• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • γαλα

Αποτελέσματα για

Γαλα

Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία
  1. DARAS INTERNATIONAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία DARAS INTERNATIONAL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γάλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, εξαγωγη, Πρόσθετα τροφίμων, χημεια τροφιμων, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. EDEN SPEED NEGOCE

    Τυνησία

    Verified by europages badge

    Η EDEN FARMER είναι μια ηγετική επιχείρηση παραγωγής και εξαγωγής που εξειδικεύεται στα φυτικά έλαια, ηλιέλαιο, καλαμπόκι, φοινικέλαιο, και στην παρασκευή κονσερβών με φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, γάλα σε σκόνη, σάλτσες και ζυμαρικά.Σας προσφέρουμε υπερήφανα μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ανώτατης ποιότητας, προσεγμένης βιώσιμης καλλιέργειας, με σεβασμό προς το περιβάλλον.Τα ποιοτικά μας έλαια όπως ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, επιλέγονται αυστηρά για την ποιότητα τους και την εξαιρετική τους γεύση. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς γεωργούς και με διεθνείς προμηθευτές.Η αφιερωμένη μας ομάδα για τους επαγγελματίες στον χώρο των εξαγωγών, της διανομής, κατέχει μια εμπεριστατωμένη γνώση του τομέα και είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις μοναδικές ανάγκες των πελατών (εισαγωγείς, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, μονάδα αγοράς, βιομηχανία τροφίμων κ.λπ). Στην Eden Farmer δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υγιεινά και γευστικά τρόφιμα για όλους τους πελάτες μας στην Γαλλία ή με εξαγωγή, υποστηρίζοντας τους τοπικούς και διεθνούς μας προμηθευτές.

  3. SOMEXPORT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η SOMEXPORT ιδρύθηκε το 1994. Εφοδιάζουμε κεντρικές μονάδες αγοράς, εφοδιαστές αλλά κυρίως την Αφρική, τις Αντίλλες, την πελατεία μας από τον Ινδικό και Ειρηνικό Ωκεανό καθώς και την Μέση Ανατολή. Είμαστε μια επιχείρηση εισαγωγής-εξαγωγής ξηρών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων, συνεργαζόμαστε με πάνω από 300 Γάλλους και Ευρωπαίους προμηθευτές. Εξειδικευόμαστε στα εξής προϊόντα τροφίμων: - Γαλακτοκομικά προϊόντα (Τυριά, γιαούρτια, γάλατα, κρέμες...), - Αλλαντικά και παστώματα- γλυκά και κρουασάν, - προϊόντα Χαλάλ, - Μπαχαρικά, - θαλασσινά προϊόντα, - Κατεψυγμένα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε διάφορες γκάμες προϊόντων τροφίμων.Η SOMEXPORT είναι ο εταίρος σας για εξαγωγές. Πράγματι, σας συνοδεύουμε ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα από όλες τις περιοχές του κόσμου που ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, διασχίζουμε τον κόσμο σε αναζήτηση των τοπικών προϊόντων, των τοπικών σπεσιαλιτέ και των παραδοσιακών συνταγών. Προμηθευόμαστε επίσης ειδικά συστατικά και προϊόντα κατόπιν αίτησης των πελατών μας. 'Όλα αυτά χάρη στις γνωριμίες μας με παραγωγούς, κτηνοτρόφους, μάγειροι, διανομείς, καταναλωτές και πολλούς άλλους φορείς στην γεωργική και διατροφική αλυσίδα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

  4. FAGOU

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Είμαστε μια εμπορική επιχείρηση εξαγωγής προϊόντων διατροφής, κατεψυγμένων και αναλώσιμων (FMCG) προϊόντων (πάνες, κολλητικές ταινίες και άλλα). Διαθέτουμε παρουσία στην Ευρώπη και την Αφρική. Με την πάροδο των ετών, διευρύναμε σημαντικά την γκάμα των προϊόντων μας και επεκτείναμε το δίκτυο διανομής μας προς ευχαρίστηση των αγαπητών μας πελατών. Εξάγουμε παντού στην υποσαχάρια Αφρική με έλεγχο από τον χώρο / το εργοστάσιο (ΕΕ, Αμερική κ.ά.) έως την παράδοση στην Αφρική.

  5. VALMAX FRANCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VALMAX FRANCE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, γαλα σε σκονη, ελαια, Κραμβέλαιο, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εκλεκτά προϊόντα delicatessen, και λάδι τροφίμων. Έχει έδρα σε Mougins, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ

    Εσθονία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IMPULSE COMMODITY TRADING OÜ, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ελαιούχα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Έλαια φυτικά, και Διεθνές εμπόριο. Έχει έδρα σε Tallinn, Εσθονία.

  2. ADAMANTINA IKE

    Ελλάδα

    Παραγωγη παραδοσιακα και βιολογικα αποξηραμενα ζυμαρικα με αυγα και γαλα. Παραγωγη γλυκα κουλουρια με ελαιολαδο. Απο σιμιγδαλι και αλευρι σιτου

  3. REVALA LTD

    Εσθονία

    Η εταιρεία REVALA LTD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών, Επιδόρπια γάλακτος, Γάλα, σε σκόνη και συμπυκνωμένο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Μηχανήματα και εξοπλισμός για την προετοιμασία παγωτών, και Επιδόρπια γάλακτος. Έχει έδρα σε Keila, Εσθονία.

  4. SOJAMI

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOJAMI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα διατροφής - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, τροφιμα με βαση τη σογια, και γαλα σογιας. Έχει έδρα σε Agen Cedex 9, Γαλλία.

  5. ROYAL BENGAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROYAL BENGAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρέσκο γάλα, μαγειρικα λαδια και λιπη, ηλιελαια, και Φρέσκο γάλα. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. SARDAYA GLOBAL ENTERPRISE LTD

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία SARDAYA GLOBAL ENTERPRISE LTD, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, αγελαδινο γαλα, Άκαμπτα υλικά για κατασκευές, και ρυζι χυδην. Έχει έδρα σε Swindon, Ηνωμένο Βασίλειο.

  2. GEBR MEERTENS VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR MEERTENS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Limburg, Κάτω Χώρες.

  1. EMILAM

    Ηνωμένες Πολιτείες

    Η εταιρεία EMILAM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αγελαδινό γάλα. Έχει έδρα σε New York, Ηνωμένες Πολιτείες.

  2. M&N TRADING

    Πορτογαλία

    Η εταιρεία M&N TRADING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γαλα σε σκονη. Έχει έδρα σε Faro, Πορτογαλία.

  3. SAMBE HOLDINGS

    Σενεγάλ

    Η SAMBE HOLDINGS είναι μια εδραιωμένη εταιρεία εισαγωγών / εξαγωγών στη ΣΕΝΕΓΑΛΗ. Προσφέρουμε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων διατροφής (ρύζι, αλεύρι, δημητριακά, γάλα, κλπ ....), Εισαγωγές-εξαγωγές καινούριου και μεταχειρισμένου βιομηχανικού εξοπλισμού. Εισαγωγές-εξαγωγές υφασμάτων (Bazin ύφασμα και γυναικεία υφάσματα). Εισαγωγές-εξαγωγές μετάλλων, πολύτιμοι λίθοι, χρυσός και διαμάντι. Ειδικευόμαστε στις εισαγωγές-εξαγωγές σε όλη την περιοχή της Ομοσπονδίας Δυτικών Αφρικανικών Κρατών.