• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γεωργικα προϊοντα

Αποτελέσματα για

Γεωργικα προϊοντα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η FlevoTrade Worldwide Food Trader είναι η ειδική στα κρεμμύδια. Αφοσιωνόμαστε στην καλλιέργεια κρεμμυδιών με τον εξειδικευμένο σταθμό διαλογής και συσκευασίας μας. Τα κρεμμύδια διαλέγονται με έναν ρυθμό 75 τόνων την ώρα. Ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία διασφαλίζουν ότι τα κρεμμύδια της FlevoTrade είναι διεθνώς φημισμένα για την ποιότητά τους. Επιπλέον, η FlevoTrade προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα έτοιμα για το ράφι υπό τη δική της επωνυμία. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στις εισαγωγές και εξαγωγές, τα προϊόντα μας περνούν από προσεκτική διαλογή και εξάγονται σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Με έδρα στο Φλέβολαντ, στις Κάτω Χώρες, παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εσωτερικά και εκτεταμένη χωρητικότητα αποθήκευσης. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυό μας, παρέχουμε υλικοτεχνική υποστήριξη από το χωράφι μέχρι την παράδοση στον πελάτη, με εγγυημένη ποιότητα παγκοσμίου κλάσεως.

  2. JJGFDVJH

    Βόρεια Κορέα

    Verified by europages badge

    Η AFRIQUE-EXPRESS είναι μια Εταιρεία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων διατροφής και πρώτων υλών που προέρχονται από την Σενεγάλη και άλλες αφρικάνικες χώρες. Είμαστε εισαγωγείς, εξαγωγείς και θέλουμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες ώστε να διευκολύνουμε τις ανταλλαγές με χώρες σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μια μεγάλη επιλογή τροφίμων, ανάλογα με την εποχή: Σουσάμι, κάσιους, καριτέ, σιτάρι, σόγια… Προσφέρουμε την τεχνογνωσία και την πείρα μας στον τομέα και σας εγγυόμαστε υπηρεσίες ποιότητας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

    Ουκρανία

    Verified by europages badge

    H ιδιωτική επιχείρηση τροφίμων “Agroprodservice” έγινε μια από τις 3 κορυφαίες γεωργικές εταιρείες της Δυτικής Ουκρανίας κατά την 24ετή της λειτουργία. Η συνολική επιφάνεια γόνιμου εδάφους που καλλιεργεί η Agroprodservice είναι περίπου 45 000 εκταρίων. Καλλιεργούμε καλαμπόκι, χειμερινό σιτάρι και κριθάρι, ηλίανθο, σόγια, θερινό κριθάρι και σιτάρι, κράμβη, αρακάς και ζάχαρη τεύτλων. Ο συνολικός αριθμός μας βοοειδών ανέρχεται σε πάνω από 3 000 κεφάλια, ταυτόχρονης φροντίδας, η ετήσια παραγωγή βοδινού κρέατος ανέρχεται σε 1 255 τόνους. Κατέχουμε μεγάλη εμπειρία με ευρωπαϊκές και παγκόσμιες επώνυμες εταιρείες, γεγονός που συμβάλλει στην αποτελεσματική ανάπτυξη της παραγωγής και της ποιότητας των δημητριακών και των λαχανικών, καθώς και τις καλλιέργειες ζάχαρης τεύτλων. Η ιδιωτική επιχείρηση “Agroprodservice” αναγνωρίζει πόσο σημαντικό είναι η προστασία του περιβάλλοντος, για αυτό και μια από τις κύριες αρχές της εταιρείας είναι " ού βλάψεις". Η εταιρεία φροντίζει το περιβάλλον και υποστηρίζει οικολογικά προγράμματα παραμένοντας πιστή στην αποστολή της.

  4. ELEOFARM P.C.

    Ελλάδα

    Η εταιρεία ELEOFARM P.C., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα, Ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, εξτρα παρθενο ελαιολαδο, και Αποστακτήρας λεβάντας ΠΟΠ. Έχει έδρα σε Chania/crete, Ελλάδα.

  5. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

    Τουρκία

    Η εταιρεία SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γεωργικα προϊοντα, σκορδο, φρουτα και λαχανικα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Kastamonu, Τουρκία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ADANSONIA TECHNOLOGIES & TRADING INC.

    Καναδάς

    Η εταιρεία ADANSONIA TECHNOLOGIES & TRADING INC., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σποροι σουσαμιου, ιβισκος, και γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Mississauga, Καναδάς.

  2. NAMGOO IMPORT EXPORT CO.,LTD

    Βιετνάμ

    Η εταιρεία NAMGOO IMPORT EXPORT CO.,LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, γεωργικα προϊοντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Hung Yen, Βιετνάμ.

  3. MAZETTO COMPANY

    Βραζιλία

    Verified by europages badge

    Χαίρετε! Είμαστε η εταιρεία MAZETTO COMPANY, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγών και εξαγωγών με επίκεντρο την εξαγωγή γεωργικών προϊόντων Βραζιλίας. Εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε το ξένο εμπόριο, να κλείσουμε συμφωνίες σε όλο τον κόσμο και να διευκολύνουμε τις τυπικές διαδικασίες αγοραπωλησίας στο ξένο εμπόριο, προσφέροντας σας τα καλύτερα προϊόντα υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε έναν κόσμο παγκοσμιοποίησης, η αποστολή μας είναι να παρέχουμε, ικανότητα, διαφάνεια και πιστότητα. Συνεπώς, παρέχουμε πάντα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και με άριστες διεθνές σχέσεις. Τοποθεσίες : Η MAZETTO COMPANY διαθέτει γραφεία στις στρατηγικές πόλεις του Σάο Πάολο και της Λισαβόνας. Προϊόντα: Εργαζόμαστε κυρίως στην εισαγωγή και εξαγωγή : βραζιλιάνικος καφές, καρότα, ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια, βραζιλιάνικο βοδινό κρέας και κοτόπουλο. Συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας και επικοινωνήστε με την ομάδα μας!

  4. KTRACO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, η Εταιρεία KTRACO εξειδικεύεται στον τομέα των φρέσκων και ξηρών φρούτων και λαχανικών σε σχέση τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους αντιπροσώπους. Η επιχείρηση είναι επαγγελματίας στον τομέα όσον αφορά την γνώση των γεωργικών προϊόντων, των ποικιλιών τους αλλά και την διαθεσιμότητα τους εξασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα τους. Προσφέρει αποκλειστικά φρέσκα φρούτα και λαχανικά ποιότητας. Ετσι η KTRACO προσφέρει αποκλειστικά προϊόντα ανήμερης άφιξης διαθέσιμα στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα αγοραπωλησίας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε μας.

  5. VERSE IT - COFFEE BEINS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Καλωσορίσατε στην Coffee Beins, εκεί όπου η γεωργική αριστεία παρουσιάζει παγκόσμια εμβέλεια. Ως πρωτοπόρος στον τομέα των γεωργικών εξαγωγών, ιδρύσαμε νέα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, επαναπροσδιορίζοντας το τοπίο της παράδοσης γεωργικών προϊόντων. Η Coffee Beins είναι μια καινότομη επιχείρηση εξαγωγής γεωργικών προϊόντων που επικεντρώνεται στον πελάτη, δεσμεύεται να προσφέρει γεωργικά προϊόντα ανώτατης ποιότητας σε όλο τον κόσμο. Κύριος άξονας μας, οι αφρικάνικες καλλιέργειες, που παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία συμπ. το κακάο, καρύδια κάσιους, σουσαμόσποροι, πυρήνας φοινίκων, βουτυρόδεντρο, σκόρδο, κόκκινα φασόλια, σπόροι σόγιας, μαυρομάτικα φασόλια, κόκκοι από βούτυρο καριτέ, κουρκουμίνη και πολλά άλλα.Εξάγουμε επίσης σπόροι Βραζιλιάνικου καφέ (Minas Gerais), από την Κένυα, την Τανζανία, την Ρουάντα και το Μπουρούντι. Η Coffee Beins είναι πολύ περισσότερο από μια απλή γεωργική επιχείρηση, είμαστε οι προστάτες των οικολογικών και βιώσιμων γεωργικών πρακτικών, αφοσιωμένοι στην παράδοση ποιοτικών προϊόντων και προσφέροντας ασύγκριτη εξυπηρέτηση πελατών. Ελάτε με εμάς ενώ τροποποιούμε την ιστορία των γεωργικών αποστολών, μια αποστολή μετά την άλλη.

  1. MN BROKER

    Γαλλία

    Η MN Consulting λειτουργεί ως εισαγωγέας και διανομέας που εξειδικεύεται στον ΠΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ εφοδιάζοντας απευθείας παρασκευαστές, παραγωγούς και μεταποιητές όλων των υλών που προέρχονται (Κίνα, Ινδία, Αφρική...). Οι ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. Κατέχουμε εμπειρία όσον αφορά το τοπικό και διεθνές εμπόριο γεωργικών προϊόντων, ενεργειακών πόρων, εξοπλισμών και αναλώσιμων. Ανάμεσα στα προϊόντα, θα βρείτε, λάδι- Huile de Florentin, εξευγενισμένο ηλιέλαιο, εξευγενισμένο σογιέλαιο, εξευγενισμένο αραβοσιτέλαιο, εξευγενισμένο κραμβέλαιο/, εξευγενισμένο φοινικέλαιο, ελαιόλαδο, καρύδια κάσιους, Καρύδια από βουτυρόδεντρο, βούτυρο κακάο, Βούτυρο καριτέ. Παρέχουμε επίσης συμβουλές στους παγκόσμιους εξαγωγείς και αγοραστές μέσα από την MN Négoce ώστε να τους βοηθήσουμε να αναπτύξουν κερδοφόρες επιχειρήσεις στο διεθνές εμπόριο ή στο εμπόριο πρώτων υλών. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  2. VNESHTORG-RUS LLC

    Ρωσία

    Η Vneshtorg-Rus εισάγει και εξάγει γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα στην Ρωσία: chickpeas, φακές, σιτάρι, κεχρί, και πολλές άλλες καλλιέργειες, διαχειρίζεται τον εφοδιασμό αγροκτημάτων σε σπόρους, λαχανικά και ελαιόσπορους, καθώς και γεύματα από κράμβη, από σόγια και από ηλίανθο για την πάχυνση των γεωργικών ζώων. Η εταιρεία αγοράζει οργανικά γεωργικά προϊόντα από οργανικά αγροκτήματα που καλλιεργούν τις καλλιέργειες τους σε οικολογικά ασφαλής περιοχές της Ρωσίας, χρησιμοποιούν οργανικά λιπάσματα και την εναλλαγή καλλιεργειών, διατηρούν την υγεία του εδάφους και την υγεία των οικοσυστημάτων και των ανθρώπων. Τα πιστοποιημένα προϊόντα της Vneshtorg-Rus δεν περιέχουν εντομοκτόνα ή ΓΤΟ καθώς υποβάλλονται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο εντός της εταιρείας ώστε να τηρούν εφαρμόσιμα πρότυπα. Η Vneshtorg-Rus είναι πιστός και υπεύθυνος εταίρος για τους πελάτες από την Κίνα, την Ινδία, τα ΗΑΕ, την Αλγερία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και το Βέλγιο και παρέχει παγκόσμια αποστολή οργανικών γεωργικών προϊόντων με σιδηροδρομική, οδική και θαλάσσια μεταφορά. Η κύρια αρχή της εταιρείας είναι να φροντίσει για τις ανάγκες και τα οφέλη των πελατών της.

  1. JOHNSON C2M CO., LTD

    Κίνα

    Η Johnson c2m.co..LTD ιδρύθηκε το 2016, δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγών και εξαγωγών αγαθών και τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών ειδών, οικιακών συσκευών, γεωργικών προϊόντων, μηχανολογικού εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, μεταφορικών μέσων, προσυσκευασμένων τροφίμων, ενδυμάτων, παπουτσιών κλπ. Προσφέρουμε στους ξένους πελάτες μας υπηρεσία c2m. Εμείς μαζί με την τράπεζα παρέχουμε την ποιότητα και την εγγύηση κεφαλαίου για ξένους πελάτες που θέλουν να αγοράσουν οποιαδήποτε προϊόντα στην Κίνα. Είναι καθήκον μας να μειώσουμε το κόστος παραγωγής και το ρεπερτόριο για τον κατασκευαστή, να διασφαλίσουμε την ποιότητα του προϊόντος για τον αγοραστή. Βοηθάμε τους πελάτες να ασχοληθούν με τις μεταφορές (αεροπορικές μεταφορές, θαλάσσιες μεταφορές, σιδηροδρομικές μεταφορές), με δηλώσεις, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές αξιολογήσεις πιστοληπτικής ικανότητας της συνεργασίας. Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Zhengzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Henan, το σημαντικό πλήρη κόμβο μεταφορών, την κεντρική πόλη της κεντρικής οικονομικής ζώνης Plains. Φημίζεται για το ανεπτυγμένο σύστημα σιδηροδρόμων και αερομεταφορών.

  2. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    Η Ekinoks είναι μια επιχείρηση χονδρικού εμπορίου που προμηθεύεται και προμηθεύει επώνυμα προϊόντα σε όλο τον κόσμο. Η αφοσιωμένη μας ομάδα για τις εισαγωγές/ εξαγωγές βοηθά τους πελάτες, λιανοπωλητές και κατασκευαστές μας να διευρύνουν την δραστηριότητα της επιχείρησης/ σήματος τους τοπικά και σε όλες τις ηπείρους. Με πάνω από μια δεκαετία πείρας στις εξαγωγές, βοηθάμε τους πελάτες μας στην προώθηση και ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων τους, ικανοποιώντας τις προσδοκίες πώλησης και ανάπτυξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται οι εξής: •Εργαλεία καθαρισμού οικιακής χρήσης, •Χαρτί υγείας, •Ομορφιά και ατομική φροντίδα, •Τρόφιμα και ποτά, •Οικιακά χημικά προϊόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο μας! Δραστηριοποιούμαστε σε όλες τις ηπείρους ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες αγορές... Ως Ekinoks, παρέχουμε εύκολη και προσβάσιμη εξυπηρέτηση πελατών ανά πάσα στιγμή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες και εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις. Για αυτό προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

  3. KURUNE GIDA

    Τουρκία

    Verified by europages badge

    H Kurune Gıda είναι ένας επαγγελματίας παραγωγός αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών με έδρα την Τουρκία. Προτεραιότητα μας η υγεία σας, για αυτό προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων χωρίς χρωστικές και πρόσθετες ουσίες. Στόχος μας να προσφέρουμε σήμερα την έμπνευση υγιέστερων επιλογών για ένα καλύτερο μέλλον. Εκμεταλλευόμενοι τον ποικιλόμορφο κλίμα της Τουρκίας και τα γόνιμα εδάφη της, επιλέγουμε τα προϊόντα μας από υγιεινούς και ποιοτικούς καλλιεργητές σε όλη την χώρα. Η διαδικασία μας αποξήρανση αιχμής λαμβάνει χώρα σε έναν κλειστό, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Dry Food Processing Technology, εξαλείφουμε τον κίνδυνο μολυσματικών οργανισμών, όπως η σκόνη, μικρόβια και μούχλα. . Τα προϊόντα αποξηραίνονται με φυσικό τρόπο, διατηρώντας όλες τις φυσικές τους ιδιότητες χωρίς να εκτίθενται στον ήλιο ή να έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Γιατί να μας επιλέξετε ; Τα αφυδατωμένα τρόφιμα παρουσιάζουν μεγαλύτερη βιωσιμότητα και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να αποτελούν μια εναλλακτική για πολλές συνταγές, σνακς, υγιεινή διατροφή πλούσια σε ίνες για αθλητές καθώς και για την κατασκήνωση και α ταξίδια. Στην Kurune Food, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην χρήση φρέσκων συστατικών υψηλής ποιότητας, στην αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και στις σωστές παραγωγικές μεθόδους. Η Kurune Food προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αποξηραμένων φρούτων και λαχανικών, όλα χωρίς πρόσθετες και χρωστικές ουσίες. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει διάφορες γεύσεις όπως, μήλα, φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια, ντομάτες και πολλά άλλα υγιεινά φρούτα και λαχανικά. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. AUTO LOGEX S.R.L.

    Ρουμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AUTO LOGEX S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα αποξηραμένα, Παξιμάδια, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, καρυδια, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φρούτα αποξηραμένα. Έχει έδρα σε Sahateni, Ρουμανία.

  5. SARL CITY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SARL CITY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκχυλίσματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα αποξηραμένα, Μπαχαρικά, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Αγροτικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, αραβικο κομμι, και γαριφαλα. Έχει έδρα σε Caix, Γαλλία.

  6. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

    Πολωνία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRESH FUTURE SP.Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα και λαχανικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Τρόφιμα βιολογικά, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Λαχανικά φρέσκα, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, φρεσκα λαχανικα, και διανομείς φρέσκων λαχανικών. Έχει έδρα σε Poznan, Πολωνία.

  7. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αγροτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές, Μπαχαρικά, αγροδιατροφικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φρούτα, και εξαγωγη φρουτων. Έχει έδρα σε Rosny-Sous-Bois, Γαλλία.

  8. BIRIZ KURUYEMIS SAN. TIC. LTD. STI.

    Τουρκία

    Η εταιρεία BIRIZ KURUYEMIS SAN. TIC. LTD. STI., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα αποξηραμένα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, συσκευασμενοι ηλιοσποροι, ηλιοσποροι, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και επεξεργασμενα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Denizli, Τουρκία.

  1. SOFLEM TRADE

    Τουρκία

    Η εταιρεία SOFLEM TRADE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επεξεργασμενα γεωργικα προϊοντα, και ηλιελαια. Έχει έδρα σε Adana, Τουρκία.

  2. AGROTORG SP. Z O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία AGROTORG SP. Z O.O., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γεωργικα προϊοντα για ζωοτροφες, και επιμελητεια. Έχει έδρα σε Łódź, Πολωνία.

  3. KESIMAL GIDA SANAYI TICARET AS

    Τουρκία

    Η εταιρεία KESIMAL GIDA SANAYI TICARET AS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλιοσποροι, και επεξεργασμενα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Bursa, Τουρκία.

  4. LUCKY STAR METAL AGRICULTURAL CO LTD

    Βιετνάμ

    Η εταιρεία LUCKY STAR METAL AGRICULTURAL CO LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιχθυάλευρο, και οικολογικα γεωργικα προϊοντα. Έχει έδρα σε Hochiminh, Βιετνάμ.

  5. ASLAN FOOD SP. Z. O.O.

    Πολωνία

    Η εταιρεία ASLAN FOOD SP. Z. O.O., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος ποιοτητας γεωργικων προϊοντων. Έχει έδρα σε Dębe Wielkie, Πολωνία.

  6. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  7. AS VI

    Νορβηγία

    H As Vi Leverer είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίου υψηλής τεχνολογίας. Κατά την τελευταία 20ετία, έχουμε παράγει εξοπλισμό για οργανικά και ανόργανα λιπάσματα. Ο εξοπλισμός μας πωλείται σε 75 χώρες, αποτελώντας τις κύριες πωλήσεις εξοπλισμού στην παγκόσμια βιομηχανία γεωργικών λιπασμάτων. Με την ανάπτυξη του EMCC μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να λάβετε ολοκληρωμένη λύση με συμβουλή, σχεδιασμό, εξοπλισμό, εγκατάσταση, κατάρτιση, έκτακτη υποστήριξη, στο πεδίο, ανταλλακτικά και τακτική συντήρηση. Διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως ποτά (ανθρακούχα ποτά, ενεργειακά ποτά, μπύρες κ.λπ), ξηροί καρποί και μπαχαρικά, έλαια (ηλιέλαιο, αραχιδέλαιο, κ.λπ.), εξοπλισμός υγείας και ιατρικής χρήσης (μάσκες, γάντια, κ.λπ.), γαλακτοκομικά προϊόντα, ξύλινα πέλετ και πολλά άλλα που μπορείτε να ανακαλύψτε στον ιστότοπο μας! Η εταιρεία μας όχι μόνο βασίζεται στην εγχώρια αγορά αλλά παρακολουθεί επίσης τις διεθνείς αγορές. Η εταιρεία μας διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία, διαχείριση και άλλες όψεις με βάση την συνεργασία με τη Σουηδική Las Daktronics. Στρέφοντας την γενική σκέψη και στρατηγική σε υψηλό επίπεδο και αναλαμβάνοντας την διαχείριση του προϊόντος, συμπεριλαμβάνοντας την ποιότητα διαχείρισης, τεχνολογία, δοκιμή και παραγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δημιουργούμε μια τεχνολογία και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου που απαιτούν αυστηρή τήρηση προκειμένου να ικανοποιηθεί ο πελάτης. Εξάγουμε τα προϊόντα μας στο Καζακστάν, στην Ινδία, στην Ινδονησία, στην Τουρκία, στον Καναδά, στην Αφρική και σε άλλες χώρες και περιοχές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες !

  8. AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία AGRO-GRAÇA - PRODUÇÃO E COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS AGRÍCOLAS, LDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές, εμπόριο φρούτων και λαχανικών, Αγροτικά προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και Φυτοκομία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Riachos, Torres Novas, Πορτογαλία.

  9. DROTAR CONSULTING KFT.

    Ουγγαρία

    Η εταιρεία DROTAR CONSULTING KFT., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), Κατεψυγμένα προϊόντα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Σπεσιαλιτέ (τρόφιμα), και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Hajdúszoboszló, Ουγγαρία.