, εξελίσσεται στον τομέα των εισαγωγών - εξαγωγών τοπικών προϊόντων. Ειδικευόμαστε στην μεταποίηση και στην εξαγωγή τροπικών προϊόντων όπως ξηρές καυτερές πιπεριές, ιβίσκος, πιπερόριζα, μπαομπάμπ, σπόροι από σουσάμι, κόμμι καράγια, αραχίδες, φυστίκια κάσιους και πολλά άλλα. Εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο και μπορούμε να προμηθεύσουμε εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες..Οι παραγωγικοί μας χώροι βρίσκονται στην δυτική Αφρική, κυρίως στο Μαλί. 'Έχουμε δύο γραφεία για να σας υποδεχτούμε, ένα στο Παρίσι και το δεύτερο στο Μαλί, στην πόλη Μπαμακό. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

  5. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  1. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  2. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  1. IS COMMODITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Πως λειτουργούμε: 1 Αίτηση 2 Εύρος τιμών 3 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ 4 Προσφορά τιμής 5 ICPO 6 Απόδειξη κεφαλαίου (SWA) 7 Εξόφληση (με φπα 30% προκαταβολή) 8 Αποστολή 9 Παράδοση εγγράφων ( FCA, FOB, CIF ) 10 Εξόφληση (LC, με φπα, προκαταβολή 70%)

  2. HEALTHY BEVERAGE & FOODS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEALTHY BEVERAGE & FOODS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τσάι, Ροφήματα από βότανα, Ποτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ευεξία και αναζωογόνηση, Τσάι, και φαρμακευτικα φυτα. Έχει έδρα σε Charbonnières-Les-Bains, Γαλλία.

  3. PATAZA PTY LTD

    Αυστραλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία PATAZA PTY LTD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόφιμα βιολογικά, Μπισκότα και κουλουράκια, Ζαχαρωτά, Ποτά - εισαγωγές-εξαγωγές, Μέλι, καρυδια μακανταμια, μελι ευκαλυπτου, Τρόφιμα βιολογικά, και Κρασιά- Αυστραλία. Έχει έδρα σε Sydney, Αυστραλία.

  4. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  5. DRINKEAT OU

    Ουκρανία

    Από το 2008, η «Ukrainian Nuts Group» συλλέγει, επεξεργάζεται και εξάγει καρύδια και αγροτικά προϊόντα (Εφαρμοσμένο ηλιέλαιο, Μη Επεξεργασμένο ηλιέλαιο, Καλαμπόκι) σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2020 εξάγει και μαύρα σαμπούκου και κολοκυθόσπορους. Η συγκομιδή πραγματοποιείται στην πιο οικολογικά καθαρή περιοχή της Ουκρανίας - την περιοχή Πολτάβα. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας βρίσκονται στην κεντρική γεωργική περιοχή της Ουκρανίας - περιοχή Πολτάβα, Lubny, 94 Volodymyrsky Ave. Το 2020 ιδρύσαμε την εμπορική εταιρεία Drinkeat OÜ για τις χώρες της ΕΕ, η οποία εδρεύει στην Εσθονία, στο Ταλίν. Το Ukrainian Nuts Group είναι ένας όμιλος εταιρειών που περιλαμβάνει την Nuts Production LLC και την Drinkeat OÜ Περιγραφή: • Περιοχή παραγωγής: 4 700 m2 • Δυνατότητα παραγωγής: 970 τόνοι το μήνα • Η παραγωγή και τα προϊόντα της εταιρείας διαθέτουν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποίηση Τεχνολογίες και πρότυπα ποιότητας: - 100% ακριβές μέγεθος ολόκληρων καρυδιών - Πλύσιμο καρυδιού με αρτεσιανό νερό χωρίς τη χρήση χημικών - Γραμμή επεξεργασίας καρυδιών SORTEX - Τεχνολογία στεγνώματος με ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας - Εξοπλισμός σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων - Επιθεώρηση ταξινόμησης απορριμμάτων από ειδικευμένο προσωπικό - Πρότυπα συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων

  6. SHESPO IMPORT&EXPORT

    Σρι Λάνκα

    Η εταιρεία SHESPO IMPORT&EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπαχαρικά, ελαιο κοκοφοινικα, αφυδατωμενες καρυδες, αλευρι καρυδας, και Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Negombo, Σρι Λάνκα.

  7. HMF IMPORT & EXPORT INTERNATIONAL

    Γερμανία

    Η εταιρεία HMF IMPORT & EXPORT INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συσκευασμενοι σποροι σουσαμιου, καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), σογια, και ξηροι καρποι. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  8. FEANFI IMPORT AND EXPORT SERVICES

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία FEANFI IMPORT AND EXPORT SERVICES, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ινες σιζαλ, εμπορια κρασιων και μουστων, ξυλο εξωτερικου και εσωτερικου, και καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους). Έχει έδρα σε Lisboa, Πορτογαλία.

  1. IMPOREX ECO

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMPOREX ECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), κακάο, πιπερι, και Ινδικό τζίτζιφο. Έχει έδρα σε Buchelay, Γαλλία.

  2. VNNUTFACTORY

    Βιετνάμ

    Η εταιρεία VNNUTFACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρυδια ανακαρδιοειδων (κασιους), και αραπικα φυστικια. Έχει έδρα σε Ho Chi Minh, Βιετνάμ.

  3. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. PRIME PRESTIGE IMPORT-EXPORT

    Ακτή του Ελεφαντοστού

    Η PRIME PRESTIGE, με έδρα την πόλη Αμπιτζάν στην Ακτή του Ελεφαντοστού, είναι μια επιχείριση τροφίμων που ειδικεύεται στο εγχώριο και διεθνές εμπόριο πρώτων υλών. Διαθέτουμε αλυσίδα εφοδιασμού σε όλη την Ακτή του Ελεφαντοστού καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της (Λιβερία, Γκάνα) αλλά και έναν ισχυρό δίκτυο εμπορίου προς τις διεθνείς αγορές. Η επιχείρηση μας ηγείται στην αγορά και στο εμπόριο πρώτων υλών και προϊόντων διατροφής στην Ακτή του Ελεφαντοστού με προορισμό τις διεθνείς αγορές. Εμπορευόμαστε και εξάγουμε χεβέα, καρύδι κάσιους, μάνγκο, ανανά, μπανάνες, κόλα και άλλα είδη κατόπιν αίτησης. Ελέγχουμε όλες τις αλυσίδες της δραστηριότητας μας: αγορά στους χώρους μας, διαμετακόμιση και εκτελωνισμοί, εξαγωγή και πώληση στις διεθνείς αγορές. Η εμπορική μας ομάδα θα είναι σε θέση να σας απαντήσει το συντομότερο προκειμένου να σας ικανοποιήσει.