• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ζαχαρωτα και ζαχαρη

Αποτελέσματα για

Ζαχαρωτα και ζαχαρη

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  2. MADAR

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Με σχεδόν 30 χρόνια παράδοσης, η MaDar είναι ένας χονδρέμπορος τροφίμων από την Πολωνία. Προμηθεύουμε τα προϊόντα μας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας όπως καταστήματα πώλησης τροφίμων, εστιατόρια, εταιρείες με διάφορα προφίλ, οργανισμούς και ιδιώτες. Στόχος μας να παραδώσουμε τα προϊόντα μας με την ανώτατη ποιότητα στις καλύτερες τιμές ώστε να ικανοποιήσουμε τον πελάτη 100 %. Συνεπώς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων διατροφής σε εμάς. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως: •Ζυμαρικά, • επεξεργασμένα και κονσερβοποιημένα κρέατα, • Σπόρους, • Διάφορα είδη αλεύρων, •Γαλακτοκομικά προϊόντα, •Ζάχαρη, •Μπαχαρικά, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα στον ιστότοπο μας ! Διασφαλίζουμε: •Γρήγορη εκτέλεση παραγγελιών, •Ελκυστικές τιμές, • Μεγάλη ποικιλία, • Παγκόσμια παράδοση. Τα προϊόντα μας εισάγονται από αξιόπιστους προμηθευτές και τοπικά αγροκτήματα ώστε να αποκτήσουμε την καλύτερη ποιότητα με άριστη γεύση. Με εμάς, θα έχετε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  4. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

  5. GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η GLOBAL COMMODITIES TRADING SOLUTIONS, ο έμπιστος σας εταίρος με έδρα στην πόλη Cergy, ειδικευμένος στις εμπορικές σας λύσεις για μια ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων. Εξειδικευόμαστε στο εμπόριο πετρελαιοειδών, κυρίως στο εμπόριο ζάχαρης ICUMSA 45 Βραζιλίας, φυτικών ελαιών όπως σογιέλαιο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, κόλζας καθώς και ρυζιού από την Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ και την Καμπότζη.Ο χαρτοφύλακας μας περιέχει επίσης καλαμπόκι, σιτάρι και πολλά άλλα προϊόντα κατόπιν αίτησης. Χάρη στην μεγάλη μας πείρα και εμπειρογνωμοσύνη, δημιουργήσαμε με την πάροδο του χρόνου ισχυρές συνεργασίες με επώνυμους και αξιόπιστους προμηθευτές στον τομέα των τροφίμων και άλλων εμπορευμάτων στα μέτρα του πελάτη. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και επαγγελματική υπηρεσία για να ικανοποιήσουμε τις ειδικές σας ανάγκες σε ότι αφορά το εμπόριο προϊόντων. Οι ομάδες μας είναι έτοιμες να απαντήσουν σε όλες τις απορίες και αιτήματα σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. AS VI

    Νορβηγία

    H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  2. KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία KOTA EXPORT GIDA VE DIŞ TIC.LTD.ŞTI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σάλτσες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, ελαιολαδο, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  3. KM INTERNATIONAL

    Βέλγιο

    Η εταιρεία KM INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ζάχαρη, Φτερά από κοτόπουλο, και μπαχαρικα. Έχει έδρα σε Mont-Saint-Guibert, Βέλγιο.

  4. FAYOL IMPORT EXPORT

    Γαλλία

    Η εταιρεία FAYOL IMPORT EXPORT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρύζι, Ζάχαρη, Ρύζι, Ζάχαρη, αλευρι, και φοινικελαιο. Έχει έδρα σε Fargues-Saint-Hilaire, Γαλλία.

  5. PODEMAR PROMOCIONES SL

    Ισπανία

    Η εταιρεία PODEMAR PROMOCIONES SL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Έλαια φυτικά, Δημητριακά και σπόροι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Επαγγελματικά απορρυπαντικά και σαπούνια, Έλαια φυτικά, Δημητριακά και σπόροι, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Velez-Malaga, Ισπανία.

  1. DOLUNAY IMPORT EXPORT LOGISTICS

    Τουρκία

    Η εταιρεία DOLUNAY IMPORT EXPORT LOGISTICS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σιταρι, και ζαχαρη. Έχει έδρα σε Gaziantep, Τουρκία.

  2. ZUCKERHANDELSUNION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCKERHANDELSUNION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ζάχαρη, κουφετα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Berlin, Γερμανία.

  1. RED IMPORT-EXPORT & WHOLESALE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία RED IMPORT-EXPORT & WHOLESALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιελαια, ζαχαρη, και εξαγωγη. Έχει έδρα σε Den Bosch, Κάτω Χώρες.

  2. SWEET PARADISE MARION KIMPEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWEET PARADISE MARION KIMPEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Πάρκα αναψυχής εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Remscheid, Γερμανία.

  3. BRAZIL GLOBAL EXPORT LTDA

    Βραζιλία

    Η εταιρεία BRAZIL GLOBAL EXPORT LTDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βοδινό κρέας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ζαχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Λευκή ζάχαρη, και φρέσκα και κατεψυγμένα κοτόπουλα. Έχει έδρα σε Rio De Janeiro, Βραζιλία.

  4. ZUCKER-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCKER-VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Braunschweig, Γερμανία.

  5. NORDZUCKER AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORDZUCKER AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό, Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Πιάτα και αντικείμενα μιας χρήσης από χαρτί, χαρτόνι και πλαστικό. Έχει έδρα σε Nordstemmen, Γερμανία.

  6. NATURE-LOVER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURE-LOVER GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατοικίδια ζώα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, σιταρι, μεσιτεια υπηρεσιων διαφημισης, ζαχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  7. SUCO SUGAR TRADING LTD

    Ελβετία

    Η εταιρεία SUCO SUGAR TRADING LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Genève, Ελβετία.

  8. BEEQUEEN

    Πολωνία

    Η εταιρεία BEEQUEEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Κεριά, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Εξευγενισμένο ηλιέλαιο. Έχει έδρα σε Torun, Πολωνία.

  1. KASTROM GESTÃO EM CONSULTORIA EMPRESARIAL LTDA

    Βραζιλία

    Η εταιρεία KASTROM GESTÃO EM CONSULTORIA EMPRESARIAL LTDA, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, σποροι σογιας, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Rio De Janeiro, Βραζιλία.

  2. RENZ-HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RENZ-HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bremen, Γερμανία.

  3. AYC GIDA

    Τουρκία

    Η εταιρεία AYC GIDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη, και ρυζι. Έχει έδρα σε Istanbul, Τουρκία.

  4. SUIKER UNIE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUIKER UNIE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Anklam, Γερμανία.

  5. CASTRO BUSINESS UNI LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία CASTRO BUSINESS UNI LDA, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζάχαρη από ζαχαρότευτλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, φρουτα και λαχανικα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Λευκή ζάχαρη. Έχει έδρα σε Calendario E Vila Nova De Famalicao, Πορτογαλία.

  6. EURO TRADING

    Γαλλία

    Η εταιρεία EURO TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματη πλοήγηση- εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, και Καστανή ζάχαρη. Έχει έδρα σε Roubaix, Γαλλία.

  7. ZUCKERFABRIK JÜLICH AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUCKERFABRIK JÜLICH AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Ζάχαρη, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Ζάχαρη, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Jülich, Γερμανία.

  8. SAVANA & CO LTD

    Καμερούν

    Η εταιρεία SAVANA & CO LTD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο. Έχει έδρα σε Douala, Καμερούν.

  9. FG GROUP INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FG GROUP INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, και ηλιελαια. Έχει έδρα σε Ijmuiden Netherlands, Κάτω Χώρες.

  10. UKRAINE LLC "CONFECTIONERY FACTORY "DOBROBUT"

    Ουκρανία

    Η εταιρεία UKRAINE LLC "CONFECTIONERY FACTORY "DOBROBUT", είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζαχαρωτα, μπισκοτα πασπαλισμενα με ζαχαρη, και κανολι. Έχει έδρα σε Zovty Vody, Ουκρανία.