• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καρπουζια

Αποτελέσματα για

Καρπουζια

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. Durdaslar

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Durdaslar είναι κορυφαίος χονδρέμπορος φρούτων και λαχανικών στην Kumluca/Antalya και στην ευρύτερη περιοχή από το 1989. Ιδρύθηκε από τον Durmuş Durdaş και τους τρεις γιους του, η οικογενειακή επιχείρηση λειτουργεί υπό την τρίτη γενιά, αναπτύσσοντας την οικογενειακή κληρονομιά.Η Durdaslar έχει αναπτυχθεί σημαντικά μέχρι να αποτελεί πλέον μια κορυφαία οργάνωση στην περιοχή και στην χώρα. Η ετήσια μας ικανότητα εφοδιασμού ξεπερνά 120 000 τόνους λαχανικών και Φρούτων και προσπαθούμε, μέσω θεσμοθέτησης, για συνεχή βελτίωση. Το 2003, το εργοστάσιο μας συσκευασίας έγινε μια πλήρως αυτόνομη επιχείρηση, εξυπηρετώντας την Kumluca με εγκαταστάσεις ψυχρής αποθήκευσης 3000 τόνων. Ανοίξαμε μια αντιπροσωπεία στην περιοχή της Elmali το 2011 και αναπτύχθηκε με πολλαπλές εγκαταστάσεις στην Antalya. Διαθέτουμε επίσης θυγατρική στην Βουλγαρία, παρέχοντας ψυχρή αποθήκευση στους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε να παραδίδουμε στους καταναλωτές φρέσκα λαχανικά και φρούτα κατά την παραγωγή, ακριβώς σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα και προθεσμία. Η γκάμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει διάφορες ποικιλίες ντομάτας (όπως παραδοσιακή, ροζ, μοβ, οβάλ, ντοματίνια, κοκτέιλ, στρογγυλές κ.λπ), ποικιλίες πιπεριών (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, κ.λπ.), ποικιλίες αγγουριών (παραδοσιακά, Silor, Spiky), κολοκύθια, μελιτζάνες (Crystal και παραδοσιακή μελιτζάνα), καρπούζι, πεπόνι, ρόδια, πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια, βερίκοκα, ροδάκινα, φράουλες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε τα προϊόντα μας !

  2. 3F EYAGG & ANT FASOYLETOS OE

    Ελλάδα

    Η επιχείρηση μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2009 και ασχολείται με το εμπόριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών.Βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, σε χώρο 2000 τ μ .Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με άριστης ποιότητας προϊόντα, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Διαθέτουμε πιστοποίηση και συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους ντόπιους παραγωγούς και προμηθευτές.Τα προϊόντα μας διακινούνται σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία, πλοία και εστιατόρια, ενώ εξάγονται και στο εξωτερικό .Πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφαλείας και απευθύνονται σε πελάτες οι οποίοι γνωρίζουν και αναζητούν την κορυφαία ποιότητα και γεύση των Κρητικών προϊόντων.Στον κατάλογο των προϊόντων μας βρίσκονται όλα τα λαχανικά και φρούτα που παράγονται στην Κρήτη, με μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων σε ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκύθια, ενώ στα φρούτα πρωταγωνιστούν το καρπούζι, πεπόνι, πορτοκάλι και η μπανάνα Άρβης. Με τιμές πάντα ανταγωνιστικές και με στόχο μας την άριστη συνεργασία με τους πελάτες μας, έχουμε καθιερωθεί στο χώρο της εμπορίας φρούτων και λαχανικών και στόχος μας είναι να διευρύνουμε το πελατολόγιο μας, χτίζοντας όπως πάντα σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.

  3. A.KOUTSOGIANNOPOULOS -IRENE PARTSALAKI

    Ελλάδα

    Εισαγωγες εξαγωγες σε πατατες΄- κρεμυδια- καρπουζια- σκορδα. Πωληση χονδρικη -λιανικη εδρα στην κεντρικη λαχαναγορα ρεντη σ 46-48

  4. EPIDAVROS FRUITS S.A.

    Ελλάδα

    Συσκευάζουμε Φρέσκα εσπεριδοείδη σε άριστη ποιότητα και για όλη τη διάρκεια του έτους. Τα προιόντα μας είναι πορτοκάλια , μανταρίνια και καρπούζια.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Καρπουζια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ